تحقیق مقاله اکستاسی چیست؟

تعداد صفحات: 37 فرمت فایل: word کد فایل: 12634
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: علوم پزشکی
قیمت قدیم:۲۳,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۷,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله اکستاسی چیست؟

    MDMA برای اولین بار در سال 1912 توسط یک شرکت آلمانی بعنوان داروی اشتها زا ساخته شد. استفاده غیر قانونی در دهه 1980 و 1990 در آمریکا رایج شد.‌MDMA غالباً به همراه مواد دیگر استفاده می‌شود، ولیکن به ندرت همراه با الکل از آن استفاده می‌شود چرا که برخی براین باورند که الکل اثر آن را خنثی می‌سازد. استفاده از این ماده بیشتر در اماکنی‌چون کلوپهای شبانه،‌میهمانی های آخرشب و در کنسرت های موزیک راک رایج است. 
    استفاده پزشکی :

    در دهه 1970 این دارو توسط برخی روانشناسان آمریکایی جهت تسهیل روان درمانی استفاده می‌شد. این ماده در حال حاضر هیچ استفاده پزشکی ندارد.این ماده باعث ایجاد وابستگی جسمی و روانی می‌شود گرچه این وابستگی به اندازه هروئین و کوکائین نمی‌باشد.

    تحمل داروئی(Tolerance):

    مصرف اکستسی با ایجاد پدیده تحمل همراه است.

    مدت اثر :

    ‌مدت اثر این ماده 6-4 ساعت است.

    روش های سوء استعمال:

    این ماده در فرم قرص و کپسول موجود است و از راه خوراکی استفاده می‌شود.

    تاثیرات :

    استعمال کنندگان این ماده می‌گویند، این ماده احساس بسیار مثبتی را ایجاد می‌کند،‌حس نزدیکی به دیگران، از بین رفتن اضطراب و ایجاد آرامش فوق العاده را نیز بدنبال دارد.همچنین نیاز به غذا خوردن،نوشیدن وخواب را از بین برده و لذا به فرد تحمل شرکت در میهمانیهای 3-2 روزه را می‌دهد و لذا دربرخی موارد ایجاد فرسودگی بیش از حد به همراه کم آب شدن بدن (dehydration) می‌کند. از اثرات دیگر این دارو می‌توان به تهوع،‌توهم،‌تب و لرز،‌تعریق، لرزش اندامها،‌درد های عضلانی و تاری دید اشاره نمود.

    مصرف بیش از اندازه (Overdose):

    استفاده مقادیر بیش از حد این دارو موجب‌فشارخون بالا،‌بیهوشی، حملات اضطرابی, تشنج و تب‌ می‌شود. این حالت به دلیل احتمال اختلال در عملکرد قلب می‌تواند مرگبار باشد.

    ترک (Withdrawal) :

    این دارو درصورتیکه پس از مدتی استفاده نشود ایجاد اضطراب، حالت شک و تردید، وافسردگی می‌نماید.

