تحقیق مقاله شیوه اجرای بادبند کنشی

تعداد صفحات: 12 فرمت فایل: مشخص نشده کد فایل: 18396
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی عمران
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۹,۸۰۰ تومان
دانلود مقاله
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله شیوه اجرای بادبند کنشی

    شیوه اجرای بادبند کنشی (میلگرد) در سوله ها و سازه ها شیوه عمل به این نحو است که ابتدا می بایست یک صنعه فلزی به ابعاد طول جوش مورد نظر به نحوی به 4 گوشه دهنه مورد نظر  بسته شود که توانایی تحمل بار کشش معادل با حداکثر مجاز میلگرد ها را داشته باشد . نکته اساسی در جوش این نوع بادبند در این است که در جوشکاری میلگرد می بایست آمپر دستگاه بسیار پایین باشد و جوشکاری نباید در راستایی که میلگرد ها کشیده می‌شوند صورت می گیرد .

    پس از نصب 4 صنعه موردنظر به هر صنعه یک میلگرد را مطابق با طراحی و بر اساس توضیحات جوشکاری فوق نصب می کنیم و انتهای آنرا به وسیله‌ای که شامل یک پیچ دو طرفه و دو مهره متصل به میلگرد جوش می دهیم . از آنجایی که این میلگردها فقط در حالت کشش عمل می کنند می بایست آنها را در ابتدا مقداری کشید که آزادی عمل نداشته باشد و به وسیله همان پیچهای دو طرفه که میلگرد ها به دو سر مهره آنها آن جوش شده این عمل صورت می گیرد و میزان کشیدگی بسته به نظر طراح دارد .

    توضیح آزمایشهای جوشکاری :

    در سازه های فلزی به جرآت می توان گفت مهمترین مسئله که از لحاظ کنترل

    در کارگاه های ایران حائز اهمیت است جوشکاری می باشد و به علت اینکه این مقوله مربوط به شرکتهای متالورژی چک کنده جوش می گردد و (تست تفسیر ،پرتوسنج ، سنجش ازتو و ...) توضیح مختصری پیرامون آن ارائه می‌گردد .

    تست RT (رایوگرافی تست) : شیوه آن به این شکل است که همانند دوربین عکاسی از یک صنعه حساس به پرتوهای رادیویی و یک دستگاه پرتوافکن استفاده می شودچون پرتوهای رادیویی موردظنر (موجبلند) از فلز عبور می‌نماید دز صورتی که در جوشکاری دو نوع فلز (دو نوع الکترود و یا میلگرد پنهان در جوش) استفاده شده باشد و اگر فضای خالی (حوضچه ترکها و حباب) در جوش باشد بر روی صنعه حساس عکس آن افتاده و مشخص می‌گردد که از حد مجازی نباید بیشتر باشد .

     

    تست M+ (مگنت تست)

    این تست توسط دستگاه ایجاد کننده میدان مغناطیس نسبتاً قوی صورت می‌گیرد و شیوه عمل به این نحو است که ابتدا در محل جوش از رنگه مخصوص استفاده می گردد که معمولاً سفید است و کاربرد آن برای بهتر مشخص شدن ترکهای سطح جوش است سپس بر روی آن مایعی که دارای ذرات ریز فلزی می باشد ریخته می شود (سیاه رنگ) سپس دستگاه تولید میدان مغناطیس را در نزدیک آن قرار ی دهیم در صورتی که سطح جوش یکنواخت نباشد و ترک داشته باشد ذرات فلز موجود در ماده سیاه رنگ شروع به نفوذ به داخل ترکها می کند و باعث می گردد ترکها مشخص گردد .

     

    تست U+ (اولتراسونچک تست)

    این تست کامل ترین نوع تست می باشد که مانند دستگاه سونوگرافی عمل می‌کند اما به صورت بازتاب اشعه و شامل یک دستگاه پرتوسنج و پرتو فرست می کرد و دارای یک صفحه نمایش دیجیتالی بوده و به وسیله آن می‌توان هر نوع حباب ، ناخالص و یا حتی بعد نفوذ جوش را بدست آورد .

    کاربرد اصلی این نوع تست سنجش جوشهای نفوذی است .

     

    سقف تبرید در سازه های فلزی

    در سازه های فلزی  بتنی سقف تیرچه محرکه کاربرد دارد اما در سطوح شیب‌دار از آن بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد چون به علت شیب زیاد این سطوح در موقع‌ اجرا اگر از سقف تیرچه محرک استفاده نشود (کامپوزیت یادال) می بایست از دو طرف (بالا و پایین) قالب بندی انجام شود که در سقف تبرید بلوک به این نحو نیست .

    روش اجرای سقف تیرچه بلوک به این نحو است که ابتدا با توجه به نقشه اجرای جهت و تعداد تیرچه ها ، تیرچه ها را به اندازه های دهانه ای که می‌بایست بر روی آن قرار گیرد در آورده به نحوی تیرچه را بر روی بالهای پلهای کناری قرار می دهیم که میلگرد بالای تیرچه روی بال بالایی قرار گیرد و میلگردهای پایین به نحوی بر روی بال پایین پل قرار می گیرد که کف سفال هم تراز باکف پایین بال پایین پل باشد .

    پس از قرار دادن تیرچه ها در فواصل موردنظر و بسته به نقشه به صورت دوبل یا تکی سفالها را بین آنها قرار می دهیم و در قرار دادن سفالها به این نکته توجه شود که برای اینکه بتوان کلاف افقی سقف را نیز اجرا نمود می‌بایست در محل قرار گرفتن کلاف سقف بین بلوکها به اندازه 10 سانت (طبق نقشه) فاصله داد و نکته دیگر اینکه هیچ گاه نباید در انتهای سقف در صورت نبودن تیرچه در کنار بلوک وزن بلوکها را بر روی شمع قرار داد و همواره می بایست وزن تیرکها بر روی تیرچه و یا پل کناری سقف باشد .

    پس از قرار دادن بلوک ها می بایست میلگردهای برش + و - را در انتهای هر تیرچه اجرا نمود و شیوه شیوه اجرا به این شکل است که میلگرد برش + از یک طرف بر روی بال پل کناری و از طرف دیگر تا 70 سانت (طبق نقشه) با میلگرد بالایی تیرچه اولر لب می شود و میلگرد برش مخفی از یک طرف بر روی پل کناری که تیرچه روی آن سوار است و از طرف دیگر در کنار میلگردهای پایین تیرچه اولرلب می گردد .

    پس از نصب میلگرد برش نوبت به نسب میلکهای + و - در کلاف سقف می‌شود که یکی در کف سقف و دیگری در بالای سقف هم تراز با میلگرد بالایی تیرچه قرار می گیرد .

    سپس نوبت به اجرای میلگرد های حرارتی می شود که به صورت مش و با اورلب مورد نیاز بسته به قطر میگرد اجرا می گردد در اجرای مش (شبکه ) میلگردهای حرارتی به این نکته توجه می شود که بهتر است در کل سقفها که به صورت صلب عمل می کند متصل باشد و در هر سقف قطع نشود . 

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله شیوه اجرای بادبند کنشی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله شیوه اجرای بادبند کنشی, مقاله در مورد تحقیق مقاله شیوه اجرای بادبند کنشی, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله شیوه اجرای بادبند کنشی, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله شیوه اجرای بادبند کنشی, تحقیق درباره تحقیق مقاله شیوه اجرای بادبند کنشی, مقاله درباره تحقیق مقاله شیوه اجرای بادبند کنشی, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله شیوه اجرای بادبند کنشی, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله شیوه اجرای بادبند کنشی, موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله شیوه اجرای بادبند کنشی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت