تحقیق مقاله پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی

تعداد صفحات: 7 فرمت فایل: word کد فایل: 4381
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی
قیمت قدیم:۷,۰۰۰ تومان
قیمت: ۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
کلمات کلیدی: HACCP - صنایع - صنایع غذایی - غذای
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی

    اجرای سامانه «HACCP» در یک کارخانه نیازمند یک سیستم (GMP) می باشد که مهمترین نکات آن عبارتند از:

    1- طراحی تأسیسات (طرح اولیه، جاده، طراحی سقف، کف و دیوارها، تهویه و ... )

    2- بهداشت محیط کار (نوع و جنس وسائل، مواد ضد عفونی کننده، شستشو کف و ... )

    3- نابودسازی ضایعات (شستشو و ضد عفونی کردن، دفع مواد زانو و فاضلاب)

    4- مبارزه با جانوران موذی (جوندگان، حشرات، پرندگان، انگل ها و ... )

    5- بهداشت کارکنان (بهداشت فردی، معاینات پزشکی، رفتار عادات کارکنان)

    6- بهداشت خط تولید (شرایط ماده خام، از بین بردن نقاط کور)

    7- آموزش

    اصول و مراحل طراحی سامانه «HACCP» در خط تولید رب گوجه فرنگی

    بخش اول: پنج مرحله آماده سازی

    1- تشکیل گروه :

    در تشکیل گروه باید از افراد آگاه درباره ویژگی های شیمیایی، فیزیکی و خوراکی رب گوجه فرنگی و مراحل تولید آن در کار بهره گیری شود.

    بهتر است این گروه متشکل از کارشناسان رشته های گوناگون علوم باشد. (مانند: کارشناس علوم مهندسی، کارشناس خط تولید، کارشناس بهداشت، کنترل کیفی، تغذیه و سلامت، میکروب شناسی و کارشناس شیمی مواد غذایی)

    2- شرح و توصیف فرآورده و نحوه عرضه آن به بازار :

    رب گوجه فرنگی از تغلیظ کردن عصاره گوجه فرنگی بدست می آید که ویژگی های آن عبارتست از : PH پائین، رنگ قرمز، پریکس 28% - 25% و دارای حدود 3% - 2% نمک می باشد.

    نحوه توزیع آن به صورت کنسرو شده در دو نوع نیم کیلویی و یک کیلویی می باشد.

    3- شناسایی گروه مصرف کننده :

    مصرف رب گوجه فرنگی برای عموم مردم بجز کسانی که آلرژی دارند متناسب می باشد.

    4- ترسیم نمودار خط تولید :

    شستشو

     

    دریافت نمک تصفیه شده

    دریافت گوجه فرنگی

    شستشو

    سورتینگ

    خرد کردن و له کردن

    جداکردن دانه ها و پوسته

    تغلیظ در خلاء

    بسته بندی

    اگزاست

    اضافه کردن 3% نمک

    دربندی و تاریخ زندی

    فرآیند دمایی

    دریافت قوطی

    کارتون گذاری و انبار داری

    بارگیری و عرضه به بازار

    استریلیزاسیون با بخار

     5- پژوهش درباره تطابق علمی نمودار جریان فرآیند

    بخش دوم: طراحی برنامه با بکارگیری اصول هفت گانه

    1- شناسایی و ارزیابی مخاطرات و راههای پیشگیری آن ها، انواع مخاطره های رب گوجه فرنگی و راههای پیشگیری در جدول زیر آمده است.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی, مقاله در مورد تحقیق مقاله پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی, تحقیق درباره تحقیق مقاله پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی, مقاله درباره تحقیق مقاله پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی, موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت