تحقیق مقاله عیب یابی الکتریکی

تعداد صفحات: 18 فرمت فایل: word کد فایل: 14222
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی الکترونیک
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله عیب یابی الکتریکی

    یک کامپیوتر لپ تاب با برنامه نویسی pic ، ارتباطات وبرنامه های عملیاتی از ضروریات تجهیزات مدرن امروزی است ،مهندسان ، مدیران تولیدی، سرپرستان تعمیراتی ،تعمیرکاران فنی، تکنسین های برق ،تکنسین های کارافزار، دستگاه های تعمیراتی، همگی نیازمند به داشتن pic دانش کامپیوتری، آموزش و مهارت در عیب یابی مسائل کامپیوتری می باشد.

    آموزش PIC عموما دارای تاثیر ژرفی نخواهد داشت تا زمانی که شخص مورد آموزش به درجه ای حقیی از مهارت درچندین زمینه رسیده باشد،دانش و مهارت در برق، عیب یابی و کاربری کامپیوتر(مدیریت کامپیوتر) پیش نیازمندهای ضروری برای همسان سازی موثر در آموزش PIC پایه است. نویسنده در یافته است که دوره طولانی له یادسپاری وارد مطالعهشده از یک دوره حرفه ای که در یک کالج دو ساله محلی( فوق دیپلم)گذرانده می شود، پرهزینه تر از یک دوره سریع و فشرده در یک کارخانه است.

    دوره ایجاد شده توسط کارخانه ها ضرورتا همان مواردی که در یک کالج دو ساله باشد را پوشش می دهد. تفاوتهای عمده د رمیزان ساعات تدریس و زمان کارگاه می باشد. دوره JC چهار ساعت کلاس هر هفته ای برای 15 هفته بود. سرساعت زمان کارگاه برای انجام کارهای عملی عینی بر روی مسائل ومواردی که در ساعات اول مبهم به نظر می رسید بود زمانی اضافی در منزل بر روی مطالعه کارهای عملی وبرنامه ای نوشتاری سپری می شود همچننی JC شبانه زمان فوق العاده کارگاه برای PIC ها وکامپیوترها باز می بود.

    بر خلاف آن دوره درون کارخانه ای 5تا8 ساعت در روز می باشد، فعالیت های کلاسی بسیار سریع و فشرده به منظور پوشش دادن مقادیری از موارد در برگرفته شده می باشد. مربی بسیار با معلومات و با تجربه بوده د رحین اینکه سعی داشتیم برنامه ها را به منظور بررسی چگونگی عملکرد آنها بر تجهیزات در میز کار آموزش قرار دهیم. مربی نیز مواد درسی دوره را پوشش می داد. در پایان هر روز ذهن های ما انباشته از اطلاعات بود و در پایان هفته همگی دوره را گذراندیم اما به یادآوری آنچه روز اول یاد گرفته بودیم بسیار سخت بود.

    فنون پایه عیب یابی مسائل برای هر نوع موقعیت و حرفه ای به کار گرفته شده است.

    شناخت واقعی از مسائل برای حل آنها ضروری می باشد بسیاری از اوقات یک عیب یاب بی تجربه در یک یا چندین علت از بروز مسائل دچار اشتباه خواد شد حل کردن دلایل به طور عمومی فقط مسائل را به تاریخ عقب تری به تعویق می اندازد. تا زمانی که مسائل ممکن است به ابعاد وسیع رشد یابد.

    یک مثال این است که زمانی شخص سردردی را تجربه می کند و یک مسکن در معمولی مثل آسپرین استفاده می کند مساله اصلی ممکن است یکی از این مسائل باشد. چشم ها  نیاز به بررسی داشته باشند با تجویز یا عدم تجویز دارو، کشیدگی عضلات، استرس، تومور، گرفتگی رگهای خونی، یک زخم کهنه، همین مساله در دستگاه نیز اتفاق می افتد، یک فیوز در مدار می سوزد و شخص تعمیر کار فیوز جایگزین را بر می دارد وداخل نگه دارنده فیوز قرار می دهد خیلی چیزها هستند که میتوانند سبب سوختن فیوز بر اساس پیچیدگی مدار آن گردند.

    جریان برق بیش از حد سبب سوختن فیوز می گردد، جریان برق بیش از اندازه ممکن است دراشد: بارگیری بیش از حد بر روی سیم حامل، اتصال کوتاه بین سیم ها، سیم های اتصال به زمین (granded) مدار کوتاه در سیم حامل، بارالکتریکی اتصال به زمین تحلیل رفتن ولتاژ غیره باشد.اگر شخص تعمیر کار مشکل مدار قبلی را حل نکند برای جایگزینی فیوز و بازیابی ممکن است نتایج منفی به بار آید.

    این مساله غیرعادی نیست که در فرآیند گسترش تعدادی از مسائل جزیی وتداوم عملکرد تنزیل درجه توان عملیاتی را داشته باشیم. سپس یک مساله کوچک دیگر ایجاد می  شود و کل فرآیند با شکست روبرو می گردد. یافتن واصلاح آخرین مساله ضرورتا توان عملیاتی فرآیند را بازیابی نمی کند. فرآیند بازیابی بامدیریت مسائل جزیی تداوم می یابد اما مسائل جزیی ممکن است به فرآیند اجازه شروع مجدد از وقفه کامل ندهد.

    تمامی مسائل قبل از اینکه فرآیندبه توانایی کامل عملیاتی مستردد گردد می بایست شناسایی اصلاح گردند.

    این وضعیت در صنعت نیز همانند حالت فردی گسترش یافته است. یک شخص می تواند به فعالیت خود با تعدادی مسائل جزیی ادامه دهد به طور مثال: خستگی، مسائل فشارخون سفتی شاهرگها، گرفتگی رگها، اما یک اختگی کوچک خون در یک محل نامناسب می تواند به راحتی سبب مرگ انسان گردد از بین بردن لخته خون برای شخص راحت به نظر نمی رسد وآنها نمی توانندتوانایی کامل عملیاتی خود را مجددا به دست گیرند.

     

     

    رفع نقص در محل کار(میدان عملیاتی field)

    همواره از ابتدا شروع کنید مگر اینکه تجربیات قبلی چند دیگری را تجویز کنند، از متصدی تجهیزات معیوب سئوال کنید که :

    -آیا زمانی که مشکل پیش می آید دستگاه به کار خود ادامه می دهد.

    -آیا متصدی می داند ک دلیل مشکل چیست اگر چنین است از نظر آنها چه چیزی موجب ایجاد مشکل شده است.

    -آیا دستگاه مخارج از رده است.

    -بررسی کنید که آیا برق (power) وجود دارد.

    -مدارشکن را روشن کنید مطمئن شوید که سوئیچ قطع برق (disconnect) موتور روشن است و دکمه شروع (start) را به کار بیندازید.

    -از ولت سنج برای بررسی مسیر حرکت جریان برق در مدار شکن ها یا فیوزها استفاده کنید اطمینان حاصل کنید که ولتاژها در همه مسیرها نرمال هستند ولتاژ عبوری به زمین از هر یک از مسیرها میسر است.

    -نیروی اصلی معمولا 460 ولت برق متناوب (VAC) بین فازها و 272 برق اتصال به زمین است (to ground)

    -کنترل و برق (power) 24/208 بین فازها و 120 اتصال به زمین و (VAC) 120 ولت برق متناوب که به سیستم اتصال به زمین حالت خنثی ایجاد می کند.

    -نیروی کنترل ولتا پایین معمولا 24 به 30 (VAC) ولت برق متناوب و یا برق باتری (VAC) بین فازها واحتمالا اتصال به زمین می باشد که معمولا قطب منفی به زمین اتصال دارد.

    -حسگر ها کنترلی را در ناحیه معیوب بررسی کنید، وسپس بررسی کامل روی همه حسگرها انجام دهید. سوئیچ را محدود کرده تا مطمئن شوید آنها در موقعیت صحیح قرار دارند.بررسی کنید ک آیا دارای برق هستند، برنامه ریزی شده اند، نصب شده اند، دارای عملکرد صحیح هستند.

    -اگر زمانی مساله پدید آمد گرچه الکتریکی یا مکانیکی باشد مساله باید تصحیح گردد وکاوش برای حل مشکل از نو آغاز گردد. نقص ظاهرا غیرمرتبط می توان همان دلیل مشکل باشد.

    -وقتی بیشتر از یک مساله وجود داشته باشد عیب یابی به صورت تصاعدی مشکل تر خواهد بودتصور نکنید که بعد از حل مشکل همه مسائل حل شده اند. مدار عملکرد سابق را برای بازگردان دستگاه به سرویس دهی بررسی کنید.

    -اگر قابل حصول باشد برای رفع نقص نمودار سیم کشی و برنامه PIC را چک کنید.

    -در رادیو امواج رادیویی متغیر (VFD) قادر است با خاموش کردن برق مجددا تنظیم گردد. تا زمانی که صفحه سیاه است صبر کنید وسپس برق را وصل کنید.

    در بعضی از VFD ها میتوانید دکمه توقف STOP / تنظیم مجدد reset وسپس دکمه شروع start را فشار دهید.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله عیب یابی الکتریکی

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

تحقیق در مورد تحقیق مقاله عیب یابی الکتریکی, مقاله در مورد تحقیق مقاله عیب یابی الکتریکی, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله عیب یابی الکتریکی, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله عیب یابی الکتریکی, تحقیق درباره تحقیق مقاله عیب یابی الکتریکی, مقاله درباره تحقیق مقاله عیب یابی الکتریکی, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله عیب یابی الکتریکی, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله عیب یابی الکتریکی, موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله عیب یابی الکتریکی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت