تحقیق مقاله استاندارد های ورزش قهرمانی

تعداد صفحات: 64 فرمت فایل: word کد فایل: 1661
سال: 1388 مقطع: مشخص نشده دسته بندی: تربیت بدنی
قیمت قدیم:۳۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله استاندارد های ورزش قهرمانی

     استاندارد های ورزش قهرمانی (آزمون آمادگی جسمانی

    1 ضربان قلب

    در شرایط عادی و استراحت با قرار دادن انگشتان سبابه و وسط بر روی یکی از نبض های بدن مانند ناحیه مچ دست و یا شریان گردن در قسمت انتها و تحتانی استخوان فک پائین تعداد ضربان قلب شخص مورد آزمایش را در مدت یک دقیقه می توان شمارش نمود . این عمل را در شرایط ی که ورزشکار در اوج شدت تمرین بدنی می باشد تکرار می کنیم . مشخص کردن تعداد ضربان قلب در حالت استراحت و در شرایط حد اکثر فشار تمرین های جسمانی یکی از روشهای تعیین میزان آمادگی جسمانی افراد می باشد .برای سهولت و در عین حال صحت عمل می توان تعداد ضربان قلب را در 15 ثانیه شمارش کرده و در عدد 4 ضرب نمود . تعداد کمتر ضربان قلب در شرایط استراحت و تمرین بیانگر آمادگی شخص است . واحد اندازه گیری در این آزمون تعداد ضربان قلب در مدت یک دقیقه می باشد .

    2 ظرفیت حیاتی

    تعیین حد اکثر اکسیژن مصرفی هنگام تمرین های بدنی در زمان یک دقیقه معیاری است برای سنجش و آمادگی دستگاه تنفس بدن انسان . هر قدر توانائی مصرف اکسیژن بیشتر باشد ، قابلیت انجام و تداوم فعالیت های جسمانی بهتر خواهد بود . برای اندازه گیری مصرف اکسیژن جهت تعیین ظرفیت حیاتی به روش سا ده ، از یک دوچرخه ثابت استفاده می شود . در این آزمون ورزشکار به مدت 5 دقیقه بر روی دوچرخه نشسته و در حد توانائی به رکابها فشار آورده و پا می زند . قبلا درجه دو چرخه به مقدار مورد نیاز ثابت می شود . واحد اندازه گیری در این آزمون لیتر در دقیقه است .

    3 ضخامت چربی

    اندازه گیری چربی بدن انسان به روشهای نسبتا مشکل قابل اجرا است ، ولی با توجه به تحقیقات انجام شده مبنی بر اینکه مجموع اندازه های سطحی سه ناحیه مشخص شده بدن نسبت مستقیم با در صد چربی دارد ، لذا با این روش ساده مقایسه لازم بین ورزشکاران مختلف صورت می گیرد. برای این منظور با استفاده از یک دستگاه کا لیپر یا اندازه گیرنده پوست و ناحیه سطحی بدن ، سه قسمت شامل عضله سه سر بازوئی ، ناحیه کتف و ناحیه شکمی را بطور دقیق اندازه می گیریم . مجموع سه اندازه گیری را یادداشت کرده و آن را با اعداد داخل جدول استاندارد مقایسه می کنیم . برای اندازه گیری ناحیه عضله سه سر بازوئی نقطه ای در وسط فاصله بین مفصل آرنج و مفصل شانه مشخص کرده و با دو انگشت شست و سبابه محل فوق را گرفته سپس با کا لیپر اندازه گیری می نمائیم . همین روش در دو ناحیه دیگر نیز صورت می گیرد بطوری که نقطه بعدی یک سانتیمتر یا بیشتر از راس تحتانی استخوان مثلثی شکل کتف ودر امتداد یکی از ا ضلاع آن بوده و نقطه سوم در ناحیه شکمی بین ناف و قسمت فوقانی و قدامی استخوان خاصره می باشد . واحد اندازه گیری بر حسب میلیمتر است .

    4 دوها

    دو 45 متر ، بر اساس زمان صرف شده بر حسب ثانیه و دو های 540 متر و 1600 متر بر حسب دقیقه و ثانیه مشخص شده اند . در دو 12 دقیقه مسافت طی شده بر حسب کیلو متر محاسبه می گردد .

    5 دو 9+4 متر

    با مشخص کردن یک فاصله 9 متری و کشیدن دو پاره خط در ابتدا و انتهای این فاصله دو قطعه چوب کوچک را در یک سو قرار داده و فرد مورد آزمایش در سوی دیگر می ایستد . با فرمان شروع ، ورزشکار می باید با حد اگثر سرعت فاصله 9 متر را دویده و با بر داشتن یک قطعه چوب آن را به سمت مقابل آورده و حرکت را برای حمل چوب دوم نیز ادامه دهد . به همین ترتیب فاصله 9 متر تعیین شده را 4 بار با حد اکثر سرعت و در حد توانائی خود طی می کند .  زمان شروع تا پایان این حرکت بر حسب ثانیه ثبت می گردد.

    6 دو مارپیچ

    در یک مسیر تعیین شده 10 متری ، 4 مانع را با فاصله 3 متر از یک دیگر طوری قرار می دهیم که مانع اول تا چهارم هر کدام به فاصله نیم متر از خط شروع و خط پایان فاصله داشته با شند . با شروع حرکت ورزشکار مورد آزمایش با حد اکثر توان و سرعت خود سعی می کند ابتدا یک بار فاصله 10 متر را بطور رفت وبر گشت طی کرده ، سپس با عبور از پشت اولین مانع بطور مار پیچ از میان بقیه مانع ها عبور نماید . در پایان مجددا فاصله 10 متر را بطور رفت و برگشت یک بار دیگر طی کرده و به خط پایان می رسد . زمان صرف شده بر حسب ثانیه ، معیار اندازه گیری این حرکت است .

    7 پرش طول درجا

    پاره خطی روی زمین رسم کرده و شخص مورد آزمایش در پشت آن قرار می گیرد . او می باید در حد توان خود به جلو وبطور طولی پرش نماید . محل فرود پاشنه ها تا پاره خط رسم شده میزان پرش را مپخص می کند . این حرکت در دو نوبت انجام شده و بیشترین طول پرش ثبت می گردد.  مقیاس تعیین شده ، پرش طول نسبت به قد شخص در نظر گرفته شده است .

    8 پرش ارتفاع درجا

    ورزشکار مورد نظر در کنار دیواری مدرج ایستاده و یکی از دستها ی خود را بدون اینکه کف پاها یش از زمین جدا شود بطور کاملا کشیده بالا می برد و محل بر خورد انتهای انگشت وسط با دیوار اندازه گیری می شود ، سپس به حالت اولیه بر گشته سعی می کند بدون دور خیز ، در حد اکثر توانائی خود بطور عمودی به بالا جهش کرده و انگشت وسط دست خود را به بالاترین نقطه ممکن بزند . اختلاف فاصله دو نقطه بدست آمده ، ارتفاع پرش را به سانتیمتر مشخص می کند . این حرکت در دو نوبت صورت گرفته و بهترین نتیجه درج می گردد.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله استاندارد های ورزش قهرمانی

    فهرست:

    استانداردهای ورزش قهرمانی............................................................................ 2

    رابطه حرکت و ورزش با دستگاه تنفس.............................................................. 12

    تمرین با توپ طبی................................................................................................ 15

    چرخش کمر:هدف ماهیچه های کمر و شکم........................................................ 16

    مکمل های غذایی- ورزشی.................................................................................. 18

    پروتئین................................................................................................................. 19

    کراتین منوهیدرات................................................................................................ 22

    تغذیه مناسب برای ورزش تنیس......................................................................... 23

    قبل از مسابقه چه غذایی بخوریم......................................................................... 30

    چه غذاهایی را هنگام مسابقه نبادی خورد.......................................................... 31

    خوردنیهایی که انرژی زا هستند برای مصرف قبل ...  ...................................... 32

    انرژی حاصل از غذا............................................................................................ 33

    مقدار مصرف انرژی برای بازیکنانی که بصورت تفریحی تنیس بازی می کنند. 34

    صورت غذای انرژی 3000-2500 کیلوکالری در روز....................................... 35

    صورت غذایی انرژی 4000-3000 کیلوگالری در روز....................................... 37

    صورت غذای انرژی 5000-4000 کیلوگالری..................................................... 39

    صورت غذای انرژی 6000-5000 کیلوگالری..................................................... 41

    پیشگیری از آسیب های ورزشی تنیس................................................................ 46

    منابع .................................................................................................................... 67 

    .

    منبع:

     

    Davis , Bob . physical education and the study of sport Mosby 71th edction , 2000.

    Larsen . Knud . Effects of profcssion listion and comer of elite sporton sport for all sport consump tion in Denmark . paper presented at the workd sport for all 2002 congression

    OsA pand telama , R (1991) , sport for all , Elsevier scince publish hers B. V

    wade Michael A . W . Baker  - introdu – ction tosport for all W . C b brown Bench mark 1995.

     

    .

تحقیق در مورد تحقیق مقاله استاندارد های ورزش قهرمانی , مقاله در مورد تحقیق مقاله استاندارد های ورزش قهرمانی , تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله استاندارد های ورزش قهرمانی , مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله استاندارد های ورزش قهرمانی , تحقیق درباره تحقیق مقاله استاندارد های ورزش قهرمانی , مقاله درباره تحقیق مقاله استاندارد های ورزش قهرمانی , تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله استاندارد های ورزش قهرمانی , مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله استاندارد های ورزش قهرمانی , موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله استاندارد های ورزش قهرمانی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت