براساس جستجوی مقاله و تحقیق دانشجویی در مورد ccps تعداد 2 مورد در سایت یافت گردید که می توانید پس از مطالعه عناوین این تحقیقات و مقالات دانش آموزی و دانشجویی برای دانلود تحقیق در مورد ccps و یا دانلود مقاله درباره ccps اقدام نمائید:
برقراری روش های پایشی Estalilishment ot Monitiring پایهریزی مقررات پایشی در ccps پایهریزی رویههایی برای استفاده از نتایج پایشی در تنظیم مراحل تولید و حفظ کنترل: « پایش» انجام یک رشته مشاهدات یا سنجشهای( اندازهگیری) برنامهریزی شده برای ارزیابی مهار یک منحاطره بهداشتی در هر ccp و تهیه گزارش دقیق( پیوست ت) برای استفاده در مرحله بعدی اجرای برنامه HACCP یعنی « پژوهشی و ممیزی» ...
. توصیف فرآورده: بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد. این برنامه صرفاً ه ک فرآورده یعنی "بستنی" را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را ...