    رقص با اکستازی: 
    اکستازی یکی از مشهورترین مواد اعتیادآور رایج در میان جوانان امروزی است. بر اساس آمارهای تخمینی، 8/2 میلیون جوان در سراسر دنیا حداقل یک‌بار در طول عمر خود از این ماده استفاده کرده‌اند و بسیاری از آنان، با وجود آگاهی از مخاطرات احتمالی، مصرف این ماده را ادامه می‌دهند.     
    اکستازی یا «داروی طراح» ماده‌ای است که در میهمانی‌ های ریو مصرف می‌شود. میهمانی‌هایی که شرکت‌کنندگانشان ساعت‌های متمادی با موسیقی الکترونیکی و رقص نور می‌رقصند. در این قبیل میهمانی‌ها، مواد شادی‌آور و فرح‌بخش مصرف می‌شود. معمولاً ریو را در فضاهای باز یا غیرقابل کنترل مانند پارک‌های جنگلی و انبارهای متروکه برگزار می‌کنند. ولی گاه در محافل خانگی نیز چنین مجالسی برپا می‌شود. هزاران جوان در این میهمانی‌ها، که بیش از دو روز طول می‌کشند، شرکت می‌کنند. اکستازی میل به خوردن و خوابیدن را مهار می‌کند؛ در نتیجه، این افراد می‌توانند بدون نیاز به خوردن و خوابیدن در میهمانی‌های چندروزه شرکت کنند. البته گاه کم‌آبی‌های بسیار شدید و خستگی مرگ‌بار شرکت‌کنندگان را از پا درمی‌آورد.     
    همه شرکت‌کنندگان میهمانی‌های ریو اکستازی مصرف نمی‌کنند. ولی همه آنها شاهد مصرف این قرص‌ها خواهند بود. فروشندگان این قرص‌ها می‌گویند که اکستازی بی‌خطر است. شما را آرام می‌کند و درکتان را بالا می‌برد. کمک می‌کند تا شادتر باشید و بهتر زندگی کنید. اما این حالات تنها مدت‌زمان کوتاهی وجود دارند. اکستازی شادی کاذبی را در شما به‌وجود می‌آورد و پس از گذشت چند روز، بدترین لحظات زندگی‌تان را تجربه خواهید کرد.    
    بر اساس نتایج آماری، در فاصله سال‌های 1998 تا 1999، موارد مرگ ناشی از مصرف اکستازی 400 درصد افزایش یافته است. همچنین، از سال 1996 تا 1999، اورژانس بیمارستان‌های سراسر دنیا با 9 برابر افزایش شمار مسمومیت با اکستازی مواجه شده‌اند. یعنی، تعداد موارد مسمومیت در این دوره زمانی از 319 نفر به 2850 نفر رسید. اکثریت قربانیان کمتر از 25 سال سن داشتند. 
    بعضی از جوانان معتقدند که میزان اکستازی مصرف‌شده در این میهمانی‌‌ها بسیار بیشتر از مقادیر حقیقی گزارش شده است. آنها برای کاستن از نگرانی والدینشان، مخاطرات ناشی از مصرف اکستازی را جزئی جلوه می‌دهند.

    اثرات منفی شدید :
    اثرات شدید منفی احساسی اختلال درخواب کابوسهای شبانه حملات ناگهانی اضطراب دیوانگی کوتاه یا بلندمدت (روان پریشی )انقباض شدید فک و گاززدن و پارگی زبان (در این حالت باید آمپول دیازپام برای ارام کردن فرد تزریق شود ) اختلال در مکانیسم نعوظ و نرسیدن به اوج لذت جنسی (اورگاسم )‌نهوع و استفراغ کاهش شدید سدیم خون دراثر مصرف مایعات زیاد سردرد و سرگیجه و تشنج مختل شدن مکانیسم شکل گیری سلولهای اولیه خون (در مغز استخوان )‌افت شدید خلق و خوی در روزهای بلافاصله بعد از مصرف احتمال اعتیاد روانی احتمال مسمومیت(کبدی) صدمه به اعصاب مغزی بزرگ شدن پستانها در آقایان مشکل ادرار یا قادر نبودن به تخلیه کامل مثانه به هنگام ادرار و در آخر بعضی از صدمات کلیوی.    
    میزان مرگ و میر ناشی از مصرف اکستاسی حدود دو درصدهزار مصرف کننده است. دختران جوان به علت اثرات هورمونهای جنسی زنانه در صورت مصرف اکستاسی در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به افت سدیم خون و بدنبال آن ابتلا به حالت تشنج هستند 
    با توجه به اثرات اکستاسی در افزایش فشار خون و بالا رفتن ضربان قلب و با توجه به اینکه بعضی افراد در برابر قرصها واکنش و حساسیت بیشتری بروز میدهند. افراد دارای سابقه فشار خون یا اختلالات ضربان ضربان قلب و همچنین افراد با سابقه سکته قلبی در صورت مصرف این قرص در معرض خطرات جدی قرار میگیرند در صورت مصرف همزمان الکل با قرص های اکستاسی عوارض ناشی از کاهش شدیدآب وخیم تر میشود

    اثرات منفی :
    کاهش اشتها تغییرات بینایی گشاد شدن مردمک چشمها (افراد مصرف کننده در محل های مصرف مثل پارتی ها با وجود کم نوربودن محیط اما مجبور به استفاده از عینکهای آفتابی در شب هستند که ناشی از افزایش بیش از حد حساسیت چشم به نور است ) افزایش ضریان قلب و بالا رفتن فشار خون تغییر در نظم حفظ دمای بدن فک زدنهای طولانی (افراد مصرف کننده برای جلوگیری از حالت قفل شدن فک مجبور به مصرف آدامس هستند ) لر زیدن عصبی شدن عدم تمایل برای استراحت تمایل شدید برای مصرف مجدد این ماده پس از افت تاثیر اولیه.

    اثرات مثبت:
    افزایش شدید احساس خوب بودن در فرد افزایش انرژی در فرد و ایجاد تمایل به فعالیتهای شدید و رقصهای طولانی مدت ، احساس تمایل برای تماس با دیگران و احساس تعلف و نزدیکی به دیگران احساس عشق و سرخوشی دست و دلبازی افزایش هوشیاری و درک موسیقی افزایش حسهای بویایی و چشاییی احساس تجربیات و حالات روحی جدید در زندگی احساس روشنایی تمایل برای در آغوش گرفتن و بوسیدن دیگران یک تجربه الکساندر شوگیلین بیوشیمیست آمریکایی که روی عوارض اکستاسی کار میکند می نویسد پس از یکبارمصرف این قرص کوهی که نزدیک منزلم بود و هرروز آن را می دیدم پس از مصرف اکستاسی طوری به نظرم میامد که دوست داشتم ساعتها آن را تماشا کنم.

    اکستاسی ترکیبی است شیمیایی از مشتقات آمفاتین که نام علمی آن متیلن دی اکسی مت آمفاتین با علامت اختصاری MDMA میباشد . این ماده در سال ۱۹۱۴ در آلمان به عنوان داروی کم کننده اشتها مورد استفا ده قرارگرفت که بدنبال اثرات سوئی که داشت از رده مصرف خارج شد. در دهه هفتاد این دارو کاربرد مجدد یافت و در روان درمانی برای کمک به بیان احساسات بیماران استفاده شد که در سال ۸۴ میلادی با اثبات اثرات مخرب و زیان آور آن برمغز حیوانات آزمایشگاهیی باردیگر مصرف این قرص غیرقانونی و در ۱۹۸۵ میلادی در آمریکا حمل و داشتن آن جرم اعلام گردید. 
    در سالهای اخیر مصرف آن در آمریکا در پارتی های شبانه موسوم به RAveS بشدت افزایش یافته که باعث نگرانی دولت آمریکا شده است . دو درصد از مردم آمریکا و ۷ تا ۱۱ درصد از دانش آموزان سال آخر دبیرستان حداقل یک بار اکستاسی مصرف کرده اند . میزان مراجعه به اورژانسهای پزشکی در اثر مصرف این قرص به شدت افزایش یافته است .

    اکستازی از شادی تا مرگ:

    امروزه اعتیاد مشکل بزرگ جوامع است و خساراتی که این معضل یا بلای خانمانسوز به جا می گذارد بسیار زیانبار است، زیرا نیروی جوان جامعه را از چرخه تولید خارج می کند .

    اعتیاد به ترکیبات شیمیایی رایج ترین نوع اعتیاد است و موادی که به طور معمول به کار می روند شامل داروهای مسکن و خواب آور ، محرک های مغزی ، مواد استنشاقی ، الکل ، مواد افیونی و یا حشیش هستند .

    یکی از این مواد اعتیادآور محرک های مغزی هستند . این مواد گروههایی از آمفتامین، دیتالین و مشتقات آنها هستند . از  مشتقات این مواد می توان به 3 و 4 متیلن دی اکسی مت امفنامین MDMA اشاره کرد . 

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله اکستاسی چیست؟

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

تحقیق در مورد تحقیق مقاله اکستاسی چیست؟ , مقاله در مورد تحقیق مقاله اکستاسی چیست؟ , تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله اکستاسی چیست؟ , مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله اکستاسی چیست؟ , تحقیق درباره تحقیق مقاله اکستاسی چیست؟ , مقاله درباره تحقیق مقاله اکستاسی چیست؟ , تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله اکستاسی چیست؟ , مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله اکستاسی چیست؟ , موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله اکستاسی چیست؟
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت