تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی

تعداد صفحات: 11 فرمت فایل: word کد فایل: 25521
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: پروژه و طرح کارآفرینی
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی

    فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی

    بخش رب و پوره

     میوه                                                      

    ماشین آلات خط رب گوجه فرنگی و پوره میوه بسیار به یکدیگر نزدیک بوده و در بعضی موارد می توان به صورت یکسان استفاده نمود.

    ماشین آلات خط رب گوجه فرنگی :  

    1- دستگاه شستشو و سورتینگ گوجه فرنگی

    دستگاههای سورت دارای انواع مختلف بوده ولی آنچه در سورت گوجه فرنگی و میوه جانی چون گلابی ‍،‌‌ سیب ،‌ هلو استفاده میگردد از نوع رولیکی آن (یعنی سیستم کانوایر رولیک می باشد)که می بایست قسمتی که در ارتباط با میوه یا گوجه فرنگی است از جنس استنلس استیل و یا از جنس آلومنیوم باشد. در ساخت دستگاه سورتینگ مذکور می بایست به بسیاری از نکات توجه داشت که بتوان حداکثر راندمان را از سیستم گرفت و نیز مانع از فرسودگی زودرس دستگاه شد ذیلاًچند نمونه از دستگاههای ساخت این واحد را خدمتتان ارائه می گردد چنانچه مورد درخواستی در جدول ذیل نباشد حسب سفارش طراحی و ساخته خواهدشد.

    مشخصات :

    مدل

    طول(m)

    عرض
    (m)

    ارتفاع
    (m)

    جنس بدنه

    جنس رولیک

    توان
    مصرفی

    تناژدر24
    ساعت

    زمان تحویل

    کنترل دورالکترونیکی

    Ifbr

    5/7

    1/1

    65/1

    آهنی پروفیل فابریک

    آلومنیوم

    3kw

    250

    45

    ندارد

    Sfbr

    5/7

    1/1

    65/1

    استیل پروفیل فابریک

    آلومنیوم

    3kw

    250

    45

    ندارد

    Rcai

    8

    6/1

    3/2

    آهنی پروفیل فابریک

    آلومنیوم

    5.5kw

    700

    60

    ندارد

    Rcas

    8

    6/1

    3/2

    استیل

    آلومنیوم

    5.5kw

    700

    60

    ندارد

    Rcss

    8

    6/1

    3/2

    استیل پروفیل فابریک

    استیل

    7.5kw

    1000

    70

    دارد

     - دستگاه خردکن

    دستگاههای خردکن دارای انواع مختلفی بوده ولی برای گوجه فرنگی از نوع شانه ای و یا دیسکی استفاده میگردد که نوع شانه ای ضمن اینکه جهت گوجه فرنگی استفاده می شود برای خردکردن میوه های نسبتاًسفت مثل سیب گلابی حتی چقندر نیز قابل استفاده میباشد ذیلاًدو نوع از خردکن های ساخت این واحد خدمتتان ارائه میگردد چنانچه مورد درخواستی در جدول ذیل نباشد حسب سفارش طراحی و ساخته خواهدشد.

    مشخصات :

    مدل

    طول
    (cm)

    عرض
    (cm)

    ارتفاع(cm)

    جنس بدنه

    سیستم
    تیغ

    توان مصرفی

    گیربکس

    تناژدر ساعت

    زمان تحویل

    PTK1

    80

    30

    60

    استیل

    شانه ای جوشی

    2.2kw

    ندارد

    250

    25

    PTK2

    80

    30

    60

    استیل

    شانه ای یک تیکه

    2.2kw

    دارد

    250

    25

    PTK3

    50

    80

    40

    استیل

    دیسکی

    1.5kw

    ندارد

    250

    25

    - منوپمپ :

    پس از عملیات خردکردن می بایست گوجه (میوه )خرد شده جهت پیش پزی به داخل دستگاه پیش پزبرده شده در آنجا حرارت داده شود تا مرحله پیش پزی گوجه فرنگی انجام پذیرد که این امر توسط پمپ غلیظ کشی به نام منوپمپ استفاده میگردد .

    - پری هیتینگ :

    پری هیتینگ در گوجه فرنگی به دو صورت انجام میپذیرد:

    1-هات بریک  Hot Break

    2-کلدبریکCold Break   

    تفاوت این دو شیوه پیش پزی فقط در میزان حرارتی است که به گوجه فرنگی داده می شود.

     1-هات بریک :

    همانگونه که از اسم آن مشخص است در این شیوه گوجه فرنگی با دمای بین 90تا95 درجه پیش پزی می گرددکه این امر باعث شل شدن کامل بافت گوجه فرنگی شده لذا در هنگام صاف شدن مقداری از بافت میوه ویا گوجه فرنگی همراه با آب آن جداشده(اصطلاحاً گفته میشود ویسکوزیته آن بالاتر می باشد) که طبعاً رب تولیدشده باویسکوزیته بالاتری خواهد بود با توجه به اینکه گوجه فرنگی می بایست در دمای بالاتری 90الی 95درجه پیش پزی شود لذا باید توجه داشت که در این دما ممکن است دچار سوختگی شویم بدین جهت عامل سوختگی را باید از سیستم حذف و یا کمرنگ نمود که این عمل با مخزن خلا(از جنس استنلس استیل )جهت کاهش حبابهای موجود در گوجه خرد شده انجام می پذیرد .سیستم حرارت دهی هات بریک مانند اغلب مبدلهای صنایع غذایی حرارت دهی غیرمستقیم از نوع   shell & tube می باشد .با توجه به اینکه مبدل ازنوع  shell & tubeاست لذا جهت ایجاد جریان از یک دستگاه پمپ سانتریفوژتمام استیل استفاده میگردد .با توجه به موارد یادشده معمولاًدستگاههای پیش پز هات بریک نسبتاًگرانقیمتتر از انواع دیگرمیباشد ذیلاًمشخصات سه نوع از دستگاههای پیش پز هات بریک ساخت این واحد خدمتتان ارائه میگردد چنانچه مورد درخواستی در جدول ذیل نباشد حسب سفارش طراحی و ساخته خواهدشد.

    مشخصات :

    مدل

    طول

    عرض
     

    ارتفاع
     

    جنس بدنه

    تعداد مخزن

    سیستم کنترل

    نوع پخت

    توان مصرفی

    تناژ
    ton/d

    زمان تحویل

    سیستم وکیوم

    Pth1

    5/6

    8/1

    2/3

    استیل

    2 مخزن

    On & off

    Hot

    22kw

    450

    60روز

    دارد

    Pth2

    5/6

    8/1

    2

    استیل

    -----

    On&off

    Hot

    22kw

    350

    60روز

    ندارد

    Pthc

    5/6

    8/1

    2

    استیل

    2 مخزن

    Online

    Hot&
    cold

    22kw

    500

    70روز

    دارد

    2-کلدبریک

       همانگونه که ازنام آن پیداست , پیش پزی( preheating ) در این روش در دمای پایین تری نسبت  به روش قبلی (hot break)انجام می پذیرد(در دمای 75درجه ) بنابرین با توجه به پائین بودند مای پیش پزی لذا نیاز چندانی به سیستم وکیوم جهت جلوگیری از سوختگی ندارد و نیز با توجه به دمای پایین عملیات پری هیتینگ بافتهای گوجه فرنگی از صافی عبور نکرده در نتیجه آب گوجه فرنگی ونیز رب بدست آمده از ویسکوزیته کمتری برخوردار می باشد. دستگاه پیش پز کلدبریک همانند سایر مبدلها صنایع غذایی به صورت shell & tube منتها به صورت  سری می باشد. از آنجا که در  4 از7دستگاههای کلدبریک مصالح کمتری استفاده میگردد لذا قیمت آنها نسبت به هات بریک بسیار ارزان تر می باشد ذیلاًچند نمونه از دستگاههای ساخت این واحد خدمتتان ارائه میگردد.

    مشخصات :

    مدل

    طول

    عرض

    ارتفاع

    جنس بدنه

    سیستم کنترل

    نوع پخت

    تنازدر24ساعت

    زمان تحویل

    PTC1

    3/6

    8/0

    3/1

    آهنی

    On & off

    Cold

    250

    45

    PTC2

    3/6

    8/0

    3/1

    استیل

    On & off

    Cold

    250

    45

    - صافی

    پس از عملیات پری هیتینگ preheating گوجه فرنگی به صورت پالپ pulp درآمده که میبایست آب آن جدا شود که این عمل توسط دستگاه صافی انجام می پذیرد صافیها انواع مختلفی داشته ولی اساس کار آنها یکسان است از انواع صافی می توان صافی روتاری با دور کم و یا صافیهای توربو با دورهای rpm900 الی rpm 1400 را نام برد.

     - مخزن آب گوجهفرنگی(Juice Tank): 

    پس از جدا سازی آب گوجه(میوه) آن را به مخزن جهت تغلیظ هدایت کرده که از این مخزن جهت شارژ دستگاه تغلیظ استفاده می گردد چون ممکن است بلافاصله از آب گوجه فرنگی تولید شده استفاده نگردد لذا میبایست در مخزن نگهداری گردد مخازن آب گوجه فرنگی از جنس استنلس استیل بوده و جهت جلوگیری از ته نشین شدن (دو فازشدن) آب  و جلوگیری از کف بهتر  است که دارای همزن باشد ذیلاً چند نمونه از مخازن مورد استفاده در خط رب خدمتتان ارائه میگردد در صورت که مورد درخواستی در جدول زیر نباشد حسب سفارش طراحی و ساخته خواهد شد.

    مشخصات :

    ارتفاع

    قطر

    ظرفیت

    میکسر

    درب بسته

    توان مصرفی

    متناسب با خط

    4/2

    2/1

    2200lit

    ندارد

    ص

    ------

    200تن در 24ساعت

    4/2

    2/1

    2200lit

    دارد

    ص

    2/2kw

    200تن در 24ساعت

    8/2

    3/1

    3200lit

    ندارد

    ص

    ------

    300الی250

    8/2

    3/1

    3200lit

    دارد

    ص

    3kw

    300الی250

     - تغلیظ کننده کانتینیوس:(Continues)

    منظور از تغلیظ کننده کانتینیوس این است که آب گوجه فرنگی مداوم به دستگاه شارژ و رب از قسمت دیگر دستگاه خارج میگردد به این نوع تغلیظ کننده کانتینیوس (مداوم)گفته میشود. ساختار کلی دستگاههای تغلیظ کننده کانتینیوس بدین ترتیب است که آب گوجه فرنگی توسط پمپ سانتریفوژنسبتاًقوی از داخل مبدل حرارتی از نوع SHELL&TUBE عبور  کرده و دمای آن افزایش میابد و پس از عبور مبدل وارد بدنه تحت خلا نسبی (بول )گشته و چون فشار پایین است لذا شروع به جوش می نماید دستگاههای تغلیظ کننده کانتی نیوس بسته به تعداد بدنه و مبدل (روشوفر) و ابعاد و اندازه مبدل های تحت خلا نسبی دارای ظرفیت های مختلفی هستند به هر بدنه و مبدل حرارتی (روشوفر)مربوطه یک مرحله یاEFFECT گفته می شود. و تعداد مراحل درتناژدستگاهها نیز موثر است در تغلیظ کننده کانتی نیوس دو یا سه مرحله ای غالباًبه یک مرحله (EFFECT) یا بخار مستقیم و سایر مراحل از بخار غیرمستقیم (بخار تولیدشده از مرحله ماقبل)تامین انرژی می نماید که بدین سبب دستگاههای کانتی نیوس مصرف بخار کمتری نسبت به تغلیظ کننده بچ (در ظرفیت یکسان )دارند. ذیلاًچند نمونه از دستگاههای تغلیظ کننده ساخت این واحد خدمتتان ارائه میگردد و چنانچه مورد درخواستی در جدول ذیل نباشد حسب سفارش طراحی و قابل ساخت خواهدبود.

     

    مشخصات :

    مدل

    طول

    عرض

    ارتفاع

    تعداد بدنه

    توان مصرفی

    ظرفیت

    مدت ساخت

    EC1F100

    5/4

    3

    11

    1

    Kw 78

    100-80

    60روز

    EC 2F140

    8

    3

    11

    2

    Kw 116

    170-140

    75روز

    EC 2F200

    8

    3

    12

    2

    Kw 150

    200-250

    90روز

    EC 2F250

    12

    5/3

    12

    3

    Kw 160

    250-300

    90روز

    - تغلیظ کننده بچ :  Batch

    دستگاه بچ از یک، دو یا سه بدنه (بول)و یک مبدل حرارتی به صورت shellکه در ته (3/1 انتهایی )قرار دارد تشکیل شده است جهت جلوگیری از سوختگی رب در قسمت مبدل دستگاه مجهز به سیستم همزن پارویی در قسمت یادشده می باشد. با توجه به لزوم تغلیظ در دمای پایین بجهت کیفیت بیشتر در تولید لذا سیستم تحت خلا کار کرده تا دمای جوشش پایین آید لذا تغلیظ بچ  بجز پمپها و مبدل shell & tube سایر متعلقات دستگاه تغلیظ کننده کانینیوس را دارا می باشد.

    از این دستگاه جهت تغلیظ آب گوجه فرنگی و یا ترقیق رب با بریکس بالا استفاده میگردد

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

تحقیق در مورد تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی, مقاله در مورد تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی, تحقیق درباره تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی, مقاله درباره تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی, موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت