مقدمه
به نظر عدهای از مردم شیطان پرستی یا شیطان گرایی ( satenism ) مجموعهای از رفتارهای ناهنجار و انحرافات اجتماعی است؛ اما این فقط بخش کوچکی از یک جنبش بزرگ و فراگیر است، که برای تسخیر باورها و عواطف معنوی انسان معاصر و برای تصرف فکری و فرهنگی تمام مردم جهان طراحی شده است. ایدئولوژی شیطانی باسرعت به سوی هدف خود میتازد و تحلیلگران ما آن را تنها با عنوان ناهنجاری و انحرافات اجتماعی میشناسند. در این بین بیاطلاعی از اندیشهها و اهداف حرکت عمیق و گسترده شیطانگرایی، بهترین عامل زمینهساز برای ترویج آنهاست. این بیاطلاعی موجب میشود که تا وقتی آمادگی کافی را پیدا کردند، با هجوم اطلاعاتی و توان اقناعی بالا افکار خود را در بین ملتها ترویج کنند.آنچه که امروز به صورت ایدئولوژی شیطانگرایی در دنیا ترویج میشود، فلسفه، دین، دانش، عرفان، موسیقی، سینما و سیاست را در اختیار دارد و در سنت یهودی - مسیحی شکل گرفته و بدون توجه به ریشههای آن در عرفان یهود و باورها و آیینها و نمادهای و اسطورههای کهن به خوبی شناخته نمیشود. این مکتب با صورت فعلی قدمتی بیش از چهارصد سال ندارد، اما همواره در سدد بوده است تا پیوندهای خود را با سنتهای کهن معنوی و جادویی در دوران زندگی بدوی انسان و فراسوی هزارهها برقرار کند.در این پژوهش میکوشیم تا با گذری بر تاریخچه شیطانگرایی و کاویدن اندیشهها و نگرشهای آن به تحلیل ارزشها، اهداف، روند تکامل تاریخی و برنامههای آنها برای آینده جهان بپردازیم. مطالعاتی از این دست با تحقیقات گروهی و به صورت میانرشتهای امکان پذیر است و براستی تفکری که از سوی کانونهای بزرگ سرمایهداری حمایت میشود و همه جانبه پیش میآید، با رویکردهای تک بعدی و تقلیلگرا قابل تحقیق و شناسایی نیست. پس لازم است که گروههای مطالعاتی جدی برای بررسی ایدئولوژی شیطانی شکل بگیردو این تحقیق تنها فهرستی از مباحث قابل طرح در این باره است
تاریخچه شیطانگرایی
شیطانگرایی یا شیطان پرستی سه دوره را از سر گذرانده است. شیطان پرستی بدوی، شیطانگرای در قرون وسطا و شیطانگرایی مدرن. شیطان پرستی مدرن ریشه در ادوار گذشته این تفکر داشته و آموزهها و آیینهای آن را در خود جای داده است و از جهت نسبتی که با نهاد سیاست و اقتصاد برقرار کرده از صور پیشین شیطانگرایی متمایز میشود. بنابراین برای شناخت دقیق و عمیق شیطانگرای مدرن لازم است که نظر و گذری بر تاریخچه شیطانگرایی داشته باشیم.
در این تاریخچه کوتاه خواهیم دید که گروهی از یهودیان تا اواسط قرون وسطا به غنی کردن داشتههای فرهنگی خود مشغول بودند و آن را بر شالوده شیطانگرایی استوار کردند، و از آن پس یعنی حدود سدههای دوازده و سیزده به تدریج از آیین و افکار خود پرده برداشتند و امروز میروند تا دنیا را با بینش و ارزشهای خود هماهنگ سازند. در مرور تاریخچه ادوار سهگانه شیطانپرستی بیشتر به حرکت تکاملی شیطانگرایی و در تحلیل این تاریخچه بیشتر به تحرک انکشافی و پرده برداری از آن میپردازیم.
شیطان پرست ها معتقد اند که شیطانی به نام لوسیفر ظهور خواهد کرد که به دنبال آن نظم پسین در جهان ایجاد خواهد شد،این نظم به طور کامل مخالف نظم آرمان شهر مهدوی (ع) است.
فلسفه و عقاید کلیسای شیطان :
شیطان در 9 جمله شیطانی منتسب به لاوی خلاصه می شود :
1- دست و دلبازی به جای خساست
2- زندگی حیاتی به جای نقشه خیالی و موهومی روحانی
3- دانش معصوم به جای فریب دادن ریاکارانه
4- صحبت کردن با کسانی که لیاقت آنرا دارند به جای عشق ورزیدن به نمک نشناسان
5- انتقام و خونخواهی کردن به جای برگرداندن صورت
6- شیطان به ما مسئولیت در برابر مسئول را به جای مسئولیت در برابر موجودات ترسناک خیالی می آموزد
7- انسان مانند دیگر حیوانات است , گاهی بهتر ولی اغلب بدتر
8- شیطان تمام آن چیزهایی که گناه شناخته می شود را ارائه می دهد , چون که تمام آنها به یک لذت و خشنودی فیزیکی , روانی یا احساسی منجر میشوند .
9 – شیطان بهترین دوست کلیسا است چرا که در تمام این سالها وجود شیطان دلیل ماندگاری کلیساهاست .
یازده قانون شیطانی
· هرگز نظرت را قبل از انکه از تو بپرسند بازگو نکن .
· هرگز مشکلاتت را قبل از آنکه مطمئن شوی دیگران می خواهند آن را بشنوند , بازگو نکن .
· وقتی مهمان کسی هستی به او احترام بگذار و در غیر اینصورت هرگز آنجا نرو .
· اگر مهمانت مزاحم تو است , با او بدون شفقت و بی رحمی رفتار کن .
· هرگز قبل از آنکه علامتی از طرف مقابلت ندیده ای به او پیشنهاد نزدیکی جنسی نده .
· هرگز چیزی را که به تو متعلق نیست بر ندار مگر اینکه داشتن آن برای کس دیگری سخت است و از تو می خواهد آنرا بگیری .
· اگر از جادو به طور موفقیت آمیزی برای کسب خواسته هایت استفاده کرده ای , قدرت آنرا اعتراف کن . اگر پس از به دست آوردن خواسته هایت قدرت جادو را نفی کنی , تمام آنچه بدست آوردی را از دست خواهی داد .
· هرگز از چیزی که نمی خواهی در معرض آن باشی شکایت نکن .
· کودکان را آزار نده .
· حیوانات , غیر انسان را آزار نده مگر آنکه مورد حمله قرار گرفته ای یا برای شکارشان .
· وقتی در سرزمین آزاد قدم برمیداری , کسی را آزار نده , اگر کسی تو را مورد آزار قرار داد , از او بخواه که ادامه ندهد , اگر ادامه داد , نابودش کن
انجیل شیطانی
کتاب انجیل شیطانی (The Satanic Bible) توسط آنتوان لاوی در ۱۹۶۹ نوشته شد.
این کتاب شامل ۴ کتاب (فصل) است که به نامهای ۴ شیطان (چهار ارباب دوزخ) نامیده شده
· کتاب شیطان book of satan
· کتاب لوسیفر book of lousiferl
· کتاب بلیل book of belial
· کتاب لویتان book of leviathan
کتاب لوسیفر (Lucifer)
روشنگری، مبانی فلسفی و تصوری شیطان پرستی.خواسته: خدا، مرده یا زنده.
برخی شواهد عصر شیطانی جدید
دوزخ، اهیمن، و چگونه روح خود را واگذار کنید
عشق و نفرت
روابط جنسی شیطانی
همه خونخوارن، خون نمیمکند
لطف، نه اجبار
انتخابی از قربانی بشر
زندگی پس از مرگ در طول تکمیل ضمیر نفس
تعطیلات مذهبی
مراسم عشاء تاریک