تحقیق مقاله تبعیض در استخدام - نقش نگرش تلویحی ، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی

تعداد صفحات: 30 فرمت فایل: word کد فایل: 10693
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: علوم اجتماعی و جامعه شناسی
قیمت قدیم:۱۸,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله تبعیض در استخدام - نقش نگرش تلویحی ، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی

    این تحقیق و مطالعه سعی دارد تا مطالعات گسترده‌ای رادر زمینه تبعیض در استخدام که توسط«ای پی بریف» و همکارانش انجام شده را منعکس کند.  نویسندگان تلاش کردند تا دستاوردهای قبلی را که به بررسی نژاد پرستی مدرن پرداخته است را مرور کنند. نژاد پرستی مدرن در وضعیت مشترک تعصب نژادی تاثیر متقابل داشته است و به پیش بینی و بررسی  تفاوت در میزان پرداخت مزد پرداخته است و به همچنین به بررسی نتایج از طریق ارزیابی نگرش‌های نژادپرستی ضمنی و انگیزه لازم جهت کنترل تبعیض پرداخته است. نویسندگان قادر نبودند تا تاثیرات متقابل تقدیمی را از نو تکرار کنند و بیان کردند که نگرش‌های نژاد پرستی ضمنی با تلویحی به همراه شرایط و اوضاع در تعصب نژادی برای پیش بینی این تفاوت تاثیر گذار است. علاوه بر این نتایج نشان می دهند که انگیزش برای کنترل تبعیض و تعصب رابطه بین نگرش  علی صریح و ضمنی را کاهش می دهد. (به طور کلی دستاوردها نشان می دهند که تفاوت بین نگرش نژادی ضریح و ضمنی در پیش بینی رفتار تبعیض آمیز وجود دارد.

    لغات کلیدی: تبعیض، نگرش‌ های ضمنی، نژاد پرستی و تعصب و تست ارتباط تلویحی)

    (در سال اخیر، نگرش‌های نژاد پرستی در ماهیت خود، دو مویه و نامحسوس شده است بدون شک ارزیابی‌های مربوط به گزارش از خود نشان می‌دهد که در نگرش‌های نژاد پرستی کاهش محسوسی به چشم نمی‌خورد و در تصمیم‌گیری‌های مربوط به استخدام این تبعیض هنوز به چشم می‌خورد. این تفاوت و تغییر در مورد ماهیت نژاد پرستی موجب شد تا دانشمندان علوم اجتماعی شیوه‌های ارزیابی جدیدی را طرح کنند که  مطابق با توصیف مدرن‌تر نژاد پرستی باشد.) (این مقیاس‌ها سعی می‌کنند تا تعصب خودانگاری را توصیف کرده و افراد با نگرش‌های نژادی منفی را با سوالاتی مبنی بر اینکه آیا واکنش تبعیضی می‌تواند نتیجه بی طرفی نژادی باشد را شناسایی می‌کند.) اخیرا برخی از محققان از این گزارش از خود به ارزیابی‌های توجیهی، نهفتگی و واکنش از لحاظ فیزیولوژیکی تغییر جهت دادند تا سطح معیار فردی نگر‌شهای نژادی را تعیین کنند. بررسی‌های ضمنی و تلویحی اعتقاد به تعصب خودانگاری با تاثیرپذیری کمتر دارند و در تعیین و شناسایی تبعیض موفق‌ترند(تحقیقات اثبات کرده‌اند که این ارزیابی‌های تلویحی با نگرش‌های دیگر در ارتباط بود و رفتار‌های در سطح خرد را پیش بینی می‌کند.) شواهد و مدارک کمی وجود دارد که نشان می‌دهد نگرش‌های تلویحی این چنینی برای پیش بینی رفتار سطح کلان مفید است از قبیل تصمیمات تبعیض‌آمیز مربوط به اجاره این مطالعه تحقیقی که توسط «بریف» طراحی شد، بسیار مفید و سازنده است و نشان می‌دهد که نژادپرستان امروزی در اوضاع و شرایط اجتماعی به طور خاص عمل می‌کنند. «لیکن»بیان کرد که این تحقیق نه تنها  اعتبار و صحت نتایج قبلی را مورد بررسی قرار می‌دهد بلکه فرضیات جدید را نیز ارزیابی می‌کند. بریف به شیوه‌های مختلف به توسعه و گسترش مطالعه تحقیقاتی خود پرداخت. اول اینکه علاوه بر تعیین و شناسایی نژادپرستی مدرن، ما عقاید و نظرات نژاد پرستی سنتی‌تر و قدیمی تر را در مبحث می گنجانیم تا ثابت شود که این نژاد پرستی مدرن‌تر واقعا نیاز به این دارد که افراد نژاد پرست مشخص شوند دوم اینکه علاوه بر استفاده از گزارش خود و ارزیابی نژاد پرستی، ما نگرش‌های نژاد پرستی تلویحی را نیز در بحث می‌گنجانیم. سوم اینکه ما ارزیابی انگیزش را جهت کنترل تبعیض مورد بحث قرار می‌دهیم تا تعیین شود که آیا تعصب و تبعیض خودانگاری که نتایج مختلف به دست آمده ناشی از بررسی‌های نژادپرستی صریح و تلویحی  حتمی است یا نه.  و در  نهایت ما از شیوه‌های دقیق‌تر برای تبعیض تلویحی استفاده می‌کنیم تا فرضیات خود را با مقایسه تفاوت‌‌ها در آمار سیاهان و سفیدها با تکنیک‌های جدید آماری مورد تست قرار می‌دهیم. این شیوه شامل الگوی خطی هرمی یا سلسله مراتبی می‌باشد. به طور کلی این جمع‌بندی‌ها به ما این امکان را می‌دهد تا فرضیات جدید را که درک بهتری از تبعیض در استخدام را ارائه می‌کند را مورد تست و آزمایش قرار دهیم. به طور خلاصه این مطالعه تحقیقاتی مکتوبات در زمینه نگرش‌های نژادپرستی را به همراه ارزیابی‌های مربوطه به آن با هم تلفیق می‌کند و مباحثی چون تبعیض خودانگار، معیارهای اجتماعی سازمانی و شرایط و اوضاع را جهت درک تفاوت‌های ارزیابی نژادپرستی ضمنی و صریح را در یک شرایط انتخابی در کنار هم قرار می‌دهد.)

    تبعیض در استخدام و نگرش‌های نژادپرستی

    (مطالعات زیادی به ارتباط بین ملاحظات  و مسائل نژاد و تبعیض در استخدام پرداخته‌اند. در سال‌های اخیر، ما به تعریف رفتار متفاوت تبعیض استخدامی پرداختیم، رفتارهای متفاوت زمانی رخ می‌دهد که معیارهای مختلف در گروه‌های مختلف به کار گرفته شود.

    تجزیه و تحلیل‌های مختلف انجام شد تا عواملی که در میزان و مسیر معیارهای مختلف تاثیر می‌گذارند مشخص شوند. به عنوان مثال این تفاسیر توسط «نورد» و «کرایجر» و «رات» و «هوفکات» و «بوبکو» نشان داد که سیاهان امتیازات کمتری هم در مسائل عینی و ذهنی دریافت می کنند) به علاوه، کرایجر و فورد به این نتیجه رسیدند که سیاهان و سفیدها آمار بیشتری را به خود اختصاص دادند. (این نتایج شواهد را فراهم می‌کند مبنی بر اینکه افراد از معیارهای مختلف برای ارزیابی متقاضیان و داوطلبان استفاده می‌کنند.) البته، تفاوت میانگین بین متقاضیان سیاه و سفید پوست ضرورتا به معنای تبعیض نیست. ممکن است تفاوت میانگین تفاوت‌ها و اختلاف‌های میان گروه‌ها را به صورت صحیح نشان دهد.(برای بیان احتمال، این تفاوت‌ها «داپلر» تعداد متغیرهای شغلی مربوط را محدود کرد تا  به این نتیجه برسد که تفاوت‌های بین سیاهان و سفیدها کاهش یابد و این تبعیض ما هرگز از بین نرفتند.) تشخیص این حقیقت که بعید است که نویسندگان تمام متغیرهای مربوطه را بگنجانند ممکن است  این تفاوت‌ها را به خوبی توضیح دهد. «اپلر» و مطالعات انجام شده توسط او شواهد و مدارک غیر مستقیمی را فراهم کرده است که بر اساس آن نگرش‌های نژادی ممکن است عوامل تفاوت معیار متوسط را در مورد سیاهان و سفیدها در بر داشته باشد. (مجموعه‌ای از مطالعات انجام شده توسط بریف شواهدی را در مورد نقش نگرش‌های نژادی ارائه کرده است. در دومین تحقیق «بریف» شرکت کنندگان مقیاس تبعیض نژادی مدرن را کامل کردند. در میان موارد سوالات، از شرکت کنندگان و متقاضیان در مورد استعداد شغلی آنها سوال شد. در مطالب قبلی، متقاضیان یادداشتی را از رئیس اداره یا سازمان دریافت کردند و جملات حاوی درخواست او از داوطلبان برای اجاره به سفیدان بود و یادداشت دگری از رئیس دریافت کردند که البته این یادداشت حاوی مطالب حاکی از تبعیض نژادی نبود. بریف در مورد تقلب هنجارهای اجتماعی به بحث نپرداخت تا شرایط سازمانی برای تعصب و تبعیض نژادی یا تساوی نژادی به وجود آید. تقلب آنها مطابق با مفهومی ساختن شرایط پیشنهاد شده توسط استکمن است. اسکتمن نشان داد که شرایط سازمانی عملکرد و کارکرد پاداش است و انتظار می‌رود که علایم و نشانه‌ها برای کارمندان و دیگران به این مسئله می‌پردازد که کدام رفتار از لحاظ اجتماعی قابل قبول‌تر است. بر حسب انتظار (بریف به این نتیجه رسید که میانگین متوسط متقاضیان سیاه پوست در شرایط تبعیض نژادی میزان کمتری را نشان می‌دهد. مهمتر اینکه آنها به این نتیجه رسیدند که امتیازات در زمینه مقیاس تبعیض نژادی مدرن این رابطه در نژادپرستان متجدد در شرایط تبعیض نژادی را کاهش داد. بنابراین واضح است که نژادپرستان متجدد بر اساس اعتقادات خود عمل می‌کنند اما هنجارهای اجتماعی برای موجه ساختن تبعیض به وجود می‌آیند.)  گر چه قبل از پذیرفتن این برداشت، مهم است که دقت شود آمارهای تعصب و تبعیض و تفاوت‌های قابل ملاحظه در ارزیابی میزان متوسط، متقاضیان سیاه پوست  دو شرایط را پشت سر گذاشتند. به عبارت دیگر، آنها به این مسئله نپرداختند که آمارهای مربوطه به متقاضیان سفید پوست در دو شرایط، مراحل را پشت سر گذاشتند. ممکن است شرایط تبعیض و تعصب به طور میزان میزان متقاضیان را صرف نظر از آنها کاهش داد. (بنابراین در این مطالعه ما تلاش می‌کنیم تا تاثیر متقابل سازمانی را با استفاده از ارزیابی‌های دقیق‌تر تبعیض را به وسیله مقایسه‌های تعداد متقاضیان سیاه و سفید در شرایط دو فرضیه زیر مرور کنیم.)

    فرضیه 1- شرایط سازمان در آمار متقاضیان تاثیر خواهد گذاشت و متقاضیان سیاه پوست در مقایسه با سفید پوستان در زمینه تبعیض نژادی آمار کمتری را به خود اختصاص خواهد داد. میزان تفاوت‌های آماری بین متقاضیان سفید پوست و سیاه پوست در شرایط برابر کمتر است.)

    ارزیابی‌های نژادپرستی قدیمی و نژاد پرستی مدرن

    (تبعیض و رفتار تبعیض ‌آمیز به شیوه‌های مختلف آشکار می‌شوند. یکی از آشکارترین و برجسته‌ترین شکل نژادپرستی قدیمی که با نگرش‌های وقیحانه خود کم بینی سازمان و تحجر مشخص می‌شود. در مقایسه با این تبعیض نامحسوس، نژاد پرستی مدرن به عنوان شکل جدیدتر شکل گرفت. تبعیض نژادی مدرن غیر صریح و منطقی‌تر بوده و نگرش‌های منفی نسبت به سیاهان با دلایل غیر نژادی پنهان شده  و از خود انگاری غیر تبعیضی حمایت می‌کند. اصول و عقاید اصلی و اعتقادات نژادپرستی مدرن شامل این مضمون است که تبعیض متعلق به گذشته است. سیاهان از تاکتیک‌های غیر منصفانه نه جهت عقب زدن خود از جایگاهشان استفاده می‌کنند.

    جایگاهی که خواهان آن نیستند  و در واقع خود را شایسته و سزاوار آن نمی‌دانند.) حامیان تبعیض مدرن به عقاید خود به عنوان حقاق تجربی نظر می‌افکند. نژادپرستان که حاوی فلسفه تبعیض  نژادی نیستند زیرا آنها نژادپرستی را به صورت مفهومی بیان کرده‌اند و از نژادپرستی قدیمی تا عقاید نژادپرستی وقیحانه حمایت می‌کنند. همانگونه که بریف به آن پرداخت، نژادپرستان مدرن و متجدد زمانی که هنجار اجتماعی وجود داشته باشد بر اساس اعتقادات و عقاید خود عمل می‌کنند و رفتارهای تبعیض آمیز خود را توجیه می‌کنند. (در این تحقیق، ما با استفاده از تحقیقات بریف به این نتیجه رسیدیم که با استفاده از بریف مقایسه‌ای خود از تبعیض می‌توان نژادپرستی مدرن و قدیمی را مورد ارزیابی قرار داد.)

    فرضیه 2: شرایط سازمانی در نگرش‌های نژادپرست متقاضیان تاثیر متقابل داشته و آمارهای متوسط سیاهان را در مقایسه با متقاضیان سفید پوست را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.) به خصوص متقاضیان با تفکرات نژادپرستی بیشتر، آمارهای تبعیضی بیشتر را در شرایط تبعیض نژاد به وجود می‌آورند. نباید بین ارزیابی‌های صریح و روشن و آمارهای میانگین متقاضیان در شرایط برابر رابطه ‌ای وجود داشته باشد. همانگونه که در فرضیه 2 گفته شد، ما انتظار داریم که نتایج  مقیاس‌های نژادپرستی مدرن و قدیمی شبیه به هم باشد. ما انتظار داریم که این تاثیر در مورد ارزیابی‌های نژادپرستی قدیمی به دلیل ماهیت وقیحانه موارد این مقیاس و اندازه‌گیری کمتری یا ضعیف‌تر باشد.

     

    نگرش‌های صریح و ضمنی

    همانگونه که در بالا اشاره شد (رایج‌ترین  شیوه برای ارزیابی‌ نگرش‌های نژادپرستی، ارزیابی‌ گزارش از خود به طور واضح و صریح است.) متاسفانه  این ارزیابی‌ها با تبعیض‌های خودانگاری تحت تاثیر قرار گرفت.  امتیازهای پاسخ دهندگان نه تنها نگرش‌های آنها را منعکس می‌کرد بلکه تقلب عمده و آگاهانه پاسخ‌ها  برای تنظیم و کنترل برداشت آنها نیز تاثیرگذار بود. یک شیوه برای به حداقل رساندن تاثیر تبعیض خودانگاری در ارزیابی و بررسی نگرش‌های نژادپرستی، به کار گرفت تکنیک‌های ارزیابی نگرش تلویحی و ضمنی بود. این تکنیک های ارزیابی تلویحی درصدد تعیین غیر صریح ساختار بدون پرسیدن سوال از متقاضیان به طور مستقیم برای گزارش شفاهی است. بنابراین ارزیابی‌های تلویحی نگرش‌های نامحسوس وقدیمی‌تر را نسبت به ارزیابی‌های گزارش خیلی قدیمی‌تر تعیین و مشخص می‌کند.) بدون شک، تفاوت بین نگرش‌های منافی که با ارزیابی‌های تلویحی و صریح تعیین می‌شود منجر به ایجاد سوالاتی در زمینه اعتبار مطرح کرد که به آسانی واکنش‌های صریح از قبیل گزارش‌های شفاهی و آمارهای مربوط به گزارش از خود را مدنظر قرار دهد. به هنگام استفاده از ارزیابی‌های تلویحی برای تعیین نگرش‌هایی که در سال‌های اخیر به وجود آمده اند، سوالات مربوط به ارزش و اعتبار مطرح شد. به عنوان مثال، «کراندل» و «اسچیل من» خاطر نشان کردند که گر چه ارزیابی‌های نگرش تلویحی امیدوار کننده است، اما آنها میزان تاثیر تبعیض حقیقی را مورد سوال قرار دادند آنها بر این نظر بودند که تبعیض واقعی و حقیقی نگرش‌های تلویحی به هم مرتبط می‌باشند. اما در واقع مفاهیم آنها به هم شبیه نیست. («فازیو» و «السون» اخیر شیوه‌های مختلفی از تکنیک‌های ارزیابی تلویحی را مورد ارزیابی قرار دادند و به این نتیجه رسیدند که ارزیابی‌های تلویحی در ارائه راه و روش مفید برای فرضیات انجام شده تست مثمر ثمر خواهد بود. با ارائه این شواهد اولیه در مورد اعتبار و سودمندی شیوه‌های ارزیابی تلویحی، دلایلی وجود دارد که از تبعیض خودانگاری را به اثبات می‌رساند. مبنی بر اینکه چرا ارزیابی‌های نگرش تلویحی ممکن است نسبت به ارزیابی‌های نگرش صریح مفید‌تر باشد. به عنوان مثال تکنیک‌های ارزیابی نگرش تلویحی بر این اصل استوار هستند که عقاید کامل‌تر و قدیمی‌تر پاسخ دهندگان نیز تاثیرگذار است. این عقاید و اصول قدیمی ممکن است به طور خودکار آگاهی فرد را فعال کنند. بنابراین ممکن است رفتار نگرش‌های روشن وصریحی که نتایج را به بار آوردند نیز ممکن است تاثیر گذار باشد.

    احتمال دیگر این است که افراد ممکن نیست بتوانند به فرایند درون نگرانه دست یابند پس ارزیابی‌های نگرش به طورضمنی باید نسبت به ارزیابی  نگرش‌ها به صورت صریح دارای قدرت بیشتری در زمینه پیشگویی رفتار باشد. فرضیه 2 نگرش‌های تلویحی را مورد ارزیابی قرار داد.

    فرضیه 3-(رابطه بین نگرش‌های قدیمی نژادپرستی تلویحی افراد و آمار متقاضیان سیاهپوست ممکن است با شرایط مورد نظر تعدیل شود به خصوص متقاضیان که دارای نظرات نژادپرستی بودند به طور تلویحی و ضمنی در شکل تبعیض آمیز درشرایط تبعیض نژادی عمل خواهد کرد. اما این افراد نباید هیچ رفتار تبعیض‌آمیزی را در شرایط برابر ارائه کنند.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله تبعیض در استخدام - نقش نگرش تلویحی ، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی

    فهرست:

     

    ندارد
     

    منبع:

    آدیکردی و کلرکی ایران (1993) A0ker De keller k,L

    - تغییر نسخه‌های فرهنگی از تحقیق وسعت کالا- ژورنال بین المللی تحقیق در فروش در بازار

    - اهرن- ام گروان- تی دبلیو و جاروس. سی 1999

    اگر به نظر برسد می‌توان فروخت مدرنیزه کردن واسطه شدن اثر جذابیت بر  اجرای فروشنده . ژورنال بین المللی تحقیق در فروش بازار 16026984

    - آلبرت اس و وتن. ای 1985 هویت سازمانی. تحقیق در رفتار سازمانی 71263295

    - اشفرث و پی و برگامی . ام (2002) مقدمه و ما حصل هویت سازمانی. ارزش و اعتبار منطقی تئوری هویت اجتماعی و سازمان آکادمی دیدگاه مدیریت. 40-20-41 بگوزی. آر. پی  و برگامی ام (2002) مقیاس برگامی و بگوزی. دانشگاه رایس

    - باوتل ایی (2001) مقایسه‌های اجتماعی در کار واسطه. اثرات انجمن بر اعضا. هویت سازمانی و تعیین هویت علوم سرپرستی سرماهانه 413-379-46

    - باترل جی ایی و بلچ ایی 1987 کاربرد توقع عملگرای ارزش تئوری نقش برای بررسی نظرات تحریم گردان و غیر تحریم گران یک محصول مصرفی. پیشرفت در تحقیق مصرف. 14-232-237.

    - بنتلر پی- ام (1990)فهرست‌های مناسب-افزاینده‌های لاگرنج. تغییرات اجباریو اطلاعات غیر مدل در  مدل‌های دستوری. تحقیق بها ویرال خود طبقه‌بندی کردن تعهد موثر و گروه خرد فرض به عنوان جنبه‌های مشخص هویت اجتماعی در سازمان. ژورنال انگلیسی روانشناسی اجتماعی

    - برگامی‌ام و بگوزی آرپی (2000) گروه خود فرض به عنوان جنبه‌های مشخص هویت اجتماعی ژورنال خرده فروشی

    - بها تا چاریا سی. بی رائو اچ وگلیون ام ای (1995) فهم سند هویت. بررسی همکاری بین اعضا،  موزه. ژورنال فروش بازار

    - بهاتا چاریا بی وین اس (2003) هویت مشتری- شرکت یک چارچوب برای فهم ارتباط مشتری با شرکت‌ها. ژورنال فروش بازار

    - برمن دبلیو. سی و موتوویدلو. اس. جی 1993گسترش معیار قلمرو برای شامل کردن عوامل اجزا در زمینه‌ای در انتخاب پرسنلی در سازمان. سانفرانسیسکو جوی باس.

    - برابر. ام. بی 1991 خود اجتماعی یکسان و مختخل شدن در یک زمان. روانشناسی اجتماعی و فردی. بولتین.

    - بار ام . بی. و گاردنر 1996.این مالکیت «سطح هویت مجموعه و نمایندگان خود. ژورنال روانشناسی فردی و اجتماعی.

    - بران آر ال دستیابی اثرات واسطه ای به خصوص در طرح‌های تئوری پیچیده. طرح معادله ساختاری

    - بران اس جی/ 1969 قوانین شکل گیری لندن. آلن و آن وین

    - بران تی جی و داسین پی- ای (1997) شرکت و محصولات همکاری‌های تعاونی. عکس العمل و پاسخ‌ها در مورد مشتری ژورنال فروش بازار

    - جنسی جی. سی 1983 در مورد ابزار مختلف تغییر و اعضای سازمانی تحقیق هویت سازمانی ارتباطی جزئی

    - دراپر. ان آر و اسمیت اچ 1980 تحصیل سیر قهقرایی به کار برده شده. نیویورک ویلی.

    - درام درایت. ام. ایی (1996) سود شرکت با بعد اجتماعی نقش معیارهای غیر اقتصادی ژورنال فروش بازار

    - دراپر. ان آر- و اسمیت اچ 1980

    - دو کریچ. جی- ام. گلدن . بی آرو شوتل اس- ام 2002 زیبایی. در چشمان فروشنده کل اثر تعیین

    - هویت سازمانی و هویت تصور رفتار همکاری پزشکان علوم سرپرستی سه ماهانه

    - دو تن جی ایی کریچ. ام و هراکوایل سی وی 1994 تصورات سازمانی و هویت عضو علوم سرپرستی سه ماهانه 

    - المپیا چی کی دی و بهارتا چاریا سی بی 2001 تعریف اینکه تو چه هستی و در کنار تو چه کاره هستی مطالعه غیر تعریفی و سازمانی ARN‌علوم سازمانی

    - فیشر آر جی ویگفیلد کی 1998. ارزیابی مدل‌های معادله معادله ساختاری با متغیرهای غیر قابل مشاهده و خطاهای بخش ژورنال تحقیق فروش.

    - جرج جی ام تبنهاسین کی (1990) فهم رفتار طرفدار اجتماعی اجزا فروش و مقدار فروش تحلیل سطح یک گروه در زمینه خدماتی ژورنال روانشناسی به کار گرفته شده.

    - جرج جی ام و بریف آپی 1992 احساس کالای با کیفیت یک تحلل مفهومی از حالت در کار سازمانی ارتباط داوطلبانه آگهی نامه روانشناسی

    - گرانو تیرام (1985) حمل اقتصادی و ساختار اجتماعی مسئله در بر گرفتن جامعه شناسی و آمریکایی

    - گرمین پی دبی (1987) تجزیه اطلاعات چند متغیری

    - گرین تی دبلیو سام س جی و اکتیو. اف (2000) ارتباط فعالیت‌های فروش انجام و رفتارهای عضوی در وضعیت عضوی در همکاری‌های حرفه‌ای ژورنال فروش بازار

    - هال آر جی اسنیل اف د فست ام اس 1999 استراتژی‌های بخش بسته بندی در SEM‌ بررسی دقیق اثرات ساختارهای ثانویه روش‌های تحقیق سازمانی

    - هاگ ام وی تری دی جی(2000) هویت اجتماعی و مراحل طبقه‌بندی خود در زمینه‌های سازمانی آکادمی و مرور مدیریت 

    - جر سگک کی جی و سوربم دی (1993) Lisrel‌و طرح معادله ساختاری simpis‌ زبان دستوری شیکاگو نرم افزار علمی بین المللی

    - کندا (1999) گرفتن اطلاعات اجتماعی عقلانیت افراد

    - لندیس اس بیل دی و ستلوک پی ایی (2000) مقایسه دیدگاه‌ها برای تشکیل سنجش‌ها در طرح‌های معادله ساختاری روش‌های تحقیق سازمانی.

    - مکنزی المین آهیروند ام و پد ساکف پی 1998 تعداد مقدمه و ماحصل  احتمالی اجرا نقش خارجی و داخل ژورنال فروش در بازار

    - مکنیان دی پی لاک دو سی ام وست اس جی و شکیست وی (2002) یک مقایسه روش‌ها برای امتحان واسطه و دیگر اثرات متغیرهای واسطه روش‌های روانشناسی

    - ما ال اف ای (1998) تعیین هویت سازمانی تعیین هویت ساختاری با دانشجویان سازمانی مقاله دکتری غیر چاپ شده 

    - ما ال اف ای و اشفرث بی ایی (1992) دانشجو و دانشگاهیان

تحقیق در مورد تحقیق مقاله تبعیض در استخدام - نقش نگرش تلویحی ، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی, مقاله در مورد تحقیق مقاله تبعیض در استخدام - نقش نگرش تلویحی ، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله تبعیض در استخدام - نقش نگرش تلویحی ، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله تبعیض در استخدام - نقش نگرش تلویحی ، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی, تحقیق درباره تحقیق مقاله تبعیض در استخدام - نقش نگرش تلویحی ، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی, مقاله درباره تحقیق مقاله تبعیض در استخدام - نقش نگرش تلویحی ، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله تبعیض در استخدام - نقش نگرش تلویحی ، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله تبعیض در استخدام - نقش نگرش تلویحی ، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی, موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله تبعیض در استخدام - نقش نگرش تلویحی ، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت