تحقیق مقاله سیستماتیک گیاهی

تعداد صفحات: 38 فرمت فایل: word کد فایل: 13302
سال: 1385 مقطع: مشخص نشده دسته بندی: زیست شناسی
قیمت قدیم:۲۳,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۷,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله سیستماتیک گیاهی

    ترکیبات شیمیایی

    خواص داروئی

    طرز استفاده

    مضرات

    کلیات گیاه شناسی

    ذرت که بفارسی بلال نیز نامیده می شود گیاهی است یکساله و یک پایه دارای ساقه ای راست که ارتفاع آن تا چهارمتر می رسد.

    ذرت گیاه بومی آمریکای مرکزی و مکزیک است و از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است .

    برگهای ذرت متناوب و دراز می باشد . گلهای نر ذرت بصورت خوشه ای بوده که مرکب از سنبل های قرمز روشن می باشد . گلهای ماده آن از 2تا 4 گل تشکیل شده در کنار برگ های ذرت قرار درد .

    غشایی که روی بلال را می پوشاند سبز رنگ و مانند برگ می باشد . دانه های کروی شکل ذرت در اطراف محور مرکزی بلال قرار گرفته اند . این دانه ها برنگ زرد یا قهو ه ای می باشند .

    ترکیبات شیمیایی:

    رنگ زرد ذرت مربوط به موادی به نام زئین Zeine و زیازانتین Zeaxanthine می باشد .

    در صد گرم دانه ذرت خام مواد زیر موجود است :

    انرژی                       350 کالری

    آب                           13 گرم 

    پروتئین                     9 گرم

    چربی                      4 گرم

    مواد نشاسته ای       72 گرم

    کلسیم                    22 میلی گرم

    سدیم                     1 میلی گرم

    پتاسیم                   285 میلی گرم

    فسفر                     265 میلی گرم

    آهن                       2 میلی گرم

    ویتامین آ                 490 واحد

    ویتامین ب 1           0/4 میلی گرم

    ویتامین ب 2            0/12 میلی گرم

    ویتامین ب 3            2/2 میلی گرم

    ارسنیک                  30 میلی گرم

    کاکل ذرت دارای مواد معدنی مختلف و املاح پتاسیم و کلسیم می باشد .

    در صد گرم کاکل ذرت مواد زیر موجود است :

    گوگرد                        2/8 میلی گرم

    کلر                          3/6 میلی گرم

    فسفر                     5/2 میلی گرم

    سیلیسیم               4 گرم

    آهن                       0/06 میلی گرم

    کلسیم                   1/7 میلی گرم

    منیزیم                    1/4 میلی گرم

    سدیم                   0/2 میلی گرم

    پتاسیم                 26/5 میلی گرم

    همانطور که در جدول بالا مشاهده می شود کاکل ذرت دارای مقدر زیادی پتاسیم است وبعلت وجود این ماده معدنی است که کاکل ذرت ادرار آور است .

    خواص داروئی:

    خواص درمانی ذرت

     ذرت دارای ارزش غذایی فراوانی است در آن بعلت نداشتن گلوتن (ماده چسب گندم) قابلیت تهیه نان را ندارد . بنابراین برای تهیه نان ذرت در آنرا با در سایر غلات مخلوط می کنند .

    ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است "

    1)پماد ذرت خشک کننده زخم ها می باشد .

    2)ذرت غذای خوبی برای پیشگیری سرطان است.

    3)استفاده مداوم از ذرت از کرم خوردگی دندان جلوگیری می کند .

    4)روغن ذرت کلسترول خون را پائین می آرود .

    5)روغن ذرت برای درمان اگزما و بیماریهای پوستی مفید است.

    خواص درمانی کاکل ذرت

     کاکل ذرت را قبل از رسیدن کامل میوه یعنی قبل از پژمدره شدن می چینند و بسرعت خشک می کنند . کاکل ذرت بعد از خشک شدن رنگ قهوه ای پیدا می کند .

    برای درست کردن دم کرده کاکل ذرت ،‌مقدر 30 گرم از آنرا در یک لیتر آب جوش ریخته و به مدت پنج دقیقه دم می کنند .

    1-دم کرده کاکل ذرت ادرار آور است و آرام کننده دستگاه ادراری است .

    2-درد و ناراحتی های دستگاه ادراری را تسکین می دهد .

    3-سنگ مثانه ،‌التهاب ،‌ورم مثانه و درد مثانه را از بین می برد .

    4-کاکل ذرت بطور کلی دستگاه ادراری را تمیز می کند .

    بغیر از کاکل ذرت از برگ و ریشه وساقه بلال نیز استفاده طبی بعمل میآید .

    1)جوشانده ساقه وسط بلال خونریزی از بینی را بند می آرود.

    2)برای دفع سنگ مثانه از جوشانده برگهای بلال استفاده کنید .

    3)جوشانده ریشه ذرت برای سوزش مجاری ادراری مفید است .

    4)جوشانده وسط بلال درد شکم و معده را از بین می برد .

    5)در قدیم برای معالجه سوزاک از جوشانده ساقه بلال استفاده می کردند

    یونجه

    ترکیبات شیمیایی

    خواص داروئی

    طرز استفاده

    مضرات

    کلیات گیاه شناسی

    یونجه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا یک متر میرسد برگهای آن دارای سه برگچه می باشد  برگچه های نوک تیز، سبز رنگ و بیضی شکل است .

    گلهای یونجه بشکل سبز و برنگ بنفش تیره  یا آبی روشن است میوه یونجه مانند صدف بوده و دانه داخل میوه مانند لوبیا ولی کوچکتر از آنزمی باشد  .

    یونجه ریشه ای بسیار عمیق درد و ریشه آن تا سه متر بداخل زمین نفوذ می کند و بنابراین منبع ویتامین ها و مواد معدنی است که از خاک می گیرد .

    یونجه از زمانهای بسیار قدیم در ایران کشت می شده است و در حدود پنج قرن قبل از میلاد مسیح از یاران به یونان برده شد و در قرن هفتم بعد از میلاد به اروپا راه یافت . یونجه در ایران در مناطق مرکزی و جنوبی به مقدر بسیار زیاد کشت می شود .

    زنبور عسل گل یونجه را دوست درد واز آن شهد زیادی  بدست می آورد و تبدیل به عسل می کند .

    پرورش این گیاه در قدیم برای تهیه علوفه چهارپایان بوده ولی در حال خاضر بعلت درا بودن مواد مغذی به مصرف غذایی نیز می رسد .

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله سیستماتیک گیاهی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله سیستماتیک گیاهی , مقاله در مورد تحقیق مقاله سیستماتیک گیاهی , تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله سیستماتیک گیاهی , مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله سیستماتیک گیاهی , تحقیق درباره تحقیق مقاله سیستماتیک گیاهی , مقاله درباره تحقیق مقاله سیستماتیک گیاهی , تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله سیستماتیک گیاهی , مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله سیستماتیک گیاهی , موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله سیستماتیک گیاهی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت