تحقیق مقاله سازمان بهداشت جهانی

تعداد صفحات: 9 فرمت فایل: word کد فایل: 24462
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: بهداشت
قیمت قدیم:۷,۰۰۰ تومان
قیمت: ۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله سازمان بهداشت جهانی

    سازمان بهداشت جهانی

    نشان سازمان بهداشت جهانی

    سازمان بهداشت جهانی (WHO) یکی از آژانس های تخصصی سازمان ملل متحد است که نقش یک مرجعیت سازمان دهنده را بر بهداشت جامعهٔ جهانی ایفا می‌کند. این آژانس در 9 آوریل سال 1948 در ژنو (واقع در سوییس) تاسیس شد و حکم سرپرستی و منابعش را از سازمان بهداشت سابق، که خود آژانسی در جامعه ملل بود برگرفت.

    اساسنامه و تاریخچه سازمان بهداشت جهانی

    اساسنامهٔ سازمان بهداشت جهانی هدفش را دستیابی مردم به بیشترین سطح سلامت ممکن بیان می‌کند. وظیفهٔ اصلی این سازمان مبارزه با بیماری ها مخصوصا بیماری های مسری شایع و ارتقای سلامت عمومی مردم جهان است. سازمان بهداشت جهانی یکی از نخستین آژانس های سازمان ملل متحد است و اساسنامهٔ آن رسماً در اولین روز بهداشت جهانی (7 آوریل سال 1948)، زمانی که توسط 26 کشور از اعضای سازمان ملل تصویب شد به کار بسته شد. پیش از این موضوع، فعالیت های مذکور و باقی فعالیت های سازمان بهداشتِ جامعه ملل، تحت کنترل کمیته‌ای موقتی بود. این کمیتهٔ موقتی حاصل کنفرانس بین المللی سلامت (در تابستان سال 1946) بود. عملیات واگذاری مسئولیت ها به تصویب مجمع عمومی رسید. سرویس بیماری های واگیر OIHP فرانسه نیز به کمیتهٔ موقتی سازمان بهداشت جهانی در 1 ژانویه 1947 پیوست.

    دفتر 'سازمان جهانی بهداشت who' اعلام کرد:

    سازمان جهانی بهداشت درنظر دارد ۱۸۰ میلیون دوز واکسن آنفلوانزای خوکی به کشورهای فقیر ارسال کند

    حداقل ۱۰ درصد تجارت جهانی دارو اختصاص به داروهای تقلبی دارد

    حدود دو میلیون نفر در جهان در سال ۲۰۰۸ بر اثر ابتلا به ایدز جان خود را از دست دادند

    آشنایی با عوارض واکسن های آنفلوآنزای خوکی یا آنفلوانزای H1N1 نوع A

    با آنکه مرگ‌ و میر جهانی ناشی از سرخک کاهش یافته ولی هنوز روزانه ۴۵۰ کودک به دلیل ابتلا به سرخک جان خود را از دست می‌دهند

    شمارقربانیان آنفلوانزای خوکی یا آنفلوانزای H1N1 نوع A در جهان به بیش از ۹ هزار و۵۰۰ نفر رسید

    اپیدمی جهانی دخانیات موجب مرگ ۱۰۰ میلیون نفر در قرن گذشته شده است

    سازمان بهداشت جهانی در گزارش سالانه خود می گوید که پیشرفت های حاصله در مبارزه با دود سیگار ناکافی است

    زنان اولین قربانیان تغییرات اقلیمی در جهان محسوب می‌شوند

    افراد آلوده به ویروس ایدز باید زودتر از آنچه که در حال حاضر توصیه می شود ، درمان را آغاز کنند

    تولید داروی ایدزدر آفریقا با تاسیس یک آژانس دارویی آفریقایی ، می تواند تحول بزرگی در راه مقابله با ایدز باشد

    سازمان بهداشت جهانی می گوید مصرف دارو در بیماران مبتلا به ویروس “HIV” را وقتی که سطح سلول های “CD4″ آنها به ۳۵۰ رسید آغاز کنید

    سازمان جهانی بهداشت(WHO) اعلام کرد: کشورهای صحرای آفریقا هنوز بالاترین نرخ مبتلایان به عفونت ایدز را دارند

    حدود دو میلیون نفر در جهان در سال ۲۰۰۸ بر اثر ابتلا به ایدز مرده اند که ۷۰ درصد این تلفات درجنوب صحرای آفریقا بوده است

    تاکنون حدود ۸۰ میلیون دوز واکسن آنفلوآنزای A در جهان توزیع شده ولی حتی یک واکسن وارد ایران نگشته است

    نکات کلیدی گزارش سالانه کنترل جهانی سل ، سال ۲۰۰۹ سازمان بهداشت جهانی ( WHO )

    آخرین آمار ابتلا و مرگ در اثر آنفلوآنزای A (H1N1 ) 2009 در منطقه مدیترانه شرقی اعلام شده از طرف WHO

    مرحله جدید واکسیناسیون برای پیشگیری تب زرد ، از هفته آینده در ۱۳ کشور غرب آفریقا آغاز می شود

    عمان اولین کشور در منطقه مدیترانه شرقی است که واکسن برعلیه ویروس آنفلوانزای (H1N1) نوع A را دریافت می کند

    آخرین گزارش سازمان بهداشت جهانی در رابطه با آمار شمار مبتلایان و قربانیان آنفلوآنزای نوع A

    قربانیان آنفلوانزای خوکی یا آنفلوانزای ( H1N1 ) نوع A در جهان از مرز ۶ هزار نفر گذشت

    حج و آنفلوانزای (H1N1) نوع A ؛ آیا تدابیر کنترل بیماری به اندازه کافی قابل قبول و یا موثر واقع خواهند شد ؟!

    دیابت سالانه موجب مرگ حداقل یک میلیون نفر می‌شود که بیشتر آنان در کشورهای در حال توسعه بسر می‌برند

    سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد روند مرگ و میر جهانی ناشی از آنفلوانزای خوکی یا آنفلوانزای ( H1N1 ) نوع A کند می‌شود

    به دلیل عدم توجه کافی به بیماریهای خاص زنان ، صدها هزار زن در کشورهای مختلف جان خود را از دست می دهند

    سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد : در اکثر نقاط جهان زنان بیش از مردان به بیماریهای مختلف دچار می‌شوند

    از ۴ آبان واکسیناسیون علیه بیماری آنفلوانزای خوکی یا آنفلوانزای ( H1N1 ) نوع A در کشور آلمان آغاز شد

    اوکراین با نیم میلیون مورد آنفلوآنزا و ثبت ۱۴۰ هزار مورد جدید ابتلا به آنفلوانزای خوکی در عرض ۲۴ به یک کشور بحران زده تبدیل شده است

    سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد:تزریق یک دوز واکسن آنفلوانزای خوکی کافی است

    سازمان جهانی بهداشت (WHO) نسبت به خاصیت سرطان زایی گاز رادون هشدار داد

    پنج تهدید مهم بهداشتی جهان ؛ تغذیه نامناسب ، مصرف الکل ، بهداشت پایین ، روابط جنسی ناسالم و ازدیاد فشار خون است

    در جهان ، هر دقیقه یک زن در حین زایمان می میرد

    از فروردین تاکنون نزدیک به پنج هزار نفر در سراسر جهان بر اثر ابتلا به آنفلوانزای خوکی یا آنفلوانزای ( H1N1 ) نوع A جان خود را از دست داده اند

    سازمان بهداشت جهانی” ( WHO ) هشدار دادند: ویروس جدید “اچ۱ان۱″ آنفلوآنزای خوکی یا آنفلوانزای (H1N1) نوع A بسیار متفاوت با ویروس آنفلوانزای فصلی است

    به بهانه شصتمین سالروز تاسیس سازمان بهداشت جهانی

     سازمان بهداشت جهانی در سال 1945 با تصویب مجمع عمومی سازمان ملل متحد تشکیل یافته و در سال 1946 قانون اساسی خود را تصویب  و از 7 آوریل 1948 که بعدها روز جهانی سلامت لقب گرفت ، به اجرا گذاشته شد. سازمان بهداشت جهانی مسئولیت هدایت و هماهنگی ارتقای سلامت مردم جهان را درچارچوب سازمان ملل متحد بعهده دارد . کارشناسان این سازمان استانداردهای سلامت را تدوین نموده و کشورها را در برخورد با مشکلات خود یاری می رسانند. 193 کشور عضو این سازمان هستند. این کشورها هر سال در ژنو دور هم جمع می شوند تا سیاستها و بودجه سازمان را تصویب کنند و هر پنجسال رئیس سازمان را انتخاب می نمایند. بالاترین نهاد تصمیم گیر سازمان جهانی بهداشت مجمع عمومی سازمان1 است که هر سال در ماه May در ژنو و با شرکت نمایندگان 193 کشور عضو برگزار می گردد.  عملیاتی کردن تصمیمات و سیاستهای مجمع توسط هیات اجرایی 2 سازمان بهداشت جهانی انجام می گردد. این هیات از 34 متخصص حیطه سلامت تشکیل یافته که بمدت 3 سال انتخاب می گردند.

     بیش از 8000 کارشناس سلامت در سرتاسر جهان در 147 دفتر نمایندگی ، شش دفتر منطقه ای و مقر اصلی سازمان در ژنو مشغول فعالیت هستند. در سال 1948 در اولین نشست اعضا اولویتهای جهانی سلامت مالاریا،سلامت مادر و کودک ، سل  ، بیماریهای آمیزشی، تغذیه و سلامت محیط انتخاب شدند که اغلب آنها هنوز هم از اولویتهای جهانی سلامت بشمار می روند. یکی از کارهای ماندگار سازمان بهداشت جهانی در مقابله با انتشار بیماریهای واگیر تدوین قوانین بین المللی سلامت 3  است که کشورها را  موظف به شناسایی و کنترل بیماریهای مورد نظر می نمود و در سال 2005 در بازنگری این قوانین بیماریهای نوپدید مانند سارس و گونه های تازه  انفلوآنزا  نیز در آن جای گرفتند. در قوانین جدید ، سازمان بهداشت جهانی مسئولیت می یابد که بطور مستقیم در کشف و کنترل بیماریهای  عفونی اقدام نماید. یکی دیگر از نوآوریهای اخیر سازمان بهداشت جهانی ایجاد مرکز عملیات استراتژیک سلامت 4 است که با آخرین تکنولوژیها در اپیدمی بیماریها و بلایای طبیعی در هماهنگی اطلاعات و اقدامات بین کشورهای مختلف فعالیت می نماید. با توجه به شیوع بیماریهای مزمن و تغییر شیوه زندگی  در جوامع فقیر و غنی ، سازمان بهداشت جهانی استراتژی جهانی تغذیه،تحرک و سلامت  5 را وضع نمود تا به مقاله با بیماریهای قلبی ، سکته مغزی ،سرطانها و دیابت بپردازد. در نشست هزاره  سوم سازمان ملل متحد سلامت محور  توسعه قرار گرفته و سه هدف از هشت هدف اصلی اهداف توسعه در هزاره سوم مستقیما به سلامت مربوط بود. و بقیه اهداف نیز بصورت غیر  مستقیم با سلامت مرتبط بودند. در سال 2005 شبکه ماتریسی سلامت 6با هدف جمع آوری داده ها و اطلاعات سلامت از سرتاسر جهان در  سازمان بهداشت جهانی ایجاد شد. اعتبارات کلی سازمان بهداشت جهانی در سال 2007 – 2006 حدود 3/3 میلیارد دلار بود که یک چهارم آن از حق عضویت کشورها تامین و بقیه از کمکهای داوطلبانه کشورها و سازمانها تامین می گردد. این اعتبارات در چهار زمینه کلی زیر هزینه میشود:

    1.   مداخلات اساسی سلامت شامل کنترل اپیدمی ها و کاهش مورتالیته مادران و کودکان ،50%

    2.  سیاستها و محصولات نظام سلامت شامل کیفیت داروها و تکنولوژیها ، 18 %
    3.   تعیین کننده های سلامت شامل تغذیه و دخانیات ، 11 %

    4.   حمایت موثر کشورهای عضو شامل مدیریت دانش و فناوریهای اطلاعات ،21%

    75 درصد این اعتبار در دفاتر نمایندگی و ادارات منطقه ای و 25 درصد در دفتر مرکزی سازمان هزینه می گردد. بیش از 30 درصد اعتبارات سازمان بهداشت جهانی در منطقه آفریقا هزینه می شود.

    آشنایی با سازمان جهانی بهداشت (WHO)

    سازمان جهانی بهداشت (WHO) یک سازمان تخصصی وابسته سازمان ملل متحد است که به عنوان مرجع هماهنگ کننده بهداشت عمومی بین‌‌اللملی عمل می‌کند

    این سازمان که در 7 آوریل 1948 بنیانگذاری شد و مقر آن در شهر ژنو در سوئیس است، اختیارات و منابع سلفش "سازمان بهداشت" را به میراث برد که سازمانی وابسته به "جامعه ملل" (League of Nations) بود.

    وظایف و ماموریت‌ها

    WHO علاوه بر هماهنگ‌‌ کردن تلاش‌های بین‌المللی برای پایش بیماری‌های عفونی، مانند مالاریا و ایدز از برنامه‌هایی برای پیشگیری و درمان چنین بیماری‌هایی حمایت می‌کند. این سازمان از تولید و توزیع واکسن‌های موثر و بی‌خطر، شیوه‌های تشخیصی داروها حمایت می‌کند.

    WHO علاوه بر ماموریت‌های فوق بر اساس پیمان‌های بین‌المللی ممکن است ماموریت‌های جدیدی را به عهده گیرد.

    سازمان جهانی بهداشت همچنین متولی "طبقه‌بندی بین‌المللی بیماری‌ها" (ICD)  است که دهمین تجدید نظر در آن در سال 1992 منتشر شد.

    ساختار

    کشورهای عضو سازمان جهانی بهداشت نمایندگانی به "مجمع جهانی بهداشت" می‌فرستند، که ارگان اصلی تصمیم‌گیری این سازمان است.

    ابن مجمع  هر سال در ماه مه تشکیل جلسه می‌دهد و علاوه بر تعیین دبیرکل سازمان برای پنج سال، سیاست‌های مالی سازمان را بررسی می‌‌کند و بودجه‌های پیشنهادی برنامه‌ها را بازبینی و تایید می‌کند.

    مجمع همچنین 36 عضو حود را به عنوان هیات اجرایی برای سه سال برمی‌گزیند تا تصمیمات و سیاست‌های مجمع را به اجرا درآورند و به مشاوره دادن و تسهیل کارها بپردازند.

    همه اعضای سازمان ملل می‌‌توانند عضو سازمان بهداشت جهانی شوند. سایر کشورها در صورتی که تقاضای عضویت‌شان به تصویب اکثریت مجمع عموم جهانی بهداشت برسد، می‌‌توانند عضو شوند.

    193 کشور در حال حاضرعضو WHO هستند. تمام اعضای سازمان ملل به جز لیختن‌اشتاین عضو سازمان جهانی بهداشت هستند. دو کشور غیر عضو سازمان ملل  نیو (Niue) و جزایر کوک هم عضو WHO هستند.

    WHO دارای شش دفتر منطقه‌ای آفریقا ( برازاویل، کنگو)، آمریکا (واشنگتن دی‌سی، ایالات متحده)، مدیترانه شرقی (قاهره، مصر)، اروپا (کپنهاگ، دانمارک)، جنوب شرق آسیا (دهلی نو، هند) و غرب اقیانوسیه (مانیل، فیلی‌پین) است که تا حد زیادی دارای خود مختاری هستند و هرکدام کشورهای منطقه خود را پوشش می‌دهند.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله سازمان بهداشت جهانی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله سازمان بهداشت جهانی, مقاله در مورد تحقیق مقاله سازمان بهداشت جهانی, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله سازمان بهداشت جهانی, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله سازمان بهداشت جهانی, تحقیق درباره تحقیق مقاله سازمان بهداشت جهانی, مقاله درباره تحقیق مقاله سازمان بهداشت جهانی, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله سازمان بهداشت جهانی, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله سازمان بهداشت جهانی, موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله سازمان بهداشت جهانی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت