تحقیق مقاله آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه

تعداد صفحات: 9 فرمت فایل: word کد فایل: 4418
سال: 1386 مقطع: مشخص نشده دسته بندی: علوم تغذیه
قیمت قدیم:۷,۰۰۰ تومان
قیمت: ۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه تحقیق مقاله آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه

    آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه

    1 - هدف و دامنه کاربرد

     هدف از تدوین این استاندارد ارائه روش برداشت و عملیاتی است که باید به منظور حفظ کیفیت و جلوگیری از فساد گوجه فرنگی انجام گیرد .

     این روش در مورد گوجه فرنگی هائی که به مصرف فرآیند صنعتی می‏رسند کاربرد ندارد .

     2- آماده سازی گوجه فرنگی

     2-1- برداشت : گوجه فرهنگی باید در هوای خشک برداشت شود .

     2-1-2- میزان رسیده بودن گوجه فرنگی در هنگام برداشت بستگی به عوامل زیر دارد:

     - مقصد ترابری

     - مدت ترابری

     - شرایط ترابری

     - مورد یا موارد مصرف

     - مدت مورد نظر برای نگهداری

     - زمان مورد نظر برای عرضه به بازار

     2-1-3- رنگ گوجه فرنگی مهمترین ضابطه برای تعیین زمان برداشت می‏باشد ( رجوع شود به جدول شماره 1)

     2-1-4- بلافاصله بعد از برداشت ( حداکثر در طی 12 ساعت ) باید گوجه فرنگی را مشروطه , بسته بندی , ارسال و یا در سردخانه نگهداری نمود .

     2-2- کیفیت : گوجه فرنگی هایی که برای ترابری و نگهداری به مدت کوتاهی در نظر گرفته شده‏اند باید دارای ویژگیهای مندرج در استانداردهای مربوطه و نیاز بازار باشند .

     - گوجه فرنگی‏ها باید سالم و تمیز , دارای سفتی مناسب با درجه رسیده بودن و عاری از رطوبت اضافی سطحی بوده و از نظر اندازه طبقه بندی و از لحاظ دما مشروطه شوند.

     - وجود دم روی میوه اختیاری است و الزامأ شرطی برای ترابری و نگهداری در سردخانه نمی‏باشد . اطمینان از یکنواختی رنگ و میزان رسیده بودن گوجه فرنگی‏ها در یک بهر اهمیت داشته و دامنه نوسان رنگ میوه نباید بیش از دو درجه از تفاوت رنگ جدول یک تجاوز کند.

     

     3- بسته بندی

     گوجه فرنگی‏هایی را که برای نگهداری در سردخانه و ترابری با وسایل مجهز به تجهیزات سرمازا در نظر گرفته شده‏اند می‏توان در انواع بسته‏ها ( چوبی - مقوایی - پلاستیکی ) بسته بندی نمود , مشروط بر آنکه فشاری که بر روی میوه‏ها وارد می‏شود موجب کاهش کیفیت آن در طی ترابری و نگهداری نشود

     موجبات گردش هوا در اطراف بسته‏ها و داخل آن باید فراهم باشد .

     چنانچه نگهداری گوجه فرنگی در سردخانه ضروری باشد باید آنرا پیش از نگهداری در سردخانه خنک کرد .

     - بعد از برداشت گوجه فرنگی , مشروطه کردن , دسته بندی باید آنرا به اندازه‏ای خنک کرد که دمای آن بیش از 2 درجه سلسیوس با دمای بهینه ترابری و نگهداری اختلاف نداشته باشد .

     - برای جلوگیری از تراکم بخار آب روی میوه توصیه می‏شود که وسیله ترابری نیز قبلا خنک گردد .

     

     5- بارگیری در وسایل ترابری مجهز به  تجهیزات سرمازا یا سردخانه

     گوجه فرنگی باید حداکثر ظرف مدت 24 ساعت بعد از برداشت در سردخانه یا وسیله ترابری ( مجهز به تجهیزات سرما از ) بارگیری شود .

     کیفیت گوجه فرنگی در صورتیکه دمای آن ولو به مدت چند ساعت به بالاتر از 25 درجه سلسیوس برسد بطور قابل توجهی کاهش می‏یابد . اگر نتوان دمای بهینه نشان داده شده در جداول 1 و 2 را حفظ کرد می‏توان گوجه فرنگی را در دمای بین 6 تا 25 درجه سلسیوس نگهداری نمود ولی بهر حال گوجه فرنگی را در خارج از دمای بهینه آن نباید بیش از 12 ساعت نگهداری نمود .

     توصیه می‏شود هر سالن نگهداری سردخانه یا هر وسیله ترابری مجهز به تجهیزات سرمازا با گوجه فرنگی هایی شود که از نظر رسیده بودن و اندازه یکسان باشند .

     - بسته‏های حاوی گوجه فرنگی باید به دقت جابجا شود .

     اگر عملیات بارگیری و تخلیه در سردخانه بطور مکانیکی انجام گیرد توصیه می‏شود که از پالت برای جابجایی استفاده شود . بعد از بارگیری در سردخانه اطمینان از گردش خوب هوا دارای اهمیت می‏باشد .

     6- شرایط بهینه در طی ترابری با وسایل نقلیه مجهز به تجهیزات

     سرمازا و نگهداری در سردخانه

     6-1- دما : دمای بهینه که در طی ترابری و نگهداری باید بکار گرفته شود بستگی به درجه رسیده بودن گوجه فرنگی , مدت مورد نظر برای ترابری و نگهداری و شرایط توزیع دارد . بطور کلی , هر چه گوجه فرنگی رسیده‏تر باشد دمای پایین‏تر را بهتر تحمل می‏کند .

     جدول شماره 1, دمای توصیه شد را در رابطه با درجه رسیده بودن گوجه فرنگی مشخص می‏کند . 

  • فهرست و منابع تحقیق مقاله آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه

    فهرست:

    فهرست مطالب

     

    هدف و دامنه کاربرد

    آماده سازی گوجه فرنگی

    بسته بندی

    بارگیری در وسایل ترابری مجهز به  تجهیزات سرمازا یا سردخانه

    شرایط بهینه در طی ترابری با وسایل نقلیه مجهز به تجهیزات

    عملیاتی که باید طی نگهداری و در پایان آن و همچنین در  وسایل ترابری انجام شود

    منبع:

    ندارد.

تحقیق در مورد تحقیق مقاله آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه , مقاله در مورد تحقیق مقاله آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه , تحقیق دانشجویی در مورد تحقیق مقاله آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه , مقاله دانشجویی در مورد تحقیق مقاله آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه , تحقیق درباره تحقیق مقاله آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه , مقاله درباره تحقیق مقاله آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه , تحقیقات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه , مقالات دانش آموزی در مورد تحقیق مقاله آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه , موضوع انشا در مورد تحقیق مقاله آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت