فهرست و منابع تحقیق مقاله گوشت و فرآورده های گوشتی
فهرست:
فصل اول
1- مقدمه............................................................................................................... 1
تاریخچه صنعت گوشت ........................................................................................ 5
اهمیت مصرف گوشت در رژیم غذایی ................................................................. 6
اطلاعات کلی مربوط به کارخانه ........................................................................... 11
1-4-1- معرفی کارخانه ..................................................................................... 11
1-4-2- تاریخچه ................................................................................................ 12
1-6- مراحل تولید ............................................................................................... 14
1-7- پوشش و بستهبندیها ............................................................................... 23
1-7-1- بستهبندی وکیوم ................................................................................... 25
1-8- ماشین آلات و تجهیزات ............................................................................. 29
1-8-1 – دستگاه برش گوشت منجمد (گیوتین) .................................................. 29
1-8-2- چرخ گوشت .......................................................................................... 30
1-8-3- چرخ گوشت معمولی یا استاندارد ......................................................... 30
1-8-4- چرخ گوشت ، مخلوط کن ...................................................................... 32
1-8-5- دستگاه جدا کننده .................................................................................. 32
1-8-6- دستگاه کاتر .......................................................................................... 33
1-8-7- میکسر ................................................................................................... 35
1-8-8- پرکن یا فیلر .......................................................................................... 35
1-8-9- دستگاه کلیپ زن ................................................................................... 36
1-8-10- دستگاه یخساز .................................................................................... 38
1-8-11- دستگاه پخت ....................................................................................... 38
1-8-12- دستگاه تولید دود ............................................................................... 39
1-9- تأسیسات ................................................................................................... 41
1-9-1- سیستم حرارتی ..................................................................................... 41
1-9-2- سیستم برودتی ..................................................................................... 43
1-9-3- سیستم فاضلاب .................................................................................... 44
فصل دوم:
یک
ویژگیهای شیمیایی و فیزیکو شیمیایی مواد اولیه و محصولات ........................... 53
اطلاعات علمی و خصوصیات فیزیکی یا شیمیایی مواد اولیه ............................... 53
2-1-1- گوشت ................................................................................................... 53
2-1-2- چربی (روغن) ....................................................................................... 63
2-1-3- آب و یخ ................................................................................................ 64
2-1-4- عملآورندهها ........................................................................................ 65
2-1-5- اتصال دهندهها ..................................................................................... 70
2-1-6- پرکنندهها .............................................................................................. 73
2-2- اطلاعات علمی و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول نهایی ............. 76
2-2-1- انواع سوسیس ...................................................................................... 76
2-2-2- کالباس خام ........................................................................................... 81
2-2-3- کالباس حرارت دیده ............................................................................. 82
2-3- آزمایشگاههای کنترل کیفی مواد اولیه و محصول نهایی .......................... 83
2-3-1- آزمایشات کنترل شیمیایی ..................................................................... 83
2-3-2- آزمایشات حسی و ظاهری ................................................................... 106
2-4- نحوه انبارداری .......................................................................................... 108
2-4-1- انبار مواد اولیه ..................................................................................... 108
2-4-2- انبار محصولات .................................................................................... 110
2-4-3- انبار قرنطینه ......................................................................................... 111
2-5- استانداردهای کیفی و بهداشتی ................................................................. 111
2-6- نحوه فروش و بازاریابی ........................................................................... 114
فصل سوم
3-1- موقعیت شغلی کاردان و کارشناس صنایع غذایی ..................................... 116
3-2- امور جاری و اهداف ................................................................................. 116
فصل چهارم
4-1- نتیجهگیری.................................................................................................. 119
دو
4-2- پیشنهادات.
منبع:
ندارد.