تحقیق مقاله آشنایی با سخت افزارهای مختلف در کامپیوتر

تعداد صفحات: 46 فرمت فایل: word کد فایل: 9810
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی کامپیوتر
قیمت قدیم:۲۹,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله آشنایی با سخت افزارهای مختلف در کامپیوتر

    کارت گرافیک دو پردازنده ای گیگابایت

     مدت ها از معرفی تکنولوژی SLI  شرکت NVIDIA  میگذرد این تکنولوژی امکان استفاده همزمان از دو کارت گرافیک بر روی یک مادربرد را فراهم میسازد . کارت گرافیک هایی که از SLI  پشتیبانی میکنند بر پایه دو پردازنده گرافیکی Geforce 6800  و Geforce 6600  طراحی شده اند . در ابتدای معرفی این تکنولوژی فقدان مادربردهایی که دو درگاه PCI Express X16  را برای سوار کردن دو کارت گرافیک ارائه کنند موجب سرد شدن بازار و کم شدن استقبال کاربران از SLI  شد , پس از اینکه مادربردهای مذکور در حد معقول در بازار توزیع شد بازهم هزینه بالای مادربرد و دو کارت گرافیک کاملا شبیه به هم مانع از آن شده تا SLI جایگاه واقعی خود را بدست آورد .

    اگر دو کارت گرافیک برای یک سیستم بسیار گران تمام شود یا به اندازه هزینه, افزایش کارایی را به ارمغان نیاورد کارت جدید گیگابایت شاید ارزش نگاهی متفاوت با آنچه تا کنون توسط SLI  دیده ایم را داشته باشد . این کارت گرافیک با نام 3D1  با استفاده از تکنولوژی SLI  دو GPU  (پردازنده گرافیکی)را بر روی یک کارت گرافیک ارائه میکند , بدین گونه پردازش داده های تصویری میان این دو GPU  با توابع تکنولوژی SLI  تقسیم شده و کارایی کارت را به طور چشمگیری بالا خواهد برد .

    3D1  بر پایه دو GPU , Geforce 6600GT  تولید خواهد شد و همانطور که در تصویر مشاهده میکنید از دو فن قدرتمند برای خنک سازی آنها استفاده میکند نحوه عملکرد سیستم خنک کننده 3D1  به صورتی است که جریان هوا به کمک یک فن مکیده و به وسیله دیگری از سطح پردازنده ها دمیده شود .

    به گفته گیگابایت , 3D1  علارقم استفاده از GPU , Geforce 6600GT  در برنامه 3DMark03  توانسته امتیازی بالغ بر  14000  را به خود اختصاص دهد درحالی که کارت گرافیک های گرانقیمت و پرقدرت دیگر مانند Radeon X850XT Platinum Edition  امتیازی در حدود  13000  و Geforce 6800 Ultra امتیازی حدود  12000  را به خود اختصاص داده است .

     

    مهمترین ویژگی های 13D  عبارتند از :

    اولین کارت گرافیکی که دو پردازنده گرافیکی NVIDIA  بر روی آن سوار شده است .

    استفاده از دو پردازنده گرافیکی Geforce 6600GT  با فرکانس کاری  500  مگاهرتز .

    اولین کارت 6600GT  که با  256  مگابایت حافظه DDR III  عرضه شده .

    اولین کارت 6600GT  که با Memory Interface  (عرض باس حافظه) 256  بیتی عرضه شده .

    استفاده از سیستم خنک سازی دوگانه برای کنترل جریان مکش هوا و درجه حرارت GPU  ها .

    بدست آوردن رکورد امتیاز بالای  1400  در نرم افزار تست 3Dmark03  .

    پشتیبانی از نرم افزار V-Tuner 2  برای Overclock  (تند سازی) دو پردازنده گرافیکی کارت .

    ارائه خروجی HDTV  .

     

    اساس کار پرینتر لیزر

     پرینتر لیزر با کمک الکتریسیته ساکن کار می کند. یک استوانه چرخان الکتریسیته را بوجود می آورد. و یک اشعه نازک لیزر به این استوانه تابیده می شود و به شکل متن یا تصویری که باید پرینت گرفته شود یک صفحه با نواحی حامل بار های مثبت و منفی تشکیل می شود این صفحه بوسیله تونر که دارای پودر های با بار مثبت است پوشانده می شود بنابراین آن نواحی از صفحه که دارای بار منفی هستند این پودرها را جذب می کنند پس از آن کاغذ از روی آن عبور داده می شود تا تصویر مورد نظر روی ان بوجود آید. در مرحله بعد کاغذ باید از غلتک های داغ عبور کند تا پودر روی کاغذ سوخته و دائمی شود. در هر پرینتر لیزر رنگی  چند مرحله برای این کار وجود دارد تا رنگهای مختلف را با هم مخلوط کنند.

    سرعت و قیمت مناسب نسبت به عملکرد خوب باعث شده است تا پرینتر های لیزر برای حرفه های مختلفی مورد استفاده قرار گیرد. به خصوص نوع سیاه و سفید آن با قیمت نسبتا ارزان در بسیاری از ادارات و شرکتها و حتی خانه ها یافت می شود. ولی پرینتر لیزر رنگی هنوز برای بسیاری از افراد گران است و فقط برای کارهای حرفه ای استفاده می شود که احتیاج به کیفیت بسیار عالی دارند. پرینتر های لیزر زبان فرمان خود را دارند که اطلاعات دیجیتال دریافتی را به یک فایل تصویری از نوع Bitmap  تبدیل می کنند که در نهایت پرینت گرفته می شوند. قابلیتهای Adobe post script  در بسیاری از پرینتر های لیزر یافت می شود که آنها را برای طراحان گرافیک بسیار مناسب کرده است. زبان PCL  شرکت HP  یکی دیگر از ربانهای معمول است که در پرینترهای لیزر استفاده می شود.

    در سال  1984  کمپانی HP   اولین پرینتر لیزر رومیزی را تولید کرد و اکنون پرینتر های لیزر به وفور در بازار یافت می شوند و طرفداران بسیار دارند.

    آشنایی با USB

    اتصال یک وسیله USB  به کامپیوتر ساده است. کانکتور یا سوکت USB  را در پشت کامپیوترتان به راحتی می توانید پیدا کنید و کابل USB  را به آن وصل کنید.

    اگر دستگاه جدیدی را از طریق USB  به کامپیوتر وصل کنید. سیستم عامل شما (مثلاً ویندوز) به طور خودکار وجود یک وسیله USB  را تشخیص می دهد و از شما دیسک حاوی راه انداز (یا درایو) سخت افزار جدید را می خواهد. ولی اگر دستگاه قبلآ نصب شده باشد کامپیوتر به طور خودکار آ ن را فعال می کند و با آن ارتباط برقرار می کند یک وسیله USB  هر موقع می تواند نصب شود (به کامپیوتر متصل شود) یا از سیستم جدا شود.

    بسیاری از دستگاههای USB  کابل USB  خود را به همراه دارند. یعنی کابل از یک سمت به دستگاه وصل است و قابل جدا کردن نیست و از سمت دیگردارای یک سوکت نوع"A" است که از این سمت به کامپیوتر وصل می شود

    سوکت نوع A

    ولی اگر کابل به صورت مجزا باشد در سمت دستگاه سوکت نوع "B" وجود خواهد داشت. پس این کابل از یک سمت سوکت نوع "B" (سمت دستگاه) و از یک سمت دارای سوکت نوع "A" (سمت کامپیوتر) است.

    سوکت نوع B

    استاندارد USB  از سوکت های نوع "A"و"B" برای جلوگیری از اشتباه استفاده می کند.

    * سوکت نوع "A" "بالا دست" یا "up stream" سمت کامپیوتر

    *سوکت نوع "B" "پایین دست یا "down stream" و به تجهیزات دارای پورت USB  وصل می شود که همان سمت دستگاه می باشد.

    استاندارد USB  ورژن  2  در ماه آوریل سال  200میلادی پایه گذاری شد. این استاندارد در حقیقت یک ارتقا استاندارد USB1.1  بود.

    USB2.0  (یا USB  پر سرعت) پهنای باند کافی برای انتقال صوت و تصویر و اطلاعات ذخیره شده دارد و سرعت انتقالی  40  برابر سریعتر از USB1.1  دارد تا انتقال  اطلاعات به راحتی انجام گیرد. USB2.0  دارای قابلیت انتقال در جهت مستقیم و عکس آن نیز می‌باشد.

    USB2.0  سه سرعت را پشتیبانی می کند. (480.12.15  مگابایت بر ثانیه) USB2.0  با وسایلی که به پهنای باند (سرعت انتقال اطلاعات) کمتری احتیاج دارند مانندMouse , Keyboard  به همان خوبی  وسایلی که به پهنای باند بیشتری احتیاج دارند مانند دوربین های اینترنتی و اسکنرها و پرینترها و وسایل ذخیره سازی پر حجم اطلاعات به خوبی کار می‌کند. همچنان که صنعت کامپیوتر رشد  می کند. استفاده از USB2.0  معمول تر می شود و این نشاندهنده قابلیتهای بالای USB2.0  است.

    (UPS (Uninterruptible Power Supplies

    امروزه با وجود مادربرد هایی که خیلی هم گران نیستند می توانید از روشهای ارزان قیمت مختلفی برای حفاظت مادربرد کامپیوتر در برابر مشکلات منبع تغذیه ( برق شهر ) استفاده کنید. ولی هیچ روشی مانند استفاده از UPS  یا یک منبع تغذیه بدون وقفه نمی تواند از مادربرد یا سایر تجهیزات گرانقیمت شما در برابر مشکلات برق حفاظت کند. زمانیکه شما یک سرور یا کامپیوتر گرانقیمت دارید اهمیت وجود UPS  بیشتر می شود. UPS  برای فیلتر نوسانات ناخواسته برق ورودی و کنترل ولتاژ آن دارای مدارات خاصی است. و برای حل مشکل قطع برق یا افت بیش از حد ولتاژ ( افت ولتاژ برای بسیاری تجهیزات مضر است یا سبب از کار افتادن موقت آنها می شود ) از باتری استفاده می کند. که کل این مچموعه را تغذیه پشتیبان می گویند.

    اما برای انتخاب یک UPS  باید خدمتتان عرض کنم این به خود شما بستگی دارد که چه میزان می خواهید خرج کنید و UPS  را برای چه منظوری مورد استفاده قرار می دهید. مصرف انرژی آنچه محافظت می کنید عامل دیگری است که در خرید UPS  نقش مهمی ایفا می کند. واحدی که بوسیله آن ظرفیت UPS  یا مقدار انرژی که به شما میدهد بیان می شود عبارت است از آمپر-ساعت. مثلاً یک UPS  پنجاه آمپر ساعت می تواند دستگاه شما را با جریان  2  آمپر به مدت  25  ساعت یا با جریان  5  آمپر به مدت  10  ساعت تغذیه کند. توجه داشته باشید که میزان جریان را مصرف دستگاه تعیین می کند پس زمان تغذیه برای یک UPS  مشخص به میزان مصرف دستگاه شما دارد.  بدیهی است در صورتیکه زمان بحرانی که به یک منبع تغذیه احتیاج دارید کوتاه باشد می توانید از UPS  با آمپر-ساعت کمتر و در نتیجه ارزانتر استفاده کنید. البته یک محدودیت هم در این زمینه وجود دارد و آن این است که جریان نامی UPS  شما باید از کل برق دستگاههای شما ( به آمپر ) بزرگتر باشد.

    نکته دیگری که در پایان توجه شما را به آن جلب می کنم این است که هیچگاه از یک محافظ لوازم برقی ( مانند محافظ یخچال یا کامپیوتر ) در خروجی یک UPS  استفاده نکنید یا به عبارت دیگر زمانیکه از UPS  استفاده می کنید نباید از این محافظ ها به طور همزمان برای یک دستگاه استفاده کنید چون باعث صدمه دیدن دستگاه شده و حتی از نظر ایمنی شما هم می تواند خطرناک باشد.

    سنترینو چیست؟

    بسیاری از مردم فکر می کنند که سنترینو یک نوع پرسسور یا چیپ ست ساخت اینتل است. اما در حقیقت سنترینو یک اسم تجاری قراردادی برای کامپیوترهای لپ تاپ است که نشان می دهد که این لپ تاپ دارای یک سری مشخصات سخت افزاری است بدیهی است در لپ تاپی که سنترینو نباشد این ویژگیها وجود ندارد. برای اینکه یک لپ تاپ سنترینو باشد باید از سخت افزارهای زیر در آن استفاده شده باشد:

    پرسسور Intel Pentium M 

    جیپ ست Intel 855 PM  یا Intel 855 GM 

    Intel PRO/Wireless 2100  یا ورژن های جدیدتر آن

    چیپ ست PRO/Wireless 2100  باعث مشکلات بسیاری برای برخی سازندگان بزرگ لپ تاپ شده است زیرا بسیاری از آنها از چیپ ستهای Wireless  اینتل استفاده نمی کنند بنابراین سنترینو نیستند.

    این ویژگی برای سنترینو باعث سر در گمی خریداران لپ تاپ شده است. آنچه در سنترینو برای بیشتر خریداران مهم است چیپ ست اینتل و پروسسور پنتیوم M  است که کارایی آن بسیار خوب بوده در عین حال مصرف انرژی آن پایین است. که این ویژگی در یک لپ تاپ که سنترینو نباشد هم می تواند وجود داشته باشد در حالیکه استاندارد های جدیدی برای تکنولوژی بی سیم وضع می شود هنوز بخاطر مسائل امنیتی که وجود دارد این تکنولوژی بوسیله بسیاری از سازندگان کاملاً مورد قبول واقع نشده است.

    نتیجه

    رویهم رفته پرسسور پنتیوم M  جدید یک جهش بزرگ در دنیای کامپیوترهای قابل حمل و نقل است. کامپیوتر هایی که از این تکنولوژی استفاده می کنند کارایی بالایی دارند که در گذشته سیستم های قدیمی به خاطر مصرف بالای این قابلیت را نداشتند. بسیاری از کاربران کامپیوتر در هنگام مقایسه پرسسورها دچار اشتباه هستند زیرا پرسسور پنتیوم M   از نظر کارایی از بسیاری از پرسسورهای پنتیوم چهار M   که سرعت Clock  بالاتری دارند قوی تر هستند و بسیاری از شرکت های سازنده لپ تاپ بر روی عمر زیاد باتری ها تبلیغ می کنند در حالیکه این نتیجه کم شدن مصرف پرسسورهای جدید است به هر حال اگر قصد خرید یک لپ تاپ را دارید بهتر است به پرسسورهای جدید تری پنتیوم M  هم نظری داشته باشید.

    اسمبل

    اگر شما یک اتومبیل مثلاً از کمپانی فورد بخرید انتظار دارید که شاسی بدنه موتور گیربکس ساخت کمپانی فورد باشد یا لا اقل اختصاصاً برای کمپانی فورد ساخته شده مونتاژ شوند شرکتهای کامپیوتری کامپیوترهایی را تحویل شما می دهند این کامپیوترها از قطعاتی تشکیل شده اند که هر یک ساخت یک کمپانی است و آنها فقط کامپیوتر شما را اسمبل (مونتاژ) کرده اند.

    بیشتر قطعات کامپیوتری در آمریکا اختراع می شوند ولی تولید آنها در سراسر جهان صورت می گیرد و این گستردگی از هیچ قاعده ای پیروی نمی کند. کشورهای مختلف هر کدام یکسری قطعات خاص را تولید می کنند کمپانی های آمریکایی cpu  را می سازند ( Intel, AMD  ) مادربردها از تایوان می آیند. هارد دیسکها در سنگاپور یا هندوستان ساخته می شوند. حافطه های RAM  معمولاً در کره ساخته می شوند و یک دو جین کارخانه چینی به تولید کیس مشغول هستند.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله آشنایی با سخت افزارهای مختلف در کامپیوتر

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله آشنایی با سخت افزارهای مختلف در کامپیوتر , مقاله در مورد تحقیق مقاله آشنایی با سخت افزارهای مختلف در کامپیوتر , تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله آشنایی با سخت افزارهای مختلف در کامپیوتر , مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله آشنایی با سخت افزارهای مختلف در کامپیوتر , تحقیق درباره تحقیق مقاله آشنایی با سخت افزارهای مختلف در کامپیوتر , مقاله درباره تحقیق مقاله آشنایی با سخت افزارهای مختلف در کامپیوتر , تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله آشنایی با سخت افزارهای مختلف در کامپیوتر , مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله آشنایی با سخت افزارهای مختلف در کامپیوتر , موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله آشنایی با سخت افزارهای مختلف در کامپیوتر
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت