تحقیق مقاله رایگان گوگل اجبار نه اختیار

تعداد صفحات: 5 فرمت فایل: مشخص نشده کد فایل: 19161
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی کامپیوتر
قیمت: ۰ تومان
کلمات کلیدی: N/A
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله رایگان گوگل اجبار نه اختیار

    عصر ارتباط

    تولید مرورگر، کمک بزرگی در گسترش گوگل به چیزی فراتر از یک سایت جستجو خواهد بود، امکانات قابل عرضه آن را به یکدیگر مرتبط کرده و شرکت مایکروسافت را سر جای خود خواهد نشاند. بسیاری از مردم می‌گویند که نبرد مرورگرها درست به راهی می‌رود که رقابت دستگاه های ویدئویی بتا در برابر VHS طی کرده بود. اما اما حرکت های اخیر به وسیله گوگل، شایعاتی را دامن زده که این غول جستجومی تواند وارد تجارت مرورگرهای اینترنتی شده و آغاز کننده رقابتی دوباره در بازاری باشد که از زمان کنار زدن شرکت نت اسکیپ در دهه 90، به خواب رفته و غیر فعال باقی مانده است.

    شواهد را ببینید. در ماه های اخیر، گوگل متخصصان فنی با تجربه ساخت مرورگر را از شرکت هایی مانند مایکروسافت، سان و BEM استخدام و علاوه بر آن در ماه آوریل، نام دامنه http://www.gbrowser.com/ را رزرو نموده است. اگرچه که دست اندرکاران این شرکت می‌گویند که هیچ مرورگری را در برنامه حتمی خود ندارند، اما تحلیلگران اعتقاد دارند که گوگل به صورت جدی این موضوع را در دست بررسی دارد.

     

    درحالی که سرمایه گذاران مشتاق از زمان عرضه عمومی سهام در ماه آگوست، ارزش سهام گوگل را 55 درصد بالا کشیده اند، بسیاری از تحلیلگران براین باورند که برای تحکیم برنامه ها و طرح های دراز مدت، گوگل باید وارد بازار مرورگرها شود. انجام چنین کاری کمک خواهد کرد تا مایکروسافت بر سرجای خود نشسته، گوگل از ابزار جستجوی صرف فراتر رود و با گسترش نقش خود به عنوان نقطه ورود به اینترنت، امکان یابد که تبلیغات بیشتری به فروش برساند. مارک ماهانی، تحلیلگر شرکت "تحقیقات فن آوری آمریکا" می‌گوید: «ساخت مرورگر می‌تواند یک ضرورت باشد.»
    دلایل این مسئله در ادامه ارائه می‌شود؛ در هر حال هرچه زودتر این اتفاق رخ دهد بهتر است:

    امکان توسعه بدون سر درگمی

    گوگل به خاطر بارگذاری سریع ومنظم صفحه وب خود که تنها از 37 کلمه تشکیل شده است، علاقمندان زیادی را به خود جلب کرده است. اما با حرکت به سوی خدماتی فراتر از جستجو، مانند پست الکترنیکی، گروه های آن لاین و مدیریت تصاویر، با شرایطی دشوار مواجه می‌شود؛ اینکه چگونه خدمات خود را بدون به هم ریختن صفحات جستجو، توسعه دهد.

    ایجاد یک مرورگر راه حلی منطقی است. ورای دکمه های استانداردی چون "back" و "reload"، معمولا مرورگرها نوار ابزاری برای دسترسی سریع به همه چیز- از سایت های مورد علاقه گرفته تا نرم افزارهایی که اغلب از آنها استفاده می‌شود- را نشان می‌دهند. یک مرورگر منطبق با سلیقه وحال و هوای گوگل می‌تواند گستره خدمات قابل ارائه توسط آن را به خوبی به رخ کشیده و بدون مجبور کردن این شرکت عظیم جستجو در متراکم نمودن صفحه سایت خود با لوگوها و متن های زائد، می‌تواند همه این سرویس ها را در کنار هم قرار دهد. فراتر از عملکردی مانند ایجاد یک بازار یکجا برای فروش محصولات مورد نظر گوگل، این مرورگر خواهد توانست هنگامی که از کسی ایمیل دریافت می‌کنید، شما را آگاه نماید.

    ساکن شدن در کامپیوترهای شخصی

    اگر شرکت گوگل قصد دستیابی به ‎آن چیزی را دارد که بسیاری فکر می‌کنند گامی مهم به سوی آینده در زمینه جستجو است، این زمینه همان چیزی است که گوگل به آن نیاز دارد: سازماندهی داده ها بر روی دیسک سخت کامپیوتر کاربران، از عکس گرفته تا فایل های واژه پرداز و پست الکترونیکی. یک مرورگر می‌تواند محدوده ای برای جستجو در این قلمروی جدید فراهم کند که بالقوه باعث تولید میلیون ها نتیجه اضافی جستجو در گوگل می‌شود. خود این امر می‌تواند منجر به افزایش فروش آگهی های محتوایی گردد. حقیقت دارد که گوگل از قبل حضور خود را با یک نوارابزار بر روی صفحه مرورگر اعلام کرده است. این نرم افزار به مرورگر موجود اضافه شده و دسترسی سریع به جستجوگر گوگل و سرویس های دیگر را امکان پذیر می‌کند. گوگل می‌گوید این نوار ابزار میلیون ها بار، بارگذاری شده است.

    اما بیشتر وبگردها از اینکه چنین نوارابزاری وجود دارد، آگاه نیستند و یک مرورگر نشان دار گوگل می‌تواند این اشکال را از بین ببرد. در نظر بگیرید که ظرف دو هفته گذشته کاربران 5/2 میلیون نسخه از یک مرورگر اوپن سورس را بارگذاری کرده اند. این مرورگر که به وسیله یک شرکت نه چندان معروف به نام "بنیاد موزیلا" تولید شده است، این واقعیت را نشان می‌دهد که چه قدر تقاضا برای یک مرورگر جایگزین برای مرورگر مایکروسافت وجود دارد. اگر گوگل بخواهد از علامت تجاری خود برای چنین کاری استفاده کند، توان موفقیت آن را تصور کنید.

    مقابله با مایکروسافت

    مایکروسافت حدود 94 درصد از بازار مرورگرها را در دست دارد و به آرامی به سوی جستجوگرها در حال حرکت است. مطمئنا این غول نرم افزاری به حد کافی از مزیت حجم ترافیکی که به وسیله دگمه های تعبیه شده در مرورگر "اینترنت اکسپلورر" به سایت های مایکروسافت هدایت می‌شوند، سودی نبرده است. حتی امکاناتی که به کاربر اجازه می‌دهند درخواست جستجوی خود را در کادر آدرس تایپ کرده و سپس مستقیما به صفحه نتیجه جستجوی MSN هدایت شوند نیز در بازاریابی مایکروسافت مفید واقع نشده اند. اما برخی از تحلیلگران می‌گویند اگر روزی مایکروسافت سرویس های مرور و جستجو را با یکدیگر ادغام کند، گوگل به مشکل خواهد خورد.

    علاوه برآن بسیاری از کارهای اساسی مورد نیاز برای ایجاد یک مرورگر از قبل انجام شده است؛ بنابراین گوگل خیلی آسان می‌تواند از فن آوری اوپن سورس موزیلا بهره برداری کرده و منابع خود را در تغییر این مرورگر برای نشان دادن و ارائه خدمات خود به کار گیرد. موهانی می‌گوید: «اگر ظرغف سه سال آینده گوگل یک مرورگر نداشته باشد، شکاف عظیمی در کار این شرکت وجود خواهد داشت واین بسیار غیر عاقلانه است.»

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله رایگان گوگل اجبار نه اختیار

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله رایگان گوگل اجبار نه اختیار, مقاله در مورد تحقیق مقاله رایگان گوگل اجبار نه اختیار, تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله رایگان گوگل اجبار نه اختیار, مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله رایگان گوگل اجبار نه اختیار, تحقیق درباره تحقیق مقاله رایگان گوگل اجبار نه اختیار, مقاله درباره تحقیق مقاله رایگان گوگل اجبار نه اختیار, تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله رایگان گوگل اجبار نه اختیار, مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله رایگان گوگل اجبار نه اختیار, موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله رایگان گوگل اجبار نه اختیار
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت