تحقیق مقاله بهداشت

تعداد صفحات: 4 فرمت فایل: word کد فایل: 11739
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: بهداشت
قیمت: ۰ تومان
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله بهداشت

    مقدمه :

    اسلام دینی زنده و سازنده است که برای پیروان خود پیشرفت در تمام جنبه های حیات را می خواهد. پیامبر اعظم (ص) معمار این بنای استوار است که طی قرنها در زمینه های مختلف علمی و اخلاقی پیشاهنگ جهان بوده است. توجه آن حضرت به مسائل بهداشتی, نشان دهنده آموزه های این اسوه حسنه در جهت ارتقای سلامت جامعه است.هدف این مطالعه بررسی شاخصه های بهداشت محیط در سیره پیامبر اعظم(ص) است.

    روشها :

    این پژوهش یک مطالعه توصیفی اسنادی هدفمند با تکیه بر منابع اصیل شامل قرآن و تفاسیر و کتابهای معتبر حدیث است . اطلاعات مربوط به جنبه های مختلف بهداشت محیط در سیره پیامبر اعظم(ص)  بصورت موضوعی در بهداشت آب،مواد غذایی , مسکن و اماکن عمومی، و مواد زاید و  حفظ محیط زیست بصورت موضوعی جمع آوری شده است.

    نتایج :

    خداوند پاکیزگان را دوست دارد و  اسلام‌ را بر پاکیزگی‌بنیان‌ نهاده‌ است‌ . خداوندآب را  از آسمان فرو فرستاد تا شما را به آن پاکیزه گرداند و ناپاکی های شیطان را از شما دور نماید . از آنچه‌ پاکیزه‌ است‌ بخورید و کارهای‌ شایسته‌ کنید. ما مکانی ایمن ساختیم (مسجد مهمترین مکان عمومی) ,شما باید آن ‌ را برای‌ طواف‌ کنندگان‌ و نمازگزاران‌ پاکیزه‌ نگهدارید. زباله‌ را  نباید شبها در خانه‌ هایتان‌ نگهدارید  و باید آن را روز خارج سازید ,زیرا جایگاه‌ شیطان‌ است‌.باید جلوی خانه هایتان ‌ را بروبید وسنگ , خار و استخوان را از راه مردم دور کنید.از صدای آزاردهنده و بلند بپرهیزید.مراعات زمین را بکنید که مانند مادر شما است.کسی که در زمین‌ فساد کند ,گیاهان و  درختان‌ و حیوانات‌  را نابود سازد  تبهکار است‌ و خداوند  او را دوست‌ ندارد . 

     

    بحث :

    اسلام‌ بهداشت را تکلیف و علوم را نهادینه کرد.پیامبر اعظم (ص) بهداشت را پایه اسلام خوانده اند. حفظ پاکی در همه زمینه ها از وظایف فرد با ایمان است. ایجاد هر نوع آلودگی در محیط زیست  و زمین ,آسیب به درختان و حیوانات گناه  و تجاوز به حقوق دیگران و گناه می باشد. آموزه های بهداشتی سیره نبوی می تواند در افزایش آگاهی و فرهنگ و بهبودوضعیت بهداشت جامعه نقش مؤثری داشته باشد.

    پیامبر اعظم( ص) نه تنها به  جنبه معنوی  بلکه به سلامتی وبهداشت جسمانی انسان نیز توجه ویژه ای داشته اند و علاوه بر گفتار در روش عملکرد فردی نیز به مسائل بهداشت فردی اهتمام داشته اند. برای بهره مند شدن از خلق عظیم پیامبر (ص) و آموزه‌های‌ بزرگترین سازنده مکتب انسان ساز اسلام  این‌ مطالعه‌ به بررسی‌ الگوهای گفتاری و رفتاری(ص) آن حضرت در زمینه بهداشت فردی پردخته است.

    روشها

    این  پژوهش یک مطالعه توصیفی اسنادی با استفاده از منابع در دسترس شامل قرآن و تفاسیر و کتابهای معتبر حدیث و نرم افزارهای موجود فیش برداری و بصورت موضوعی تفکیک و جمع بندی شده است.

    نتایج

    یافته های این پژوهش شامل آیات قرآن و همچنین احادیث مربوط به جنبه های مختلف بهداشت فرذی، بهداشت‌ دهان‌ و دندان‌  ، بهداشت‌ مو و ناخن ‌ ،بهداشت‌ لباس‌ ،بکار بردن‌ بوی‌ خوش ، بهداشت‌ استحمام و ‌ بهداشت‌ مواد غذایی و غذا خوردن بصورت تفکیک موضوعی ارائه شده  است.

    بحث

     این مطالعه نشان میدهد ، پیامبر اعظم (ص‌) در رفتارهای شاخص و الگوی عینی بهداشت فردی ,آراستگی و ساده زیستی  کوشا بوده و  از وسایل فردی استفاده می کرده اند. عدم رعایت بهداشت فردی را از نقصان ایمان برشمرده و بر بسیاری از اصول بهداشتی  مانند کم خوردن , کم خوابیدن , فعالیت جسمانی و مسواک زدن درحد وجوب تاکید فرموده اند .

    اسلام دینی زنده و سازنده است که برای پیروان خود پیشرفت در تمام جنبه های حیات را میخواهد. پیامبر اعظم (ص)  معمار این بنای استوار است که طی قرنها در زمینه های مختلف علمی واخلاقی پیشاهنگ جهان بوده است..وجود شاخصه های بهداشت‌ و حفظ‌ محیط‌ زیست در سیره پیامبر اعظم (ص)   نشان دهنده توجه آن حضرت به مسائل بهداشتی در جهت ارتقای سلامت جامعه بوده است.‌ هدف‌ این‌ مطالعه‌ نیز بررسی‌ بهداشت ‌ محیط‌ در‌ آموزه‌های‌ سیره این  اسوه حسنه است..

    روشها

    این  پژوهش یک مطالعه توصیفی اسنادی هدفمند با تکیه بر منابع اصیل شامل قرآن و تفاسیر و کتابهای معتبر حدیث و امکانات نرم افزاری  موجود انجام و اطلاعات بصورت موضوعی جمع اوری شده است.

    نتایج

    یافته های این پژوهش شامل آیات قرآن و همچنین احادیث مربوط به جنبه های مختلف بهداشت محیط بصورت موضوعی ارائه شده  است. در بهداشت أب.  بهداشت‌ مسکن ‌ ،  زباله‌ و مواد زاید  ، بهداشت‌ اماکن‌ عمومی و حفظ‌ محیط‌ زیست‌  است.

    بحث

    گفتار و رفتار  پیامبر اعظم (ص) نشان میدهدکه جلوگیری‌ ازآلودگی‌ هاوحفظ‌ پاکی‌ در همه‌ زمینه‌ها اعم‌ از انسان‌، زمین‌، آب و غیره‌ ، از وظائف‌ فرد با ایمان‌ است و ایجاد هر نوع‌ آلودگی‌ محیط‌ (حتی‌ آلودگی‌ صوتی‌) به‌ هیچ‌ وجه‌ مشروع‌ نبوده‌، بلکه‌ تجاوز به‌ حقوق دیگران‌،  گناه‌ و حرام‌ می‌باشد. آموزه‌ های‌ بهداشتی‌  ‌سیره نبوی  می‌تواند در افزایش آگاهی  و بهبود فرهنگ بهداشتی جامعه نقش موثری داشته باشد

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله بهداشت

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله بهداشت , مقاله در مورد تحقیق مقاله بهداشت , تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله بهداشت , مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله بهداشت , تحقیق درباره تحقیق مقاله بهداشت , مقاله درباره تحقیق مقاله بهداشت , تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله بهداشت , مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله بهداشت , موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله بهداشت
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت