تحقیق مقاله بازیافت مکانیکی «PET »

تعداد صفحات: 8 فرمت فایل: word کد فایل: 9601
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: محیط زیست و انرژی
قیمت قدیم:۷,۰۰۰ تومان
قیمت: ۴,۸۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله بازیافت مکانیکی «PET »

    بازیافت مکانیکی بطری های  «PET» یکی از روش های عمده بازیافت این مواد است. اما مشکل اصلی در این روش کاهش گرانروی ذاتی مواد پس از بازیافت به خصوص برای استفاده مجدد به عنوان بطری است. یکی از روش های جبران این افت در وزن مولکولی پلیمر که در نیجه تخریب مولکول ها در حین فرآیند تولید و بازیافت به وجود می آید، روش بازفرآیند مذاب است. این مطلب تلاش می کند تا جزییات این روش را بیشتر بازنماید.

    1- بازفرآیند درحالت مذاب

    پرگشای  «PET» را می توان با استفاده از فرآیند اکستروژن دوباره فرآیند کرد و به گرانول تبدیل نمود. گرچه همان طور که می دانیم آب و ناخالصی های اسیدی باعث شکست زنجیر پلیمر شده و وزن مولکولی رزین بازیافتی را کاهش می دهند. (جدول 1)

    جدول 1- وزن مولکولی متوسط (MV) «PET» بازیافتی به روش مکانیکی و  «PET» تازه قبل و بعد از تزریق

    (جدول –1)

     

    وزن مولکولی 
    ماده
    81600 «PET» نو
    58400 «PET» بازیافتی
    80100 «PET» نو بعد از تزریق
    5755 «PET» بازیافتی بعد از فروش

    -1 کاهش گرانوری ذاتی (IV)

    کاهش وزن مولکولی  «PET» که نشانه آن است  گرانروی ناشی است به علت تجزیه گرمایی و هیدرولیز زنجیره های پلیمر به وجود می آید. در نتیجه  «PET» های بازیافتی حاصل از بطریها، به طور معمول دارای گرانر ذاتی حدود  72/0-68/0 می باشند، در مقایسه با پلیمر نو که  گرانروی ذاتی آن 8/0 است.

    میزان کاهش «IV» اولیه بالاتری هستند بیشتر است. برای مثال یک پلیمر با «IV» اولیه 05/1 ممکن است 07/0 واحد «IV» از دست دهد در حالیکه پلیمری با «IV» 5/0 فقط 03/0 کاهش «IV» خواهد داشت.

    برای فرآیند بادی تزریقی – کششی «IV»  «PET» باید حدود 74/0 یا بیشتر باشد. به علت «IV» پایین و متغیر، فرآیند کاران  «PET» بازیافتی با مشکلاتی مواج هستند. مقداری از این کاهش، «IV» توسط «فرآیند کاران  «PET» بازیافتی با مشکلاتی مواجه هستند. مقداری از  این کاهش «IV» توسط فرآیندهای حالت جامد (Solid – stating) جبران پذیر است. از آنجا که  «PET» بازیافتی دارای «IV» در محدوده  72/0-68/0 است برای مثال پس از تبدیل شدن به ورق، «IV» ممکن است تا 68/0 کاهش یابد هنگامی «IV» تا این حد تنزل می یابد اکستروژن ورق مشکل می شود زیرا استحکام مذاب به مقدار زیادی کاهش یافته و منجر به ایجاد مشکل شکم دادن مذاب (Sagging) می گردد.

    2-1 فواید

    در مقایسه با روش های بازیافت شیمیایی،‌ بازیافت مکانیکی به روش مذاب نسبتا ساده بوده و نیاز به سرمایه گزاری کمتری دارد و تجهیزات مورد نیاز را می توان بسته به حجم خوراک تغییر داد و از نظر زیست محیطی نیز اثرات کنفی کمی دارد.

     

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله بازیافت مکانیکی «PET »

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله بازیافت مکانیکی «PET », مقاله در مورد تحقیق مقاله بازیافت مکانیکی «PET », تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله بازیافت مکانیکی «PET », مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله بازیافت مکانیکی «PET », تحقیق درباره تحقیق مقاله بازیافت مکانیکی «PET », مقاله درباره تحقیق مقاله بازیافت مکانیکی «PET », تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله بازیافت مکانیکی «PET », مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله بازیافت مکانیکی «PET », موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله بازیافت مکانیکی «PET »
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت