تحقیق مقاله صفحه نمایش MONITOR

تعداد صفحات: 19 فرمت فایل: word کد فایل: 9875
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی کامپیوتر
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله صفحه نمایش MONITOR

    متداولترین دستگاه خروجی است که از آن برای نشان دادن اطلاعات خروجی (لیست برنامه‌ها، نتایج، پیامها) و اطلاعاتی که توسط کاربر به کامپیوتر وارد می‌شود استفاده می‌گردد. بعد از روشن شدن کامپیوتر و پس از اعلام آمادگی از طرف کامپیوتر، یک مربع و یک خط کوچک که به آن مکان نما گفته می‌شود روی صفحه نمایش ظاهر می‌شود که محل نمایش کارکتر بعدی را مشخص می کند. اگر کلیدی را روی صفحه کلید فشار دهید حرف یا رقم یا علامت آن کلید روی صفحه نمایش ظاهر می‌شود.

    مونیتور: رایحترین دستگاه خروجی یک سیستم کامپیوتری است که جهت نمایش خروجی برنامه‌ها و عملکرد کاربر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    هر کامپیوتر از قبیل ابر کامپیوتر، ریزکامپیوتر و . . . .  برای نمایش اطلاعات به صفحه نمایش (monitor) احتیاج دارند تفاوت عمه تلویزیون یا

     مونیتور در اینست که تلویزیون دارای تیونر بوده و قادر است کانال‌های مختلف تلویزیونی را از طریق آنتن دریافت کند ولی مونیتور چنین نیست.

    انواع صفحه نمایش

    LCD چیست؟

    آموخته‌ایم که ماده سه حالت جامد، مایع و گاز دارد که به تازگی هم دو حالت دیگر به آن اضافه شده است. جامدات شکل خاصی دارند، یعنی مولکولهای آنها موقعیت خاصی نسبت به یکدیگر داشته و نمی توانند از ادامه به هر سو حرکت کنند. ولی مولکول مایعات چنین قیدی نسبت به هم ندارند و در کل حجم آن در حرکت‌اند. کریستالهای مایع موادی هستند که ظاهر مایع دارند، اما مولکولهای آنها آرایش خاصی نسبت به یکدیگر دارند، درست مانند جامدات که در شکل هم به راحتی دیده می‌شود. این مواد به شدت به دما حساس‌اند و اندکی حرارت لازم است تا آنها را به مایع واقعی درآورد و یا اندکی سرما تا به معمولی تبدیل شود.و به همین دلیل است که LCD ها در مقابل تغییرات دما عکس‌العمل نشان داده و به عنوان دماسنج طبی استفاده می‌شوند. جالب این است که به دلیل همین حساسیت نمی‌توان از کامپیوترهای کیفی یا نظایر آن در هوای بسیار سرد و یا مثلا در آفتاب داغ ساحل دریا استفاده کرد. در این وضعیت معمولاً LCD ها عکس‌العمل‌های عجب و غریبی از خود نشان می دهند. انواع مختلفی از مواد شناخته شده‌اند که در دمای معمولی چنین خصوصیاتی دارند. اما دسته‌ای از آنها هستند که به جریان الکتریسیته هم حساس هستند و مولکولهای آن متناسب با جریان برق ورودی می‌چرخند و تغییر زاویه می‌دهند. این خصوصیت عجیب اثر جالبی هم دارد. وقتی نور از درون کریستال مایع این چنین عبور کند، پلاریزاسیون یا قطبش آن هم جهت یا مولکولهای کریستال می‌شود. از همین خاصیت برای LCD ها استفاده شد. با این توضیح که چون کریستالهای مایع شفاف و هادی الکتریستیه هستند، به راحتی می توان آنها را در جریان الکتریسیته قرار داد و نور را از آن عبور داد. برای این کار به جز کریستال مایع به 2 تکه از این شیشه پلاروید یا قطبشگر هم نیاز است. احتمالاً این شیشه‌ها را دیده‌اید. اگر دو تکیه از این شیشه‌ها را روی روی هم قرار دهید نور براحتی از آن عبور می‌کند اما وقتی یکی از آنها را 90 درجه نسبت به دیگری بچرخانید دیگر نور رد نمی شود. این اتفاق به این دلیل روی می دهد که هر شیشه نور را  فقط در جهت خاص محور خود عبور می‌دهد. اگر دو شیشه هم محور باشند نور به راحتی عبور می کند اما اگر محورها با هم زاویه 90 درجه داشته باشند نور رد نخواهد شد برای ساخت LCD دو شیشه پلاروید را با 90 درجه اختلاف نسبت به یکدیگر قرار می‌دهند و یک کریستال مایع بین آنها می‌گذارند. وقتی کریستال به جریان برق وصل نباشد؛ نور از قطبشگر اول می‌گذرد و وارد کریستال مایع می‌شود جهش 90 درجه تغییر کرده و به همین دلیل از قطبشگر دوم هم عبور کرده و به چشم می‌رسد. اما وقتی که جریان به کریستال وصل باشد، نور دیگر چرخشی نخواهد داشت و نمی‌تواند از کریستال دوم عبور کنند. ساختن یک LCD  همان طور که در بالا توضیح داده شد، بسیار ساده‌تر از آن است که به نظر می‌آید. فقط به یک ساندویچ شیشه و کریستال نیاز داریم. اما همین ساندویچ ساده 80 سال پس از کشف کریستالهای مایع ساخته‌ شد. کریستال مایع را یک گیاه شناس اتریشی در سال 1888 برای اولین بار در حین ذوب جامدی از مشتقات الی کشف کرد. اما اولین LCD را یک کارخانه آمریکایی در سال 1968 ساخت. تکنولوژی ساخت LCD هر روز متکامل‌تر شده و جای بیشتری در صنایع امروز به خود اختصاص می دهد. البته هنوز هم تحقیقات برای ساخت نمونه‌های بهتر و کاراتر این وسیله ادامه دارد.

    Liquid Crystal Display

    نمایشگری که با تکنیکهای نیمه هادی ساخته می‌شود. بسیار باریک و کم حجم و از نظر تابش‌های مضر بسیار سالم‌تر از انواع سنتی موسوم به CRT .

    می‌توان دو کاربرد عمده برای این نمایشگر قایل شد، مونیتور و تلویزیون. به عنوان مونیتور امکانات و قیمت به حدی رسیده که با توجه به ضرورت سلامتی از آن استفاده شود. شما ساعات طولانی در فاصله کم در مقابل مونیتور می نشینید و lCD با توجه به تشعشع مضر بسیار کم و نداشتن لرزش تصویر و وضوح بی‌نظیر متن برای چشم شما بسیار مفید خواهد بود.

    یک مونیتور فلت 17 اینچ مصرفی بین 100-200 وات دارد اما توان مصرفی یک 17 LCD اینچ حدود 40 وات است. توان کمتر و تولید گرمای کمتر نیز به آسایش شما کمک بیشتری خواهد کرد.

    به عنوان تلویزیون خصوصاً در وسط پذیرایی منزل، امکاناتی نظیر نور دهی زیاد و زاویه دید وسیع مورد نیاز است، تکنولوژی به این نقطه نزدیک شده، اما قیمت هنوز بالا است.

     از ابتدا شرکت سونی به عنوان یکی از سازندگان گران‌ترین و با کیفیت‌‌ترین LCD ها مطرح بوده است. سامسونگ همواره با ارایه کارایی‌های مناسب و قیمت مناسب (در بازار جهانی) یکی از موفق‌ترین سازندگان و برنده جایزه‌های متعدد و عمل هم با ارایه بهترین قیمت‌ها و رعایت استانداردهای معقول در این یکی دو سال اخیر خود را مطرح کرده است.

    نمایشگر های LCD در مقابل مزایایی که دارند، به طور سنتی دارای معایبی هم هستند. با پیشرفت‌های فنی این معایب پیوسته رو به بهبود می‌باشند. سرعت پاسخ، زاویه دید و میزان روشنایی از جمله مهمترین خصوصیتی می‌‌باشند که هر چه مناسب‌تر باشند، نمایشگر با کیفیت‌تر و البته شاید گرانتری را معرف می نمایند. در ادامه به معرفی این خصوصیات پرداخته خواهد شد.

    زاویه دید

    به معنای میدان دیدی که چپ و راست و در بالا و پایین صفحه تصویر وجود دارد. در نمونه‌های اولیه این میدان بسیار محدود بود و تنها با نگاه مستقیم می توانستند تصویر مطلوب را ببینید.

    امروزه وضعیت بهتر شده  به صورت ایده‌آل می‌توانید انتظار 160/160 درجه را داشته باشید. 150/140 به عنوان عدد معقول در بسیاری از نمایشگرها مطرح است. معمولاً زاویه دید بالا و پایین کمتر است. برای مونیتور چنانچه قد نسبتا بلندی داشته باشید یا عادت به تغییر وضعیت در پشت میز کار . . .  میدان دید عمودی هم برای شما مهم می‌گردد و خصوصا بالا و پایین تصویر سایه‌دار نخواهد بود.

    2- زمان پاسخ Latency

    به صورت سنتی و به علت تکنولوژی، LCD ها کندتر از CRT ها می‌باشند. هر پیکسل در واقع نوعی ترانزیستور است و باید در هر فریم تصویر فرمان بگیرد. اما سرعت پاسخ و فرکانس این نمایشگرها نیز بهبود چشمگیری یافته. زمان تاخیر 25 میلی ثانیه به عنوان یک حداقل مطرح می‌گردد. برای متن و تصاویر متحرک کافی است اما برای بازی‌ها . . .  خیلی عدد مناسبی نمی باشد. 18 ms نسبتا معقول است و 12 ms یک عدد فوق‌العاده و ایده آل.

    3- میزان روشنایی Luminance

    حداکثر میزان نوری که در واحد کاندلا هر متر مربع از نمایشگر می‌توان ساتع کند [cd/].

    بر ای متن معمولا چشم با روشنایی کمتر راحت‌تر است. برای ویدیو یا بازی،‌ مخصوصاً در زمانیکه نور محیط شدید است،‌ ترجیح می‌دهید روشنایی بیشتری داشته باشید. مونیتور های فلت crt معمولاً نوردهی فوق العاده‌ای دارند، بین 400 تا 500 cd/،‌ برای یکLCD می‌توان انتظار حداقل 200 را داشت. برخی انواع گران قیمت تا 450 هم می‌دهند.

    4- کنتراست Display (projcctor) image contrast ratio

    در وضوح و تفکیک  پذیری عناصر تصویر نقش موثری دارد. جزو ویژگی های سنتی و بارزی LCD ها محسوب می شود. بالای 1 : 450 خوب است. محصولات جدید سامسونگ عدد استثنایی 1 :‌‌ 600 را ارایه می‌دهند.

    5- ابعاد و رزولوشن

    حس جاه طلبی هر فردی مسلما ابعاد بزرگتر را می‌پسندد، خصوصا وقتی مونیتور ساکن باشد و مشکل وزن هم نداشته باشد. رزولوشن بالاتر نشانگر تعداد پیکسل بالاتر و قابلیت نمایش تصاویر با ریزه کاریهای بیشتر است.

    به صورت سنتی مونیتورهای 15 اینچ رزولوشن 1024 * 768 و انواع 17 و 19 رزولوشن 1280 * 1024 را ارایه می دهند. در برخی لب تاپها از نمایشگر با چگالی بالاتر استفاده می شود. برای مثال ممکن است یک نمایشگر 15ً رزولوشن 1400 داشته باشد که به معنای ایجاد پیکسلهای بیشتر در واحد سطح و طبیعتا قیمت بالاتر است.

    همچنین بزرگ شدن ابعاد،‌ میزان خطا در تهیه صفحه را به صورت غیرخطی بالا می‌ برد و اینچ‌های بالاتر ممکن است قیمت خیلی بالاتری داشته باشند.

    بگذارید کمی مهندسی‌تر به این مساله نگاه کنیم. برای چشم انسان 1024* 768 کاملا مناسب است، 1280* 1024 کمی هم بهتر است. اما در lcd ها با توجه به خصوصیات تکنولوژیکی درایو آنها همواره بهترین تصویر در بیشترین رزولوشن و حداکثر فرکانس به دست می‌آید. بنابراین در نظر داشته باشید در یکبازی سه بعدی کارت گرافیک شما باید قابلیت آماده‌سازی دیتای متناظر با هر پیکسل در آن زمان را داشته باشد. هر چه رزولوشن بالاتر باشد، پیکسلها بیشتر هستند. پس خریداری پیکسل بیشتر هزینه بیشتر برای تهیه کارت گرافیکی قوی‌تر را به همراه خواهد داشت.

    همچنین رزولوشن بالاتر به معنای فاصله گرفتن از رزولوشن های استاندارد تصویری نظیر vcd svcd و dvd و ضعیف‌تر دیدن آنها از نزدیک می‌‌باشد!‌

    اگر از مونیتور فلت 17 به lcd 15 سوییچ کنید کمبودی حس نخواهید کرد و 17 ایده‌ال خواهد بود. 19 به عقیده شخصی من کمی بزرگتر از زاویه دید انسان در فاصله طبیعی از یک مونیتور است.

    تیونر

    برخی مونیتورها تیونر tv هم دارند (Samsung 710 mp) و برخی نمایشگرها از ابتدا به عنوان یک تلویزیون یا LCD TV طراحی و ساخته شده‌اند. (Samsung Tantus I. Tm 1775 W)

    معمولا مشخصات و قیمت این دو دسته فرق می‌کند و با توجه به نیاز باید به انتخاب بپردازید. برای نمونه به جدول ضمیمه شده مراجعه کنید.

    به عنوان یک مونیتور . . .  وجود تیونر TV این مزیت را دارد که بدون تسک بری از cpu به راحتی تلویزیون و تماشا میکنید و بیشتر بسته به نیاز و موقعیت شما دارد. در نظر داشته باشید که همواره می‌توانید با صرف هزینه کمتر به جای داشتن تیونر نمایشگر خیلی بهتری داشته باشید.

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله صفحه نمایش MONITOR

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

تحقیق در مورد تحقیق مقاله صفحه نمایش MONITOR, مقاله در مورد تحقیق مقاله صفحه نمایش MONITOR, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله صفحه نمایش MONITOR, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله صفحه نمایش MONITOR, تحقیق درباره تحقیق مقاله صفحه نمایش MONITOR, مقاله درباره تحقیق مقاله صفحه نمایش MONITOR, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله صفحه نمایش MONITOR, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله صفحه نمایش MONITOR, موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله صفحه نمایش MONITOR
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت