تحقیق مقاله بهداشت روان در جمهوری اسلامی ایران - دستاورد ها و نیاز ها

تعداد صفحات: 15 فرمت فایل: word کد فایل: 10716
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: روانشناسی
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله بهداشت روان در جمهوری اسلامی ایران - دستاورد ها و نیاز ها

    مقدمه:

    بدون شک یکی از مهمترین دغدغه های مدیران آزمایشگاه ها، اجراء استاندارد کلیه فرایندهای آزمایش می‎باشد و بسیاری در جهت تحقق اهداف مزبور منابع زیادی در اختیار قرار می دهند. ولی متأسفانه در بررسی نهایی نتایج استاندارد سازی مطلوب نبوده و بسیاری از آزمایشگاه ها در اجراء مدیریت جامع کیفیت موفق نگردیده اند.

    در این مقاله به بهینه سازی در مدیریت آزمایشگاه و بررسی علل عدم تحقق TQM اشاره می‎شود.

     

    روش اجراء:

    آزمایشگاه به عنوان یک مرکز خدمات تخصصی نیازمند مدیریت صحیح در کلیه فرآیندهای جاری می‎باشد و زمانیکه فرد به اهمیت نتایج آزمایش در روند تشخیص و درمان بیمار آگاه می باشد، به ارزشمندی مدیریت بهینه در آزمایشگاه واقف می گردد.

    در بررسی جامع به مدت 3 سال (1381 الی 1383) در آزمایشگاه بیمارستان آیت الله کاشانی تهران مدیریت جامع کیفیت اجراء و نتایج قابل قبولی کسب گردید.

    با اجراء برنامه TQM در سال 1381 نتایج موردنظر محقق نگردید. در بررسی به عمل آمده علت آن عدم بسترسازی مناسب جهت تحقق اهداف برنامه مشخص گردید.

    برنامه‌ریزی مدیریت جهت استانداردسازی در آزمایشگاه زمانی محقق می گردد که بسترسازی مناسب جهت اجراء برنامه های TQM وجود داشته باشد و در حقیقت عدم موفقیت برنامه های فوق، عدم توجه به موارد مذکور می‎باشد. در بسترسازی مناسب مدیریت کیفیت نکاتی حائز اهمیت می‎باشد که مدیران کمتر به آن توجه نموده و این نکات ارزشمند از نگاه مدیران دور مانده است.

    در برنامه‌ریزی انجام شده کلیه مواردی که باعث اختلال و جلوگیری اجراء برنامه TQM می گردد، مورد مطالعه قرار گرفته، راهکارهای اجرایی آن جهت برطرف نمودن مشکلات موجود تدوین شده، کلیه موارد اجراء گردیده است و یک سیستم نظارتی کنترل کامل بر اجراء آن را بر عهده دارد. با رفع موانع موجود بستر مناسبی جهت برنامه TQM  ایجاد شده است.

    نکات ارزشمند در بسترسازی مدیریت جامع کیفیت به شرح ذیل بیان می گردد.

    (Education) :

    آموزش به عنوان یکی از ارکان اصلی سیستم تأثیر مستقیم در کیفیت خدمات ارائه شده دارد. مراکز درمانی که آموزش را به عنوان یکی از برنامه های عملیاتی خود در نظر گرفته و اجراء می نمایند فعالیت با دقت و صحت بالاتری ارائه می دهند.

    در عبارت دیگر:

    «آموزش    کار»

    آموزش به عنوان یکی از ارکان فعالیت آزمایشگاه محسوب شده و یک فعالیت جانبی و سلیقه ای نمی باشد. آموزش در آزمایشگاه را می‎توان به آموزش مداوم، مقطعی و سایر گروه های پزشکی تقسیم بندی نمود.

    الف- آموزش مداوم: در این نوع آموزش برنامه روزانه، هفتگی، ماهانه، سالیانه و به طور اتفاقی Random در صورت نیاز وجود دارد. با این برنامه پرسنل با آموزش عجین شده و آموزش را جزئی از برنامه کاری خود محسوب می نمایند. زمینه های مختلف و جنبه های گوناگون را می‎توان در برنامه آموزش مداوم گنجانید که مهمترین آنها به شرح ذیل می‎باشد.

    مرور اصول اولیه آزمایشگاه (Review)

    مرور مطالب عملی در آزمایشگاه  (Practical)

    کارگاه‌های استانداردسازی (Standard workshop)

    معرفی آزمایشات جدید (new test)

    بحث (Standard Operation Procedure) SOP

    ب- آموزش مقطعی: در آموزش مزبور برنامه ها با سطوح بالاتر و به طور مقطعی جهت پرسنل برگزار می گردد که مهمترین موارد آن به شرح ذیل می‎باشد.

    بهره وری از دانش و تجربه اساتید جهت آمادگی مباحث تئوری و عملی پرسنل

    حضور در کنگره ها و بازآموزی های سراسری و تخصصی و کارگاه های عملی

    ج- آموزش سایر گروه های پزشکی:

    با توجه به اینکه گروه های پزشکی اعضاء کاملاً مرتبط بر هم بوده و فعالیت گروهی تیم های مزبور باعث روند تشخیصی و درمانی بیماران می گردد لذا آموزش پرسنل آزمایشگاه همراه با آموزش سایر پرسنل مرتبط به آزمایشگاه ضروری می‎باشد تا اثربخشی لازم در استاندارد سازی وجود داشته باشد. مهمترین گروه های پزشکی به شرح ذیل می باشند.

    گروه پزشکان: دوره های بازآموزی، سیستم نوشتاری

    ارزشمندی آموزش مزبور در نحوه درخواست مناسب آزمایش و تفسیر نتایج آن می‎باشد.

    گروه پرستاری: دوره های بازآموزی، سیستم نوشتاری.

    پرستاران به عنوان مهمترین رابط بیماران بستری با آزمایشگاه نقش بسیار مهمی در آماده سازی بیمار قبل از آزمایش، نمونه گیری و ارسال صحیح نمونه به آزمایشگاه دارند.

    مسئول حمل و نقل فرآورده های خونی:

    آموزش گروه مزبور باعث افزایش ایمنی در تحویل و انتقال فرآورده های خونی از سازمان انتقال خون به واحد بانک خون و بالعکس را دارد.

    مسئول حمل و نقل نمونه های آزمایشگاهی

    با توجه به شرایط خاص، آزمایشگاه نیاز به انتقال نمونه ها به سایر مراکز درمانی را دارد که نحوه صحیح انتقال نمونه ها حائز اهمیت می‎باشد.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله بهداشت روان در جمهوری اسلامی ایران - دستاورد ها و نیاز ها

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله بهداشت روان در جمهوری اسلامی ایران - دستاورد ها و نیاز ها, مقاله در مورد تحقیق مقاله بهداشت روان در جمهوری اسلامی ایران - دستاورد ها و نیاز ها, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله بهداشت روان در جمهوری اسلامی ایران - دستاورد ها و نیاز ها, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله بهداشت روان در جمهوری اسلامی ایران - دستاورد ها و نیاز ها, تحقیق درباره تحقیق مقاله بهداشت روان در جمهوری اسلامی ایران - دستاورد ها و نیاز ها, مقاله درباره تحقیق مقاله بهداشت روان در جمهوری اسلامی ایران - دستاورد ها و نیاز ها, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله بهداشت روان در جمهوری اسلامی ایران - دستاورد ها و نیاز ها, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله بهداشت روان در جمهوری اسلامی ایران - دستاورد ها و نیاز ها, موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله بهداشت روان در جمهوری اسلامی ایران - دستاورد ها و نیاز ها
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت