السلام علیک یا فاطمه الزهراء
السلام علیک یا سیده نساء العالمین من الأولین و الآخرین
السلام علیک ایتها الصدیقه الشهیده
بالاترین مرتبه کمال انسانیت ، مقام عصمت است که رضا و غضب انسان در همه امور، بر مدار رضا و غضب خدا باشد . اگر عصمت کبری به آن است که انسان کامل به جائی برسد که در همه امور ، به رضای خدا راضی شود و به غضب خدا ، غضب کند ؛ فاطمه زهرا کسی است که خداوند متعال به رضای او راضی می شود و به غضب او ، غضب می کند و این مقامی است که منشأ حیرت انسانهای کامل است . . .
اوست که در مکاشفات یوحنا ، علامتی است عظیم که در آسمان ظاهر شده ؛ زنی که آفتاب را در بر دارد و ماه زیر پایش ، و بر سر تاجی از 12 ستاره دارد . (1)
اوست که همسر و مادر دوازده رئیس از اولاد اسماعیل است که خداوند در سِفر تکوین تورات ، به حضرت ابراهیم خبر داد . (2)
او در سوره " دخان " ، تأویل " شب مبارکه " ای است که در آن " هر امر استواری فیصله می یابد ". (3)
او در زمانه ، یگانه زنی است که خداوند متعال ، دعای او را در روز مباهله ، هم طراز دعای پیامبر اکرم و امیرالمؤمنین قرار داده است .
اوست که در شب معراج رسول خدا دید که بر در بهشت نوشته شده است : " فاطمه خیره الله " (4)
در شخصیت او همین بس که اول شخص وارد شونده بر بساط قرب الهی ، اوست ؛ چرا که رسول خدا فرمود : " فاطمه نخستین کسی است که به بهشت وارد میشود . " (5)
او یگانه گوهری است که خداوند به بعثت پیغمبر خاتم بر مؤمنین منت نهاد ( سوره آل عمران آیه 64 ) و به وجود آن گوهر ، بر آن سرور منت نهاد و فرمود : " ما به تو کوثر دادیم ، پس بر پروردگارت درود فرست و قربانی کن ، " (6)
آیا پس از رحلت رسول خدا ، چه شد که چنین کسی با دلی پر درد ، گفت : " بر من مصیبت هائی فرود آمد که هرگاه بر روزهای روشن فرود می آمد ، چونان شب ، تیره و تار می شدند " (7) ، و هنگامی که به خاک سپرده شد ، از بدن رنجور او ، شبحی باقی مانده بود . " مانند شبحی گشته بود " (8) و امیرالمؤمنین در این مصیبت ، آنچنان از پای درآمد که به رسول خدا گفت : "اما اندوه من ( در فقدان فاطمه ) همیشگی است و از این پس هر شب من ، تا به سحر به بیداری خواهد گذشت " (9)
علی بن عیسی اربلی داستان شهادت فاطمه (سلام الله علیها) را نقل کرده تاآنجا که می گوید :
هنگامی که زهرا (سلام الله علیها) ازدنیا رفت و به شهادت رسید ، پارچه ای بر روی پیکر مطهر او کشیده شده بود ، أسماء گوید در این وقت ، حسن وحسین (علیهما السلام ) واردشده و گفتند :
ای أسماء ! مادر ما ، درچنین وقتی نمی خوابید !؟ ؛ أسماء عرض کرد : ای فرزندان رسول خدا ، مادرتان نخوابیده ، بلکه ازدنیا رفته است !
حسن ( علیه السلام ) که این سخن را شنید ، خود را روی بدن مطهر مادر انداخته و صورتش را می بوسید و می گفت : " مادر جان ! پیش از آنکه جان از بدنم بیرون رود ، با من سخن بگو " (10)
حسین (علیه السلام) پیش آمده ، پای مادر را می بوسید و می گفت : " مادرجان من فرزند تو حسین هستم ، با من سخن بگوی ، پیش از آنکه قلبم بشکافد ومرگم فرا رسد ! " (11) . . . .
( به نقل از کشف الغمه جلد2 – صفحه 126 )
سایت رشد ، فرا رسیدن 3 جمادی الثانی ، سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها ) را به محضر امام عصر ( عج ) و عموم مسلمانان جهان تسلیت می گوید و از خداوند متعال ، توفیق پیمودن راه آن بزرگوار را مسئلت می نماید .
همچنین شما دوست گرامی را به مطالعه زندگانی حضرت فاطمه ( سلام الله علیها ) که در مقاله ای تحت همین نام بر روی سایت قرار دارد ، دعوت می نماید . انشاء الله در آینده ای نزدیک ، مدارک این مقاله که از کتب معتبر مسلمین ( اعم از شیعه و سنی ) می باشد ، به همراه افزودن برخی فرازهای دیگر از زندگانی بزرگترین بانوی جهان ، بر روی سایت قرار خواهد گرفت .
اولین مدافع ولایت
ویژگی منحصر به فرد
فاطمه (س) را همه می شناسند ؛ حتی غیر مسلمانان نیز از او به قداست یاد می کنند. مهربانی، شجاعت، عصمت، دانش و تقوا در یک کلام ، فضیلت ها با نام فاطمه گره خورده است . فاطمه (س) دختر پیامبر خداست که در قرآن ، مقام والایش بیان شده است ، قلب و جان و پیامبر(ص) که تاریخ ، سفارش های ایشان را به محبت او و فرزندانش ثبت کرده است . نام فاطمه (س) با مظلومیت هم گره خورده است و سیزدهم جمادی الاول و یا سوم جمادی الثانی ، سالروز شهادت فاطمه زهرا (س) بهترین فرصت برای گره زدن
دل های شیدا بر گوهرهای حسن اوست.