تحقیق مقاله رایگان آموزش فتوشاپ قسمت دوم

تعداد صفحات: 4 فرمت فایل: مشخص نشده کد فایل: 19211
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی کامپیوتر
قیمت: ۰ تومان
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله رایگان آموزش فتوشاپ قسمت دوم

    در ادامه مطالب قبلی بقیه فرمانهای داخل منوی File را با هم بررسی خواهیم نمود.

     

    File in fo

     

    به کمک این گزینه می توانید اطلاعاتی را درباره فایل جاری (هم بدهید و هم بگیرید)

     

    درقسمت قبلی ما درباره گزینه Save for web گذرا مطالبی را گفتیم در این قسمت جامع تر و بیشتر به این مقوله خواهیم پرداخت

     

    Save for web

     

     گفتیم به کمک این گزینه فایل را می توان برای استفاده بر روی اینترنت استفاده نمود. زمانی که این گزینه زده شود پنجره بزرگی در صفحه نمایان می شود که این پنجره شامل چند قسمت از جمله پنجره کاری و قسمت پارامترها می باشد درست راست پنجره کاری شما می توانید به پارامترهای این پنجره دست پیدا کنید که در زیر هریک از پارامترها را توضیح خواهم داد.

     

    قسمت Settings

     

     در این قسمت شما چند فیلد عددی و منوهای کرکره آی در دست داری أتولین منوی کرکره آی تعیین کنفضه نوع فرمت و میزان کیفت تصویر به صورت پیش فرض می باشد که هر کدام از آنتا مقدار و فرمت خاص تستند و برأی سهول در کار در اختیار ما قرار ضاده شده آست.

     

    قسمت بعدی نیر یکو منوی کرکره آی می باشد در این قسمت فقط برأی تامین نوع فرمت      (یا جنس) فآیل می باشد در زیر همین منوی کرکره آی منوی دیگری قرار دارد که بسته به نوع فرمت تعیین شده تنظیماتی را دارا می باشد .

     

    به عنوان مثال برأی فرمت Jpeg چهار گزینه به شرح زیر دارا می باشد:

     

    Low : کم کیفت

     

    Medium :کیفت متوسط

     

    High : کیفت خوب

     

    Maximam :کیفت عالی

     

    البته می توان میزان کیفت را به صورت دستی نیر انجام داد. این کار را می توان به کمک پارامترQuality انجام داد هرچه عدد بیشتر کیفت بهتر هر چه عدد کم کمتر کیفت بدتر.

    گزینه Blur

     

    به کمک این گزینه می توان یکو صحنه را محو نمود.

     

    گزینه Matte

     

    به کمک این گزینه می توان رنگ پشت زمینه اگر قسمتی از عکس وجود نداشته باشد و پشت زمینه معلوم باشد را تعیین نمود و رنگ آمیزی کرد.

     

    در پایین دو برگه Color table , Imagesize وجود دارد در پنجره اول شما می توانید در فرمت Gif یکو پالت رنگ در اختیار داشته باشید . و در قسمت دوم می توانید اندازه تصویر را تغییر دهید زمانی که اندازه مورد نظر خود را در فیلد عدد وارد نمودید دکمه Apply روشن می شود بازدن این دکمه تنظیماتی که تعیین نمودید اعمال می شود و عکس کوچک یا بزرگ می گردد.

     

    حالا عکس شما آماده می باشد برأی ذخیره سازی و استفاده بر روی اینترنت این پنجره بعد از ذخیره سازی خود به خود بسته خواهد شد.

     

    به منوی فآیل بر می گردیم و از فرمان های باقی مانده گزینه Revert را بررسی می کنیم.

     

    فرمان Revert

     

    به کمک این گزینه شما می توانید برروی عکس خود یا فآیل جاری هر تغییراتی را اعمال نمایید و زمانی که دیدید این فعالیت ها مورد دلخواه شما نیست بازدن گزینه Revert عکس به صورت اولیه خود بر می گردد.

     

    به کمک این فرمان می توانید تنظیمات صفحه از جمله نوع قطع استفاده شده برأی خروجی گرفت به صورت پیرینت را مشاهده کنید یا تغییر دهید.

    Print with priview

     

    به کمک این فرمان شما می توانید یکو پیش نمایش از فآیل پیرینت گرفته شده را ببینید و همچنین تنظیماتی را اعمال نمایید زمانی که این فرمان را می زنید پنجره آی باز می شود . این پنجره شامل تنظیمات زیر می باشد:

     

    Position

     

    به کمک این قسمت می توانید موقعیت تصویر خود را برروی برگه تغییر دهید و موقعیت دیگری بر روی کاغذ پیدا کنید اگر تیک کنار عبارت Center image را بردارید می توانید موقعیت عکس را به صورت دستی تغییر دهید بغل فیلد های عددی بالا و چپ یکو منوی کرکره آی وجود دارد که تعیین کنفضه میزان واحد اندازه گیری می باشد.

     

    Scaled print size

     

    دراین قسمت شما می توانید اندازه تصویر را بزرگ وکوچک کنید سه راه برأی تغییر اندازه تصویر وجود دارد که در زیرشرح خواهم داد:

     

    1-  به کمک فیلد عددی (Scale) ، به کمک این فیلد می توانید برحسب درصد تصویر موجود را بزرگ و کوچک نمایید.

     

    2-   به کمک دو فیلد عددی(Height) و پهنا (Width) می توانید اندازه تصویر را تغییر دهید.

     

    3-   بالاخره روش سوم به این صورت می باشد که با فعال کردن گزینه Show bounding box    می توانید چند دستگیره بر دور تصویر خود داشته و با حرکت دادن آنتا عکس را بزرگ وکوچک نمایید.

     

    منوهای کرکرهای روبروی فیلدهای عددی واحد اندازه گیری می باشد که بسته به نیاز شما هر کدام را خواستید می توانید انتخاب نمایید.

     

    و در آخر گزینهScale to fit media    به کمک این گزینه می توانید تصویر موجود را به صورت خودکار اندازه برگه خود نمایید.

     

    در قسمت Option شما می توانید تنظیماتی را برأی تصویر ایجاد نمایید. از جمله مارک های را برأی راهنمایی بهتر در صحنه ایجاد نماییم یا عکس را به صورت افقی برعکس نماییم یا عکس را از نظر رنگ برگردانیم ( نگاتیو) یا محدوده Crop را مشخص کنیم یا در امتداد لبه های عکس برأی راهنمایی بهتر بردارهای ترسیم کنیم . در قسمت پایین نیر منوی کرکره آی وجود دارد نوع زبان مورد استفاده برأی چاپ گر را تعیین می کند.

     

     

     

     

    فرمان Jumpto

     

    به کمک این فرمان می توان نرم افزاری های که تحت فتوشاپ فعالیت می کنند را راه اندازی نمود از جمله این نرم افزارها Adobe Image ready  میباشد. به کمک این نرم افزار می توانید تصاویر متحرک را ایجاد نمود و تصاویر متحرک را ویرایش نمایید البته این جمله آی از فعالیت های این نرم افزار قدرتمند می باشد.

     

    و در آخر گزینه Exit که به کمک آن می توان از این نرم افزار خارج شد.

     

    در این قسمت می خواهم شما را باچند فرمت کاربردی که می توان از فتوشاپ خروجی گرفت و همچنین چند فرمت که می توان در فتوشاپ استفاده نمود آشنا کنم.

     

    1-  Psd pdd : این فرمت ، فرمت خود نرم افزار فتوشاپ می باشد این فرمت تمامی تنظیمات صحنه را که در فتوشاپ ایجاد نمودید به همان صورت ذخیره سازی می نماید.

     

    2-  Bmp : در گرافیک کامپیوتر مشخصه سه حرفی نام فآیل برأی فایلی که حاوی تصویر گرافیکی Map-Bit شده آست می باشد.

     

    3-  Gif : قالب گرافیکی از یکو فآیل که حاوی تصویر Map-Bit باشد می گویند یکو فرمت از نوع که بیشتر برأی وب استفاده می شود.

     

    4-  JPEG : یکو فرمت از نوع Ture color با روش فشرده سازی Lossy آست این فرمت از کانال آلفا در تصویر پشتیبانی ندارد.

     

    5-   Epc : یکو نوع فرمت فآیل آست که بیشتر برأی فایلهای برداری (مانند لوگوها ) استفاده  می شود در عین حال امکان تعبیه تصاویر Bitmap را دارد.

     

    6-Tiff : یکو فرمت از نوع True color و غیر فشرده آست.

     

    7- 16 Tiff : یکو فرمت هایی که می توان به داخل فتوشاپ آورد آشنا شدید در آینده با تمام این فرمت ها تحت مثال های به صورت عملی آشنا خواهید شد.

     

    البته این فرمت ها را نیر می توان به داخل س نیز وارد نمود.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله رایگان آموزش فتوشاپ قسمت دوم

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله رایگان آموزش فتوشاپ قسمت دوم , مقاله در مورد تحقیق مقاله رایگان آموزش فتوشاپ قسمت دوم , تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله رایگان آموزش فتوشاپ قسمت دوم , مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله رایگان آموزش فتوشاپ قسمت دوم , تحقیق درباره تحقیق مقاله رایگان آموزش فتوشاپ قسمت دوم , مقاله درباره تحقیق مقاله رایگان آموزش فتوشاپ قسمت دوم , تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله رایگان آموزش فتوشاپ قسمت دوم , مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله رایگان آموزش فتوشاپ قسمت دوم , موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله رایگان آموزش فتوشاپ قسمت دوم
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت