تکنولوژی غلات
۱-مقد مه ای به تکنولوژی فراورده های غلات
مهندس رسول پایان
2-تکنولوژی نان
مهندس ناصر رجب زاده
3-تکنولوژی غلات
نیکو آراسته
تکنولوزی روغن
1-تکنو لوژی روغن های خوراکی
محمد حسین حداد خداپرست
2-جزوه درسی دکتر حداد خداپرست(بخش دوم)1376
دانشگاه فردوسی مشهد
3-تصفیه روغن و تولید مار گارین
میر نظامی ضیابری
4-چربی ها و روغن های خوراکی
میر نظامی ضیابری
5- چربی ها و روغنهای نباتی خوراکی و تصفیه روغن
خانم فرشته مالک
تکنولوزی شیر
1-تکنولوژی شیر و فراوردهای لبنی
دکتر سید علی مرتضوی
2-شیر و فراوردهای آن
خانم گیتی کریم
3-روشهای آزمایش شیر
آقای عباس فرخنده
کنسروسازی
1-کنسروسازی
رسول پایان
2-صنایع کنسروسازی
جواد حصاری(دانشگاه تبریز)1382
تکنولوژی قند
1-جزوه درسی مهندس بهزاد تکنولوژی قند1380
دانشگاه فردوسی مشهد
2-صنایع شکر وقند
دکتر شیخ الاسلام
3-تکنولوژی قند
مهندس رضا اسماعیل زاده کناری دانشگاه گرگان
اصول نگهداری
1-مبانی فیزیکو شیمیایی نگهداری مواد غذایی
دکتر محمد صفری دانشگاه تهران
2-اصول نگهداری مواد غذایی
مهندس رستم فرجی هارمی
4-جزوه دکتر قدوسی اصول نگهداری مواد غذایی 1379
اصول مهندسی
1-درآمدی بر مهندسی صنایع غذایی
ترجمه:دکتر مرتضوی دانشگاه فردوسی
2-مبانی مهندس صنایع غذایی
سید کمال الدین سید رضوی انتشارات عمیدی
3-جزوه درسی دکتر شاهدی اصول مهندسی صنایع غذایی
دانشگاه صنعتی اصفهان 1375
4-جزوه درسی دکتر کلباسی اصول مهندسی صنایع غذایی1374
اصول طراحی کارخانه
1-جزوه درسی دکتر سید رضوی اصول طراخی کارخانه های مواد غذایی
دانشگاه ارومیه 1375
2-جزوه درسی مهندس جلالی اصول طراخی کارخانه های مواد غذایی
دانشگاه فردوسی مشهد 1377
شیمی مواد غذایی
1-شیمی مواد غذایی
دکتر فاطمی
2-شیمی مواد غذایی
دکتر قنبرزاده
میکروبیولوژی مواد غذایی
1-میکروبیولوژی مواد غذایی
جی ترجمه دکتر مرتضوی
2-میکروبیولوژی مواد غذایی
خانم گیتی کریم
ریاضیات
1-ریاضیات دانشگاهی
مهندس نیکو کار
زبان انگلیسی
1-زبان تخصصی صنایع غذایی
انتشارات سمت
تستهای کارشناسی ارشد
1-تستهای سه جلدی گامی بسوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی
انتشارات بارثاوا مهندس سید مهدی جعفری مهندس مسعود فلاح
2-تستهای تکنولوژی صنایع غذایی دکتر مرتضوی