دانلود تحقیق و مقاله دانش آموزی و دانشجویی در مورد پروتوزوآ

براساس جستجوی مقاله و تحقیق دانشجویی در مورد پروتوزوآ تعداد 7 مورد در سایت یافت گردید که می توانید پس از مطالعه عناوین این تحقیقات و مقالات دانش آموزی و دانشجویی برای دانلود تحقیق در مورد پروتوزوآ و یا دانلود مقاله درباره پروتوزوآ اقدام نمائید:

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

عوامل عفونی متعددی از قبیل ویروسها، مایکوپلاسماها، باکتریها، پروتوزوآ و پارازیتها وجود دارند. باکتریها و ویروسها آنتی ژن تولید می کنند و دستگاه ایمنی بدن آنتی بادی که این آنتی بادی ها یی تولید می کنند که این آنتی بادی ها برعلیه آتی ژن واکنش نشان مدهند و آنها را خنثی می کنند. کنترل بیماری های ویروسی تحت یک شرایط خاصی است که این شرایط عبارتند از : 1- مدیریت 2- رعایت اصول بهداشتی ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: پیراپزشکی

آنتی‌بیوتیک آنتی‌بیوتیک ماده‌ای شیمیایی است که جانداران ذره‌‌بینی یا میکروب‌ها مانند باکتری،قارچ یا آغازی (پروتوزوآ) را از بین می‌برد یا رشد آنها را متوقف می‌کند. بنابراین از آنتی‌‌بیوتیک‌ها می‌توان برای درمان بیماری‌هایی که میکروب‌ها در بدن به وجود می‌آورند استفاده کرد. مواد طبیعی با خاصیت ضد میکروبی - موادی از شیر ترش گرفته تا لاک لاک پشت - از هزاران سال قبل مورد استفاده ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: علوم پزشکی

مترونیدازول یکی از داروهای نیتروایمیدازول با توان درمان بیماری‌ های عفونی ایجاد شده در اثر ارگانیسم‌های حساس به این دارو، بویژه باکتری‌های بی هوازی و پروتوزوآ هاست. مترونیدازول مکانیسم اثر مترونیدازول پس از جذب در سلول، تحت واکنش‌های درون سلولی احیاشده و به متابولیت‌های سمی تبدیل می‌گردد. متابولیت‌های مترونیدازول سبب آسیب دی-ان-آی DNA سلولی می‌شوند. از آنجا که واکنشهای احیای ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: زیست شناسی

ورتیسل اعضای جنس ورتیسل یکی از بزرگترین گروههای پروتوزوآ هستند.آن ها در طبیعت هم به شکل ارگانیسم های منفرد و هم کلنی های شبیه به خوشه ای از گل ها وجود دارند.ورتیسل ها در آب های شور و شیرین یافت می شوند، در واقع زیستگاه هایی که غذای مطلوب آن ها یعنی باکتری ها در غلظت های بالا وجود دارند. ورتیسل فقط باکتری های رشته ای را که تمایل دارند وارد حلقشان شوند،رها می کند. ورتیسل به راسته ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: زیست شناسی

اوگلنا: نمونه ای از یک تک یاخته گیاه مانند است و از جمله تاژکداران یست که در مباحث جانور شناسی مقدماتی زیاد مورد مطالعه قرار می گیرد. زیستگاه این تک سلولی نهرها و برکه های آب شیرینیست که گیاه فراوان دارد. این تک سلولی دارای بدنی دوکی شکل می باشد. طول بدن در آنها معمولا 60 میکرون است اما اقسام کوچکتر و بزرگتر هم در بین آن وجود دارد به طور مثال طول بدن اوگلنا اکسی یوریس به 500 ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: محیط زیست و انرژی

مقدمه: دیر زمانی نیست که یکی از اهداف مهم واصلی در قانون تاًسیس شرکتها و کارخانجات صنعتی در ایران حفظ محیط زیست و جلوگیری از آلودگی آن تعیین شده است. به موجب این قانون کارخانجات صنعتی می بایست نظارت و دقت مضاعفی در خصوص جلوگیری از تخریب محیط زیست به هر نحو به عمل آورند. در غیر این صورت با برخوردهای جدی و شدیدی از سوی سازمان حفاظت از محیط زیست روبرو خواهند شد. مبحث اول: مشخصه های ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: علوم تغذیه

پاستوریزه کردن فرایندی است که در طی آن رشد میکرب ها در غذا آهسته می‌شود. این نام به افتخار ابداع کننده این روش، شیمیدان و میکروبیولوژیست فرانسوی، لویی پاستور نامگذاری شد. پاستوریزه کردن، فرایندی است که طی آن مواد غذایی را حرارت می دهند تا میکروب های موجود در آنها همچون باکتری، ویروس، پروتوزوآ، کپک و... کشته شوند. پس از آنکه لوئی پاستور، دانشمند فرانسوی این فرایند را ابداع نمود، ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت