تحقیق مقاله مدیریت زراعت برنج رقم طارم محلی

تعداد صفحات: 8 فرمت فایل: word کد فایل: 8500
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت
قیمت قدیم:۷,۰۰۰ تومان
قیمت: ۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله مدیریت زراعت برنج رقم طارم محلی

    1- انتخاب بذر مناسب

    2- تهیه خزانه

    3- تهیه زمین اصلی

    4- نشاءکاری

    5- کوددهی

    6- آبیاری

    7- کنترل علف هرز

    8- کنترل آفات و بیماری

    9- برداشت

    10- راتون یا برداشت مجدد

     

    - انتخاب بذر مناسب:

    1- کشاورز- انتخاب بذر توسط کشاورزان پیشرو

    2-شرکت خدماتی و حمایتی- تضمین شده است چون تحت نظارت کارشناسان خبره انتخاب می شود.

    - میزان بذر- مصرفی در هکتار: بین 40 تا 120 کیلوگرم متغیر است.

    خزانه60-40 کیلوگرم در هکتار

    کشت مستقیم 80-120 کیلوگرم در هکتار

    زمان مناسب بذرپاشی: بالاست (کوهستانی) : خرداد ماه                     حداقل دمای محیط ازoc 12 کمتر نباشد.

          میان دست                  اردیبهشت ماه

        و پایین دست (دشت)     فروردین ماه

    شخم:             شخم اول سه هفته قبل از نشاءکاری

    -         آبیاری بعد از شخم اول

    -         شخم دوم همراه با تیلر یا تراکتور جهت گل کردن (دو هفته قبل از نشاءکاری)

    -         شخم سوم همراه با پادلینگ و تسطیح زمین

    -         تمیز کردن کرت ها و کودپاشی پایه و تسطیح دستی

    نشاءکاری:      تاریخ نشاءکاری : 15 اردیبهشت تا 15 خرداد

    واکاری: 10-7 روز پس از استقرار نشاء عمل واکاری صورت می گیرد. نشاء کاری

    1- روش نشاء کاری- دستی- تصادفی یا خطی

     2-   ماشینی- ردیفی- مربع- مستطیلی

    عمق کاشت:  cm3               تراکم نشاء cm20×20

    تعداد نشاء در کپه- 4-2 عدد در کپه

    تعداد نشاء در واحد سطح متر مربع 25 تا

    کاشت منظم: 20×20یا 20×25 مارکر یا طناب

    تصادفی

    خطی

    عمق کاشت: سطحی cm3-2   ریشه دهی بهتر صورت می گیرد و در نتیجه پنجه زنی بهتر است.

    عمیق cm5 یا بیشتر کاهش ریشه زنی و پنجه زنی شده و در نتیجه رشد گیاه کندتر است.

    واکاری: 10-7 روز پس از نشاءکاری صورت می گید.

    کوددهی:  صدری

     150-0 کیلوگرم اوره براساس ماده آلی خاک، کربن o.c بالاتر از 5/2 درصد باشد نیازی به کود اوره نیست به جزء در اراضی ماندابی که علیرغم بالا بودن ماده آلی خاک بالا ،حدود 100 کیلوگرم اوره

    2-1% o.c   زمین   150-100 کیلوگرم اوره

    بطور متوسط 100 اوره: 30% پایه، 30% یعد از وجین اول، 30% بفاصله 20 روز

                                       50 پایه  50% سی یا چهل روز بعد از نشاءکاری،

    آبیاری: تناوبی به فاصله 7-4 روز بسته منطقه و نوع خاک

     کاهش مصرف آب، بهبود تهویه خاک،

    1-  یک ماه اول غرقابی و بقیه دوران رشد بصورت تناوبی

    در یک ماه اول وجود آب دائم در پایه بوته ها در کنترل رشد علف هرز مؤثر است. همچنین با تغییرات احتمالی دمای محیط سبب مقابله می شود. کاهش بیماری بلاست

    آب مناسب برای آبیاری: 75/0EC< ، ppm1B<، 10 SAR<،  PH= خنثی   ppm6 Cl<

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله مدیریت زراعت برنج رقم طارم محلی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله مدیریت زراعت برنج رقم طارم محلی , مقاله در مورد تحقیق مقاله مدیریت زراعت برنج رقم طارم محلی , تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله مدیریت زراعت برنج رقم طارم محلی , مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله مدیریت زراعت برنج رقم طارم محلی , تحقیق درباره تحقیق مقاله مدیریت زراعت برنج رقم طارم محلی , مقاله درباره تحقیق مقاله مدیریت زراعت برنج رقم طارم محلی , تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله مدیریت زراعت برنج رقم طارم محلی , مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله مدیریت زراعت برنج رقم طارم محلی , موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله مدیریت زراعت برنج رقم طارم محلی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت