دانلود تحقیق و مقاله دانش آموزی و دانشجویی در مورد مایکوباکتریوم

براساس جستجوی مقاله و تحقیق دانشجویی در مورد مایکوباکتریوم تعداد 15 مورد در سایت یافت گردید که می توانید پس از مطالعه عناوین این تحقیقات و مقالات دانش آموزی و دانشجویی برای دانلود تحقیق در مورد مایکوباکتریوم و یا دانلود مقاله درباره مایکوباکتریوم اقدام نمائید:

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: علوم پزشکی

جذام یک بیماری مزمن است که از عفونت با مایکوباکتریوم ، یدا و پاسخ فربان ناشی می شود . اعضایی که بیش از همه درگیر می شوند عبارتند از پوست و سیستم عصبی محیطی ، اما درگیری دستگاه تنفسی فوقانی ، بیفتد و گرفتاری چشمی نیز به نسبت شایع است برای مدتها این اعتقاد وجود داشته که انسان تنها میزبان م . لیدا می باشد اما عفونت اکتسابی طبیعی در آرمادیلو در ناحیه جنوب شرقی امریکا اثبات گردیده و ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: زیست شناسی

مقدمه در عمل باکتریهایی که دارای خواص یکسانی باشند بندرت یافت می‌شوند، حتی باکتریهایی که از یک سلول منشا می‌گیرند ممکن است از نظر یک یا چند صفت با یکدیگر متفاوت باشند. این تفاوتها نتیجه تغییراتی است که به علت جهش ژنی یا موتاسیون در سلولهای باکتریایی پدید می‌آید. این باکتریهای تغییر یافته ، موتانت Mutant نامیده می‌شوند که از نظر بعضی از خواص نظیر ساختمان آنتی ‌ژن ، حساسیت در ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: علوم پزشکی

بیماری سل میکروبی که باعث بیماری سل می شود، مایکوباکتریوم توبرکلوزیس نام دارد؛ سل اکثرموارد ریه ها را گرفتار می سازد ولی می تواند سایر اعضای دیگر بدن را هم مبتلا کند. میکروب ممکن است بصورت نهفته و یا بصورت فعال باشد. نهفته یعنی میکروب در بدن فرد وجود دارد ولی باعث بیماری نشده است. اگر شما دارای سل نهفته باشید، علایم سل را نخواهید داشت و نمی توانید بیماری را به فرد دیگری منتقل ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: بهداشت

واژه های کلیدی بهداشت مواد غذایی، آلودگی، فساد، بیماری، مسمومیت، عفونت، مواد سمّی مقدمه برای برخورداری از تغذیه مناسب و درست باید به دو موضوع زیر توجه داشت : 1 دریافت عوامل مختلف غذایی متناسب با نیازهای بدن (ماکرونوترینت‌ها، میکرونوترینت‌ها . . .). 2 دریافت غذای مورد نیاز به صورت کاملا سالم و فاقد آلودگی‌های زیان بخش و در شرایطی که مواد مغذی آن در مراحل مختلف تهیه، طبخ، نگهداری ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: علوم پزشکی

سِلّ یا خورِشی سِلّ یا خورِشی یک بیماری واگیردار است. باسیل این بیماری میکوباکتریوم توبرکلوزیس یا باسیل کخ نام دارد زیرا که در سال ۱۸۸۲ (میلادی) پرفسور رابرت کخ دانشمند آلمانی آن را کشف کرد. نوعی از این بیماری که به سل گاوی موسوم است ،میان انسان و چهارپایان مشترک است. در زبان پهلوی به این بیماری xwarišnih می‌گفتند که برابر با بیماری‌ای بود که سبب تحلیل رفتن آدمی می‌شود. این ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: زیست شناسی

رنگ‌آمیزی گرم رنگ‌آمیزی گرم (به انگلیسی: Gram staining) یکی از مهم‌ترین ومتداولترین روش‌های رنگ آمیزی در میکروبیولوژی است که اولین بار توسط کریستین گرم ابداع شد. دراین رنگ آمیزی باکتری‌ها بر مبنای رنگ باکتری پس ازرنگ آمیزی به دودسته گرم مثبت و گرم منفی تقسیم می‌شوند. رنگ باکتری پس ازرنگ آمیزی به توانایی حفظ رنگ اول وبه عبارتی به ساختمان دیواره سلولی باکتری بستگی دارد. دررنگ ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: علوم پزشکی

بیماری های مشترک، بیماری هایی هستند که قابل انتقال بین انسان و حیوانات هستند. بچه های جوان و بزرگسالان پیر و افرادی که دچار فقر ایمنی هستند، بیشتر در معرض این گونه بیماری ها هستند. افرادی که فقر ایمنی دارند مانند کسانی که به بیماری های سرکوبگر ایمنی دچار هستند (ایدز) و یا کسانی که از دارو هایی که باعث ایجاد فقر ایمنی می شود (کورتون ها)، بیماری سرطان و یا کسانی که جنین سقط کرده ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: علوم پزشکی

بررسی متون: Bacille Calmette Guerin vaccine: (BCG): BCG قدیمی ترین واکسنی است که هنوز از آن استفاده می شود و تا به حال به حداقل 4 بیلیون فرد داده شده است و استفاده از آن به صورت رویتن از سال 1960 آغاز شده است در همه کشورها به جز Netherland و united state . هنوز به رقم استفاده گسترده ازBCG ، سل به عنوان عامل مرگ زیادی در جهان باقی مانده است و بیان میشود که حدود% 3/1 مردم جهان در ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: بهداشت

بررسی متون: Bacille Calmette Guerin vaccine: (BCG): BCG قدیمی ترین واکسنی است که هنوز از آن استفاده می شود و تا به حال به حداقل 4 بیلیون فرد داده شده است و استفاده از آن به صورت رویتن از سال 1960 آغاز شده است در همه کشورها به جز Netherland و united state . هنوز به رقم استفاده گسترده ازBCG ، سل به عنوان عامل مرگ زیادی در جهان باقی مانده است و بیان میشود که حدود% 3/1 مردم جهان در ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

علائم بالینی : در برخی از گاوهای مبتلا به سل ارزنی ( با جراحات وسیع در بدن ) شکل ظاهری دام عادی بوده اما لاغری تدریجی ( که البته ربطی به بیماری دیگر نداشته باشد ) جلب نظر می کند . تغییر در اشتها و دمای بدن و همچنین وضعیت موهای پوست ( زبر یا صاف است ) ، آرام شدن تدریجی دام ، درخشانی و شفافیت چشمها از علائم عمومی است که اغلب پس از زایش مشخص تر می شوند . در آلودگی ریوی سرفه مزمن به ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: علوم پزشکی

اطلاعات‌ اولیه‌ توضیح‌ کلی ‌سل‌ عبارت‌ است‌ از یک‌ عفونت‌ باکتریایی‌ مسری‌ حاد یا مزمن‌ که‌ به‌طور اولیه‌ ریه‌ها را درگیر می‌کند ولی‌ ممکن‌ است‌ به‌ سایر اعضا گسترش‌ یابد. سل‌ دوران‌ کودکی‌ معمولاً محدود به‌ قسمت‌ میانی‌ ریه‌ها است‌ ولی‌ ممکن‌ است‌ گسترش‌ یافته‌، مننژیت‌ ایجاد کند. سل‌ در بزرگسالان‌ معمولاً کلیه‌ و ریه‌ها را درگیر می‌کند. سل‌ زمانی‌ تحت‌ کنترل‌ بود ولی‌ عمدتاً ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: علوم پزشکی

تب مالت brucellosis اطلاعات اولیه توضیح کلی تب مالت عبارتست از یک عفونت باکتری که از گاوها، خوک ها، گوسفندان یا بزهای آلوده و عفونی شده به انسان انتقال می یابد. این بیماری از انسان به انسان مسری نیست. این عفونت باکتریایی اعضای خون ساز بدن، از جمله مغز استخوان، گره های لنفاوی، کبد و تحال را متاثر می سازد. بیماری در مردان 60-20 ساله شایعتر است. دوره نهفتگی بیماری ممکن است 60-5 روز ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: علوم پزشکی

بیماری سل سل یکی از بیماری های عفونی وواگیردار است که عامل آن میکروب سل می باشد . این میکروب (مایکوباکتریوم توبرکلوزیس)در قطرات بسیار ریزمعلق در هوا که با سرفه و عطسه توسط بیماران پراکنده می شود وجود دارد و از راه مجاری تنفسی وارد بدن انسان می شود واکثرا در ریه ها که محل مناسبی برای رشد میکروب است جای می گیرد. در این صورت فرد به میکروب سل آلوده می شود اگر سیستم ایمنی بدن نتواند ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: علوم پزشکی

سل: سِلّ یا سل یا خورشی یک بیماری واگیردار است. باسیل این بیماری میکوباکتریوم توبرکلوزیس یا باسیل کخ نام دارد زیرا که در سال ۱۸۸۲ (میلادی) پرفسور رابرت کخ دانشمند آلمانی آن را کشف کرد. نوعی از این بیماری که به سل گاوی موسوم است، میان انسان و چهارپایان مشترک است. در زبان پهلوی به این بیماری xwarišnih می‌گفتند که برابر با بیماری‌ای بود که سبب تحلیل رفتن آدمی می‌شود. این بیماری در ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: علوم تغذیه

پاستوریزه کردن فرایندی است که در طی آن رشد میکرب ها در غذا آهسته می‌شود. این نام به افتخار ابداع کننده این روش، شیمیدان و میکروبیولوژیست فرانسوی، لویی پاستور نامگذاری شد. پاستوریزه کردن، فرایندی است که طی آن مواد غذایی را حرارت می دهند تا میکروب های موجود در آنها همچون باکتری، ویروس، پروتوزوآ، کپک و... کشته شوند. پس از آنکه لوئی پاستور، دانشمند فرانسوی این فرایند را ابداع نمود، ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت