دانلود تحقیق و مقاله دانش آموزی و دانشجویی در مورد غذای زنده ماهی

براساس جستجوی مقاله و تحقیق دانشجویی در مورد غذای زنده ماهی تعداد 100 مورد در سایت یافت گردید که می توانید پس از مطالعه عناوین این تحقیقات و مقالات دانش آموزی و دانشجویی برای دانلود تحقیق در مورد غذای زنده ماهی و یا دانلود مقاله درباره غذای زنده ماهی اقدام نمائید:

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: شیلات

چکیده : با گسترش صنعت آبزی پروری و اهمیت تکنولوژی در دنیا ، بخصوص در ایران و توسعه روز افزون پرورش انواع میگو و ماهی در کشور و با توجه به اینکه آرتمیا یکی از فاکتور های مهم در امر پرورش و تغذیه میگو است ، از طرفی از نظر اقتصادی ارزش آرتمیا و قیمت آن در بازار های جهانی رو به افزایش است میتوان با بهره برداری اصولی و علمی از این موجود آبزی چه بصورت پرورش مصنوعی و یا استفاده از ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: شیلات

علمی:Colisa lalia سایر نامها: گورامی آبی پودری، گورامی قرمز ( در ایران: گورامی دارف ) خانواده:Belontiidae خاستگاه:گنگ، جومنا و براهماپوترا طول ماهی بالغ:2 اینچ ( 5 سانتیمتر) رفتار اجتماعی :صلح جو طول عمر:4 سال سطح شنا:سطوح بالایی و میانی حداقل اندازه مخزن:5 گالن ( تقریبا 19 لیتر ) وضعیت تغذیه:همه چیزخوار، جلبک و خزه می خورد تولید مثل:تخم ریزی در لانه هایی از حباب سختی نگهداری: ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: شیلات

مقدمه: علیرغم اینکه طرفداران زیادی برای تکثیر و نگهداری ماهیان آکواریومی وجود دارد اما منابع کمی راجع به آن در دسترس میباشد که بهتر دانستیم بدلیل منابع کمتر روی یکی از گونه های زیبا و پر طرفداراین ماهیان توضیحاتی را ارائه کنیم. این ماهی از خانواده سیچلادها بوده و بومی آمریکای جنوبی است که در مناطق مختلف حوضه آمازون و سر شاخه های آن زندگی می کنند. دیسکسها ماهییان ویژه ای هستند که ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: شیلات

تولید مثل فایتر: من ماهی های فایتر را برای مدتی نگهداری کردم واز آنها بچه گرفته ام. بسیاری از افراد نگهدارنده فایتر از من خواسته اند که بهترین راه را برای داشتن تخمریزی خوب به آنها بگویند. این مقاله اطلاعات کاملی را در اختیار شما نگه دارندگان فایتر می گذارد. جفتهای فایتر: مطمئن شوید که نر و ماده هم اندازه هم هستند. و در بعضی اوقات ماده از نر کوچکتر است و این مشکلی ندارد ولی سعی ...

تعداد صفحه: ۶۶ دسته بندی: شیلات

بعضی از انواع ماهی ها هستن که به غذا های گیاهی برای سرحال بودن نیاز دارن ! به این ماهی ها باید بطور متناوب غذاهای گیاهی در کنار غذاهای دیگه داد . بهترین مکمل های غذایی گیاهی که بیشتر ماهی ها دوست دارن اسفناج و کاهو هست . ماهی های زنده زا مثل مولی ها و دم شمشیری و یا سیلور دالر و گربه ماهی ها باید هر از گاهی با غذاهای گیاهی تغذیه بشن . بهتره از برگهای مغز اسفناج استفاده بشه و ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

مطالعات صورت گرفته نشان داده است که جمعیت جهان تا اواسط قرن حاضر، دو برابر خواهد شد و این در حالی است که اکنون نیمی از کودکان جهان از غذای کافی محروم هستند. همچنین فشار از طرف مصرف‌کنندگان، خصوصاً در کشورهای صنعتی، باعث شده است که تولید محصولات غذایی بطرف استفاده‌ از مواد افزودنی "طبیعی" و بکارگیری روش‌های فرآوری نزدیکتر به روش‌های طبیعی، جهت پیدا کند. نکات، به همراه سایر ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: جغرافیا و برنامه ریزی شهری

مقدمه دریاچه ها، محدوده های آبی بسته در داخل خشکی ها هستند که دارای وسعت های مختلفی هستند. شیمی آب دریاچه ها تابعی از آب و هوا و سازندهای زمین شناسی اطراف و عرض جغرافییایی است. در این میان دریاچه های شور و موجودات زنده داخل این دریاچه ها بدلیل شرایط خاص خود نسبت به تغییرات محیطی بسیارحساس می باشند. از مهمترین موجودات زنده جانوری در دریاچه های فوق اشباع از نمک می توان آرتمیا را ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: شیلات

مقدمه موجودات زیادی شبیه به ماهی هستند و ماهی نامیده می‌شوند اما در برخی موارد این نامگذاری اشتباه است. مثلا آمفیوکسوس و لامپری را ماهی می‌دانند اما این جانوران با ماهیان ولاقعی منقرض شده و کنونی جهان اختلاف فاحشی دارند. ماهی در واقع موجودی است که حداقل دارای آرواره و فک بوده، اسکلت غضروفی یا استخوانی داشته و دارای باله‌های شنا زوج و فرد است. ماهیها رده‌ای از پستانداران هستند که ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: شیلات

ماهی مقدمه موجودات زیادی شبیه به ماهی هستند و ماهی نامیده می‌شوند اما در برخی موارد این نامگذاری اشتباه است. مثلا آمفیوکسوس و لامپری را ماهی می‌دانند اما این جانوران با ماهیان ولاقعی منقرض شده و کنونی جهان اختلاف فاحشی دارند. ماهی در واقع موجودی است که حداقل دارای آرواره و فک بوده، اسکلت غضروفی یا استخوانی داشته و دارای باله‌های شنا زوج و فرد است . ماهی یک مهره‌دار خونسرد و ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

چکیده نحوه استفاده از امواج اولتراسوند در صنایع غذائی دو گونه است. کاربرد اولتراسوند با شدت بالا و با شدت پائین. از امواج اولتراسوند با شدت پایین به عنوان روش تجزیه‌ای در تهیه اطلاعات مربوط به ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی استفاده می شود. در این حالت توان به کار رفته به حدی پائین است که پس از قطع امواج اولتراسونیک هیچگونه تغییری در خواص فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی ایجاد ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: علوم تغذیه

سبب شناسی عقب ماندگی ذهنی (اختلال های متابولیک و غدد داخلی ) حدود 4 تا 5 درصد نارساییهای رشدهوش زاییده اختلالهای کروموزومی و ارثی متابولیسم بدن است. تراکم بیش از حد بعضی از مواد شیمیایی در بدن باعث ضایعه های گوناگونی در سلسله اعصاب مرکزی شده و بیماری های متعد دی را پدید می آورد. خذف این مواد از رژیم غذایی تنها راه پیشگیری از بروز بیماری یا شدت آن خواهد بود . اکثراین بیماری ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: شیلات

تاریخچه پرورش ماهی به 2000 سال قبل از میلاد برمی‌گردد که اولین بار در حین به این کار پرداختند که در عهدنامه‌ی چین به پرورش ماهی کپور و قزل‌آلا تاکید شده است و در انجیل در ایسایاه- فصل 19- آیه‌ی 10 به پرورش ماهی اشاره شده است و تاکید نموده است. رومیان باستان در حاشیه ی دریاها شروع به پرورش ماهی کردند که هنوز هم از این روش برای پرورش ماهی در کشور ایتالیا استفاده می‌شود که قابل به ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: شیلات

رده ماهی های استخوانی بیشتر جانوران که در آب زندگی می کنند «ماهی» نامیده می شوند مثلا ستاره دریائی و عروس دریائی نیز در این ردیف می باشند ولی این کلمه را بجاست که فقط درباره ماهی ها و مهره داران آبزی پست بکار ببرند یونانی های ماهی ها را ایکتیس می گفتند و ماهی شناسی دانشی است که درباره ماهی ها گفتگو می کند. نام مشترک ماهی از کلمه پی سس لاتین مشتق می گردد. بیشتر ماهی های معمولی یا ...

تعداد صفحه: ۷۶ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

مقدمه ماهیها رده‌ای از پستانداران هستند که خود به دو زیر رده ماهیهای غضروفی و استخوانی تقسیم می‌شوند. برخی از ماهیها ساکن آبهای شیرین و برخی ساکن آبهای شور هستند. ماهیهای ساکن آبهای شیرین دارای راسته‌های متعدد هستند. یکی از راسته‌ها ، راسته آزاد ماهی شکلان (Salmoni formes) است و تیره آزاد ماهیان که قزل‌آلا جزء آن است، یکی از تیره‌های این راسته است. خصوصیات تیره آزاد ماهیان ...

تعداد صفحه: ۱۳۴ دسته بندی: دامپزشکی

مقدمه: خون، به عنوان یک بافت سیال و سهل الوصول یکی از مهم ترین مایعات بیولوژیک بدن بوده که تحت تأثیر حالات مختلف فیزیولوژیک و پاتولوژیک، ترکیبات آن دستخوش نوسان و تغییر می‌گردند. لذا در اختیار داشتن مقادیر طبیعی پارامترهای خونی و بررسی چگونگی تغییرات آن ها در بیماری های مختلف همواره از ابزارهای مهم تشخیص در بسیاری از بیماری های انسان و دام بوده است. در رابطه با آبزیان و از جمله ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: روانشناسی

نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی نتایج ارزیابی ها نشان می دهد تغییرات ساده در رژیم غذایی افراد، می تواند تأثیر عمده ای در بهبود افسردگی ، اضطراب و اختلالات خلقی بگذارد، به نحوی که این گونه افراد نیاز مداوم به داروهای ضدافسردگی نخواهند داشت . البته محققان اعتقاد دارند جهت پیشبرد درمان ، بهتر است از روان درمانی و دارو درمانی نیز استفاده شود و تغذیه مناسب در کنار درمان ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

مقدمه بسته بندی عبارت است از هنر وعلم اماده سازی مواد غذایی برای انبار کردن ،ودر نها یت فروش . بسته بندی باید تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ضمن اینکه اهداف اولیه بسته بندی یعنی خاصیت حفاظتی و جذابیت رانیز دارا باشد . با عنایت به این که مواد بسته بندی توسط ماشین های مختلف فرایند می شوند بنابراین خواص دیگری نیز باید داشته باشند که عبارتند از : نرمش ، قابلیت پذیرش چاپ ، قابلیت ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

مواد غذایی را می توان با استفاده از فرآیندهای حرارتی یا غیر حرارتی نگهداری نمد. فرآیندهای حرارتی (تحت عناوین حرارت دادن و پختن )علاوه بر غیر فعال نمودن میکروارگانیسم ها، بر کیفیت مواد غذایی نیز اثر می گذارند. این در حالی است که ،رآیند های غیر حرارتی که برای غیر فعال کردن میکرو ارگانیسم های عامل فساد مورد استفاده قرار می گیرند. تاثیری بر کیفیت ماده غذایی ندارند. فناوری فشار بالا، ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

تعریف خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: علوم پزشکی

تغذیه : تغذیه نیاز اصلی انسان است اما این نیاز در طول زندگی در طی رشد و تکامل وتغییر در وضعیت سلامتی تغییر می نماید . علم تغذیه شامل مطالعه مواد مغذی و چگونگی دریافت آنها توسط بدن است . مواد غذائی به 6 دسته اصلی کربوهیدرات ها ، پروتین ها و لپیدها ، ویتامینها مواد معدنی و آب تقسیم می شود و سه دسته اول انرژی زا هستند و سه دسته دوم غیر انرژی زا ، انرژی یک غذا با واحد کیلو کالری ( ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: شیلات

چاقو ماهی دلقک چاقو ماهی دلقک یا همان چاقو ماهی( Clown Knife Fish)یکی از ترسناک ترین ماهیان آب های گرم است. سر کشیده ،فک پائینی (متحرک) بزرگ . پشت قوز دار ،قیافه ی عجیب و غریب این ماهی را شکل می دهد.شنا کردن آنها شب هنگام به عقب و جلو بسیار جالب است .این ماهی بومی تایلند ،مالزی ،هند و سوماترا است.اغلب چاقو ماهیان بیشتر فعالیتشان را در شب هنگام انجام می دهند ماهیان بسیار انعطاف ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: شیلات

ماهیان غیر حساس و زرنگ که تغذیه آنها آسان است و در زمینه ویژگیهای آب نیاز مخصوصی ندارند. گروه 2: ماهیان زرنگ و راحت که از نظر تغذیه به مراقبت بیشتری نیاز دارند اما در زمینه ویژگیهای آب نیاز مخصوصی ندارند. گروه 3: ماهیانی که از لحاظ ویژگیهای آب نیاز مخصوصی ندارنداما از لحاظ تغذیه و نگهداری به مراقبت زیادی نیاز دارند. گروه 4: ماهیانی که به آب با ویژگیهای خاص نیاز دارند و نیازهای ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: شیلات

ماهی بادکنکی (puffer) ماهی puffer ( بادکنکی) از اعضای خانواده Tetraodontidae است که بطور گسترده و در هر گونه شرایط آبی در جهان یافت می شود. ماهیان بادکنکی از نظر شکل ظاهری از سایر گونه های زینتی متفاوت هستند. ماهی puffer ( بادکنکی) از اعضای خانواده Tetraodontidae است که بطور گسترده و در هر گونه شرایط آبی در جهان یافت می شود. ماهیان بادکنکی از نظر شکل ظاهری از سایر گونه های زینتی ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: شیلات

ماهی مولی خاستگاه : مکزیک،تگزاس ماهیان صلح جو و قشنگی هستند که برای رشد کامل به آکواریوم بزرگ با نور زیاد خورشید و گیاهان خزه ای بسیار نیاز دارد . بهتر است که به آب آکواریوم این ماهیهانمک دریا به میزان دو گرم در لیتر اضافه شود تا به رشد گیاه شور پسند ((فالیسنیریا)) کمک نماید . این ماهی برای پرورش همراه با سایر مولی ها و ماهیان لابیرنت بسیار مناسب است . گونه مشابه آن یعنی ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: شیلات

چاقو ماهی نایف یا چاقو ماهی جزو ماهی های خشن و تجاوزکار و گوشتخوار به حساب میاد . این ماهی از خانواده Notopteridae و با نام علمی Notopterus chitala معروفه . ظاهر ترسناکی داره و شکل بدنش شبیه به تیغه قمه ست با سری باریک و پوزه تیز و بدنی کشیده و قوز دار و پهن و نقش و نگاری شبیه به مار ! این ماهی بومی آسیای جنوب شرقی و کشورهایی مثل تایلند و هند و مالزی هست . این ماهی بطور خاصی شنا ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: شیلات

ماهیان پرت ماهیان پرت از خانواده سیکلیده جزو پرطرفدارترین ماهیان آب شیرین محسوب میشوند. این ماهی بومی آمریکای شمالی میباشد. این ماهی در رنگهای قرمز پر رنگ و سرخابی رنگ و صورتی رنگ و زرد رنگ و پرتغالی وجود دارد.این رنگها در حقیقت اصلیترین رنگهای ماهیان پرت هستند. به غیر از این رنگها رنگهای دیگری همچون آبی و سبز یشمی و سبز روشن و زرشکی در ماهیان پرت دیده میشود. این رنگها پایداری ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: شیلات

ماهی بارش کله شیری نام گروه ماهیان : سیکلیده ها نام خانواده : steatocranus casuarius نام ماهیان : بارش کله شیری (کله محدب) African blockhead cichlid خاستگاه : قسمتهای پایینی رودخانه ی کنگو طول ماهی بالغ : 8 سانتی متر مکانهای جاگیری : در سوراخها و بین سنگها نور مناسب : کم نور همزیستی : سازگار با اکثر ماهی ها تغذیه : غذای زنده ، غذای گوشتی خصوصیات فیزیک وشیمیایی : حداقل طول ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: شیلات

ماهی انجل نام گروه ماهیان : cichlidae نام خانواده: انجل(فرشته ماهی) نام ماهیان : انجل (رنگهای مختلف) طول حداکثر: 15 سانتی متر سطح شنا: میان آب مکانهای جاگیری :میان تخته سنگهاو گیاهان و جلبکها نور مناسب: روشن ، بدون تابش مستقیم آفتاب همزیستی: سازگار با تمام ماهیان آکواریومی تغذیه: غذای خشک و زنده خصوصیات فیزیکوشیمیایی : دما 26درجه سانتی گراد - سختی آب 8 درجه - PH= 7 دشواری ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: شیلات

نورپردازی آکواریوم و تاثیر نورها بر ماهی ها (بازیابی اطلاعات اولیه - پستهای 4 الی 26 ) * * نور یکی از مهمترین عوامل تعادلبیولوژیکی است . این اهمیت در محیطهایمحدود و بسته ای چونآکواریوم نیز به چشم می خورد . گیاهان آبزی و نیزماهیهایداخل آکواریوم برای رشد و نمو مناسب نیازمند جذب نور هستند . فقدان نور سبب کدورت آب و ایجاد رسوبی قهوه‌ای رنگ بر روی شیشه‌ها و برگهاو و ساقه‌های گیاهان ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: شیلات

تخم­ریزی تخم­ریزی: بطور معمول ماهیان آب شیرین در دمای حدود 22 درجه سانتیگراد تخم ریزی میکند و استخرهای تخم­ریزی در آغاز ماه مه ، هنگامی که حرارت آب به سرعت زیاد میشود ، آماده می­گردند . در استخرها بذر علف افشانده میشود یا گیاهان دیگر امکان رویش می­یابند ، بطوری که رستنی­های مناسب موجود باشد ، تا تخمها به آنها بچسبند. استخرها در اکثر اوقات سال ، خالی هستند اما درست قبل از ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: شیلات

اسکار سلطنتی با ابهت ترین، جذاب ترین و پرطرفدار ترین ماهی آکواریم بحساب می آید. برای تکثیر و پرورش اسکار نکات مهم و فراوانی را باید همواره در نظر داشت . اگر یک جفت اسکار جوان و سرحال که تازه همدیگر را انتخاب کرده اند و با هم جفت شده اند را با یکدیگر در یک آکواریم نگهداری کنید. خیلی زود شاهد تخم ریزی آنها خواهید بود. اسکار دوست دارد تخمهایش را در کف و روی سطحی صاف بریزد. تخمهای ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: شیلات

اسکار سیچلاید نام علمی این گونه: Astronotus ocellatus نام عمومی آن: اسکار سیچلاید مخملی سیچلاید مرمری. دارای الگوهای رنگی متنوعی است (اسکار قرمز اسکارببری اسکارآلبینو یا سفید). اندازه طول استاندارد40-30سانتی متر در حالت رشد کامل: وزن بیش از 1600 گرم و در هنگام جوانی می تواند بیش از cm2/5 در ماه رشد مفید طولی داشته باشد. هیچگاه گول اندازه کوچک آنرا در هنگام خرید نخورید و مخزن ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: شیلات

ماهی اسکات SCATOPHAGUS-ARGUS معرفی : این ماهی در آبهای شور و تلخ زندگی می کنند اما در آب شور و شیرینهم زنده میماند و بهترین شرایط برای زندگی این ماهی ،یک قاشق سوپخوری نمک دریایی در هر 20 لیتر آب استاین ماهی ها بسیار پر جنب و جوش هستند و بسیار قوی و زیرک .البته تا اندازه ای ماهی های دیگر را اذیت میکنند ولی در کل میتوان با دیگر ماهی ها نگه داری کرد. این ماهی ها علاقه ی زیادی به ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: شیلات

پایه و اصول صحیح پرورش آبزیان در گرو شناخت کافی از فیزیولوژی و نیاز غذایی آنهاست که متناسب با آن نیازها . باید یک رژیم غذایی مناسب و متعادل تنظیم شود . تغذیه بخش عمده ای ازهزینه های پرورش آبزیان و در بعضی گونه ها حتی بیش از 50 درصد از هزینه ها را به خود اختصاص می دهد . آرتمیا عمده ترین منبع غذایی (زنده ) است که در سطح جهان در مراکز تکثیر میگو و ماهی مورد استفاده قرار می گیرد . ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: شیلات

آرتمیا چیست: آرتمیا سخت پوستی فیلتر کننده غیر انتخابی که کلیه ذرات کمتر از 50 میکرون را تغذیه می کندو در آبهای بسیار شور زندگی می کند. و هیچگونه وسیله دفاعی ندارند. در ایران در دریاچه های ارومیه ، مهار لو ، طشک، بختگان و آبگیر های نظیر نوق رفسنجان،کال شور گناباد و حوض سلطان قم وجود دارند ریخت شناسی و چرخه زندگی آرتمیا • آرتمیا بالغ در شرایط سخت تولید سیست در حالت خواب(د یاپوز)می ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: شیلات

ماهی بارب انواع بارب ها شامل تایگر بارب، گرین بارب، رزی بارب، شوبرتی بارب و بارب زرد از جمله باربهایی هستند که در ایران بخوبی قابل تکثیر و پرورش هستند. زندگی تمام باربها با همدیگر شباهت دارند. اگر با غذاهای زنده و مقوی خوب تغذیه شوند، تعداد زیادی تخم می ریزد و هر ده روز یک بار میتوان از آنها تخمگیری کرد. اگر به روش صحیح و در سطح بالا این ماهیها را پرورش دهید، از نظر اقتصادی پر ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: علوم تغذیه

گاهی اوقات غذا هایی که در ظاهر بسیار خوشمزه و هوس انگیز هستند، ممکن است واقعاً برایتان بد و خطر آفرین شوند. بله، حتی جذابترین و خوشایندترین غذاها هم ممکن است باعث مسمومیتتان شود. و اغلب افراد خیلی دیر این مسئله را متوجه می شوند. برای جلوگیری از مشکلات گوارشی، ببینید چه غذاهایی برای شما خطرآفرین هستند و ممکن است مسمومتان کنند و راه های مقابله با مسمومیت را یاد بگیرید. مسمومیت ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: شیلات

یک ماهی بی نظیر بازمانده از نسل دایناسورها با سابقه 248 میلیون ساله , تنفس هوایی و مقاوم در مقابل بیماری و شرایط ناگوار محیطی . اینها مشخصات یک ماهی باهوش و دست آموز و مقاوم هست که با فراهم کردن یک آکواریوم بسیار ساده با مقداری غذای گوشتی میتونین سالها اونو نگهداری کنین . این ماهی از خانواده Polypteridae و با نام علمی Polypterus شناخته میشه . این ماهی دارای 2 جنس متفاوت هست . ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: زیست شناسی

چند نوع غذا باید به ماهی ها داده شود؟ ماهی ها از نظر تغذیه با یکدیگر متفاوت بوده و هر گروه از آنها مواد غذایی خاصی تغذیه می نمایند .ماهی ها یک گونه نیز در سنین مختلف ممکن است عادات غذایی متفاوتی داشته باشند .به طور کلی ماهی ها ممکن است گوشتخوار ، گیاهخوار و یا همه چیز خوار باشند .ماهی های گوشتخوار در مقایسه با ماهی ها گیاهخوار خود بدو دسته تقسیم می شوند ، اول ماهی هایی که از ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: تربیت بدنی

پروتئین ها مواد مغذی اصلی هر سلول زنده هستند. در ساختمان آنها نه تنها کربن، هیدروژن و اکسیژن وجود دارد، بلکه ازت و گاهی گوگرد نیز موجود می باشد. پروتئین ها مسئول انجام اعمال گوناگونی هستند. نقش آنها از تشکیل ماده انقباضی عضلات گرفته تا ساختن بعضی از هورمون ها، آنزیم ها و آنتی کورها، تبدیل انرژی شیمیایی به کار و انتقال اکسیژن و هیدروژن متنوع می باشد. بهتر است ابتدا کمی در مورد ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

یکی از مهم‌ترین روش‌های آماده سازی یا فرآوری مواد خوراکی، حرارت دادن آنها می‌باشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کیفیت خوراکی(Eating Quality ) مواد غذایی می‌شود، بلکه از طریق کاهش سرعت یا توقف فعالیت‌های شیمیایی، آنزیمی و باکتریایی، قابلیت نگهداری آنها را نیز افزایش می‌‌دهد. در مورد ماهی و دیگر فرآورده‌های دریایی نیز، حرارت دادن آنها ابتدا به منظور بهبود کیفیت خوراکی و در ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: شیلات

اگر آگواریم در جای مناسبی قرار گرفته باشد،شرایط نور هم تنظیم باشد،پمپ هوا و بخاری اتوماتیک و درجه حرارت آب هم تنظیم باشد،مسئله دیگر نظافت آکواریم است که دارای اهمیت زیادی میباشد. باید توجه داشته باشید حجم آب آکواریم مقدار ثابتی است که مرتبآ از نظر آلودگی،خواص فیزیکی و شیمیایی در حال تغییر است.اضافه کردن غذا به آکواریم برای ماهیها و از طرفی ایجاد فضولات و مواد زائد حاصله ماهیها ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

مقدمه: یک راهنما برای تولید موفق، غذای مناسب برای گاو است. هزینه غذا بیشترین بهایی است که برای نگهداری گاو باید پرداخت.فهم مراحل هضم نشخوارکنندگان وغذای اصلی آنها، نیازمند غذا دادن و مدیریت خوب است. دستگاه گوارش: گاو متعلق به طبقه نشخوارکنندگاه است. علاوه بر گاو، گوسفند، بز و آهو نیز جز این گروهند. دستگاه گوارش نشخوارکنندگان به آنها اجازه می دهد تا از مواد خوراکی خشبی به عنوان ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

مقدمه دانه ذرت یکی از انواع دانه‏های غلات است که به واسطه فراوانی نشاسته در آن ارزش غذایی نسبتا زیادی دارد و از این رو در جیره خوراکی دام و طیور و آبزیان به عنوان ماده اولیه انرژی‏زا به مقدار زیاد مورد استفاده قرار میگیرد . ذرت علاوه بر نشاسته دارای مواد مغذی دیگری مانند مواد پروتئینی , چربی , ویتامین و املاح نیز می‏باشد . 1 - هدف هدف از تدوین این استاندارد , تعیین ویژگیها , ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: تربیت بدنی

یک کالری برابر با مقدار حرارتی است که بتواند درجه ی یک کیلوگرم آب را یک درجه سانتیگراد بالا ببرد در بدن نیز کالری موجود در غذاها موجب ایجاد گرما و انرژی می شود . «بخورید تا پیروز شوید» یک کالری برابر با مقدار حرارتی است که بتواند درجه ی یک کیلوگرم آب را یک درجه سانتیگراد بالا ببرد در بدن نیز کالری موجود در غذاها موجب ایجاد گرما و انرژی می شود . بدن انسان کالری موجود در غذاها را ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: بهداشت

تعریف محیط : محیط مجموعه ای از عوامل و اثرات خارجی می باشد که به نحوی به رشد و تعادل یک موجود زنده تأثیر می گذارد . محیط از 3 بخش کلی زیر تشکیل شده است . اتمسفر ATMOSFER آب Water خاک Soil تعریف آلودگی : تغییر ویژگی های اجزای محیط ( 3 بخش فوق ) به نحوی که استفاده بیشتر از آنها مقدور نباشد و یا محدود شود . به طور مستقیم و یا غیرمستقیم بر حیات موجودات زنده تأثیر سوء یا نامطبوع ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: علوم اجتماعی و جامعه شناسی

دنیا واقعا عوض‌ شده‌...این‌ روزها حتی‌ اغلب‌بچه‌های‌ هفت‌، هشت‌ ساله‌ هم‌ با واژه‌های‌ قلنبه‌وسلنبه‌ای‌ مثل‌ توسعه‌، پولشویی‌، مشارکت‌،انتخاب‌برتر، اصلح‌ترین‌، عقب ماندگی‌سیستماتیک‌، گردش‌ قدرت‌ و اصلاح‌طلبی‌ وبسیاری‌ اصطلاحات‌ از این‌ قبیل‌، آشنا شده‌اند.تفکر جمعی‌ و شعور سیاسی‌ مردم‌ تحت‌ تاثیرموجی‌ از اطلاعات‌ گوناگون‌ روز به‌ روز متحول‌شده‌، چیزی‌ که‌ در کمتر جای‌ دنیا ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

ترویج و آموزش کشاورزی ترویج و آموزش کشاورزی نوعی آموزش غیر رسمی به روستائیان و علاقمندان به کشاورزی برای آشنائی و استفاده از فناوری‌های نو جهت افزایش تولید و بهره‌وری و درآمد و ارتقای سطح زندگی تولیدکنندگان کشاورزی و رسیدن به اهداف توسعه کشاورزی و روستائی است. ترویج کشاورزی یاری هدفدار در تصمیم‌گیری و شکل گیری نظرات تعریف شده است. کارشناسان آن را نوعی مداخله گری ارتباطی حرفه‌ای ...

تعداد صفحه: ۱۰۵ دسته بندی: شهرسازی

تعریف شهر[1] کره زمین در چند ده هزار سال پیش از هر نوع ترکیب ساختمانی که ساخته دست بشر باشد، بجز سکونتگاه های کلبه مانند مجزا از هم خالی بود به تدریج این سکونتگاه های مجزا از هم در قسمت هایی فشرده تر شدند تا به صورت دهکده ها و پس از طی زمان های دراز به صورت شهرها درآمدند. از چند قرن گذشته، شهرها از هسته های سکونتی ساده انسانی به صورت واحدهای بسیار پیچیده درآمدند و امروز آنها ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: روانشناسی

مقدمه رادیو و تلویزیون ، دوست ، هم صحبت ، همدم و هم خانه‌ی ما هستند و اگر چه ممکن است گاهی از آنها ناراضی باشیم ، رهایشان نمی‌کنیم ، یا درست بگوییم ، آنها را رها نمی‌کنند و ما هم نمی‌توانیم بدون آنها سر کنیم .رادیو و تلویزیون فقط هم خانه و هم دم مردمان نیستند ، بلکه از وقتی به خانه‌ای وارد می‌شوند ، خانه و صاحبخانه چیز دیگری می‌شود . اصولاً هر چیزی از تکنیک جدید که وارد زندگی ...

تعداد صفحه: ۷۳ دسته بندی: معارف اسلامی و الهیات

فصل اول تعریف فرهنگ محققان و صاحبنظران فرهنگ شناس, تاکنون دهها تعریف یا توصیف پیرامون شناساندن فرهنگ ارائه داده اند . در دایره المعارف بریتانیکا تعداد تعاریف فرهنگ تا کنون به یکصدو شصت و چهار رسیده است با دقت در این تعاریف به این نتیجه خواهیم رسید که تعدادی از آنها برای شناساندان یک یا چند عنصر فرهنگی ذکر شده است. مانند فرهنگ علمی , فرهنگ هنری , فرهنگ ادبی , فرهنگ اخلاقی , و ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: سایر موضوعات

اسم من سیب زمینی است من از آمریکای جنوبی آمده ام ‌ مسکن دردهای معدی هستم مقوی قلب بوده ، لثه ها را محکم کرده و از خونریزی آن جلو گیری می کنم . تنوری من ویتامین بیشتری دارد. از سرخ کردن من بپرهیزید … و اگر زخم معده دارید از نوع اسلامبولی من استفاده کنید. به من در زبان فارسی سیب زمینی می گویند و چون در زمان ناصر الدین شاه ، میرزا ملکم خان مرا به ایران آورد ، مدتی به «آلو ملکم» ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: شیلات

سیلور دالر(ِِSilver dollar) ماهی صلح طلبی است و اگر چه گیاه خوار است ولی از خانواده پیراناها می باشند.آنها میتوانند برای10سال و یا بیشتر زندگی کنند و نیاز دارند تا به صورت گروهی در گروههای حداقل6-3 تایی نگهداری شوند.سیلور دالری که به تنهایی نگه داشته شود دچار شوک و استرس خواهدشد وممکن است بسیار زود بمیرد) البته امکان هم دارد که زنده بماند ولی بهتر است حداقل3عدد داشته باشیم) این ...

تعداد صفحه: ۳۱۴ دسته بندی: محیط زیست و انرژی

فصل اول : انرژی فسیلی فیل ها- تاریخچه صنعت نفت چاه نفت بسیار بزرگ در اصطلاح صنعت نفت، «فیل» نامیده می شود. در اوایل دهه ۱۹۵۰ زنجیره فیل های کشف شده در خاورمیانه به سرعت بیشتر می شد. از اوایل دهه ۱۹۵۰ تا پایان دهه ۱۹۶۰ بازار نفت به طور فوق العاده ای گسترش می یافت. موج گسترش چنان عظیم بود که مانند جریان زیرآبی قوی و سهمناکی، هر کس را که متولی نفت بود به جلو می راند. مصرف با چنان ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: جغرافیا و برنامه ریزی شهری

یکی از آثار و نتایج آلودگی هوا باران اسیدی است. در دو دهه اخیر و در برخی نواحی صنعتی و بر اثر فعالیت‌های کارخانه‌ها میزان دی‌اکسید گوگرد و دی‌اکسید ازت در هوا افزایش یافته است. این دو ماده در اتمسفر با اکسیژن و بخار آب واکنش شیمیایی ایجاد می‌کند و به صورت اسید نیتریک و اسید سولفوریک در می‌آید. این ذرات اسیدی مسافت‌های طولانی را بوسیله باد طی می‌کنند و به صورت باران اسیدی بر سطح ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: محیط زیست و انرژی

منظور از اکوسیستم یا زیست بوم مجموعه جانداران یک محیط به همراه کلیه عوامل و تشکیل دهنده‌های آن محیط است. بنابراین بطور خلاصه اکوسیستم را می‌توان با عبارت محیط و موجودات زنده آن تعریف کرد. و این واژه از دو کلمه Endogical و System تشکیل یافته است که به معنای مجموعه موجودات زنده و محیط زندگی آنها است. رشته علمی محیط زیست شامل رشته‌هایی نظیر بوم‌ شناسی گیاهی و جانوری، زیست‌شناسی، ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: علوم تغذیه

بیماری قلبی: تعداد زیادی از مطالعات نشان داده است که غذاهای حاوی مقادیر زیاد(کوئرستین) از قبیل سیب ، سبب بهبود فالعیت آنتی اکسیدانی خون وکاهش میزان تخریب کلسترولLDL به علت اکسیداسیون می گردند. این تحقیقات همچنین ثابت نموده اند که افراد دارای مصرف بالای کوئرستین، کمتر درخطر ابتلا به بیماری قلبی وسکته مغزی قرار دارند.این مشاهدات به اثرات ضد تصلب شرایین وضدلختگی خون درکوئرستین سیب ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: شیلات

خاویار تخم ماهیان خاویاری و از گران‌ترین غذاهای جهان است. دریای مازندران به عنوان بزرگ‌ترین منبع ماهیان خاویاری در جهان بیش از ۹۰ درصد خاویار جهان را تأمین می‌کند. فیل‌ماهی یا بلوگا، تاس‌ماهی روسی یا چالباش، تاس‌ ماهی ایرانی یا قره‌برون، ماهی شیب و ماهی ازون‌برون یا سوروگا، گونه‌های اصلی ماهیان خاویاری دریای خزر هستند. در ایران کرانه های شرقی دریای خزر بویژه سواحل بندر ترکمن (از ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: محیط زیست و انرژی

همه محیط‌هایی که در آنها زندگی جریان دارد محیط زیست نامیده می‌شود. به عنوان مثال استخر آب ، یک شهر ، اقیانوس و کویر همگی انواعی انواعی از محیط زیست به حساب می‌آیند. مقدمه در محیط زیستی عوامل غیر زنده مانند خاک ، آب ، گازها و غیره به همراه جانداران وجود دارند. موجودات زنده با هم و با محیط غیر زنده خود ارتباطی متقابل برقرار می‌سازند. این ارتباط‌ها برای بقای محیط زیست بسیار لازمند. ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: تاریخ

بعضی از دایناسور ها گوشتخوار بودند. اما بیشتر دایناسورها گیاهخوار بودند. در هر زنجیره غذایی، باید موجودات زنده بیشتری در سطح های پایین تر زنجیره غذایی وجود داشته باشد وگرنه انتقال انرژی غذا کافی نخواهد بود. شمار زیادی از گیاهان (تولید کنندگان یا آنها که خودبخود تغذیه می کنند) غذای تعداد کمتری از گیاهخواران (مصرف کنندگان اولیه نامیده می شوند) را تأمین می کنند. این گیاهخواران به ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: علوم تغذیه

غذا به هر ماده ای اطلاق می شود که موجود زنده آنرا می خورد یا می آشامد. واژه غذا شامل مایعات نوشیدنی هم می شود. غذا منبع اصلی تولید انرژی و تغذیه در جانوران است و معمولاً جانوران و گیاهان، منشا تولید آن هستند. مطالعه در مورد غذا را علم تغذیه یا علم غذا می نامند. در زبان فارسی، به شکل مجازی هم از واژه غذا استفاده می کنند؛ مثل غذای فکر. تعریف حقوقی در تعریف حقوقی غذا در کشورهای ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: زیست شناسی

عموماً تمام جانوران برای زیستن خود شرایطی نظیر شرایط زندگی انسان دارند . کیفیت این شرایط برای همه جانوران یکسان بوده و فقط در کمیت آن اختلاف وجود دارد . همه جانوران احتیاج به اکسیژن ، غذا ، آب ، گرما ، مأمن ، مسکن و وسایل دفاع دارند . منتهی برای هر حیوان در مقدار و نوع این عوامل فرق وجود دارد . مثلاً : 1- ماهی ها اکسیژن را از هوای محلول در آب می گیرند . در صورتی که سایر حیوانات ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: علوم تغذیه

مقدمه غذا به هر ماده ای اطلاق می شود که موجود زنده آنرا می خورد یا می آشامد. واژه غذا شامل مایعات نوشیدنی هم می شود. غذا منبع اصلی تولید انرژی و تغذیه در جانوران است و معمولاً جانوران و گیاهان، منشا تولید آن هستند. مطالعه در مورد غذا را علم تغذیه یا علم غذا می نامند. در زبان فارسی، به شکل مجازی هم از واژه غذا استفاده می کنند؛ مثل غذای فکر. تعریف حقوقی در تعریف حقوقی غذا در ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: زیست شناسی

انسان قرن بیست و یکم چنان گرفتار دنیاى ماشینى خود شده است که اغلب فراموش میکند موجودات زنده دیگرى هم روى این کره خاکى زندگى میکنند. عوامل زنده اکوسیستم جانداران را براساس نقشی که در محیط دارند به دسته‌های زیر تقسیم می‌شوند. موجودات تولید کننده(گیاهان سبز) موجودات مصرف کننده(جانوران) موجودات تجزیه کننده(باکتری‌ها و قارچ‌ها) ارتباط موجودات زنده با هم دیگر مهم ترین ارتباط غذایی است ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: زیست شناسی

مقدمه: بنتوزها گروهی از موجودات زنده هستند که در روی یا کف بدنه آبی زندگی می کنند. نام بنتوز از یونان گرفته شده و به معنای « اعماق دریا» است. جوامع بنتیک طیف وسیعی از گیاهان، حیوانات و باکتریها از تمام سطوح تغذیه ای را شامل می شوند. موجودات بنتیک به سه گروه مجزا تقسیم می شوند: 1- درون زیان(Infauna): گیاهان، جانوران و باکتریها از هر اندازه که در رسوبات زندگی می کنند. 2- برون ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: جغرافیا و برنامه ریزی شهری

دریاچه ارومیه بزرگترین سطح آبی کشور بوده که مابین دو استان آذربایجان غربی و شرقی قرار دارد . میانگین طول ان بطور تقریب 140 کیلومتر و پهنای ان بین 16 الی 63 کیلومتر متغیر است . وسعت دریاچه بر اساس عکس های ماهوارهای در سال 1990 معادل 5263 کیلومتر مربع بر اورد شده است ، اما مساحت متوسط دریاچه را در حدود 5500 کیلومتر مربع تخمین زده اند . عمق متوسط این دریاچه 4/5 متر و حداکثر عمق 13 ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: زیست شناسی

گیاهان دریایی و کنترل گاز های گلخانه ای اندونزی- بالی: همه ما حداقل به طور نسبی با جلبک ها و خزه های دریایی آشنایی داریم، ولی شاید ندانیم که این گیاهان سبز رنگ و لغزنده که به سختی قابل رویتند، با فروتنی تمام به جذب کربن محیط زندگی ما مشغول هستند. گروهی ازدانشمندان که در همایش در بالی گردهم آمده بودند، می گویند که این گیاهان همچنین قادرند از طریق مکش دی اکسید کربن مضر جو به صورت ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: علوم تغذیه

شیر به عنوان یکی از کامل‌ترین غذاهای طبیعت شناخته شده است و غذای منحصر به فرد بچه‌های تازه متولد شده پستانداران است و تنها منبع غذایی در 3-2 ماه اول زندگی است. اهمیت تولید شیر تنها از نظر غذایی و تغذیه نمی‌باشد. گوساله یا بره‌ی تازه متولد شده برای این‌که خوب رشد کند و در مقابل امراض مقاومت داشته و صاحب بنیه خوبی شود و در آینده تولید خوبی داشته باشد، بستگی به مقدار و کیفیت شیری ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: تربیت بدنی

قسمت اول جمله اول: تغذیه از ویژگی های موجود زنده است. جمله دوم: در گرمسیر، متابولیسم بدن وابسته به قند است. در سردسیر، متابولیسم بدن وابسته به چربی است. جمله سوم: غذا های قبل، حین و پس از مسابقه، بایستی با هم متفاوت باشد. جمله چهارم: غذای هر ملت برای خودش بهترین است. جمله ماقبل اول: مقوله غذاها به عوامل: فرهنگی، مذهبی و اقلیمی بستگی دارد. قسمت دوم جمله اول: جدول RDE، میزان ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: علوم تغذیه

لگوم ها محتوی دامنه وسیعی از ترکیبات سمی هستند : مانند مواد بازدارنده تریپسین لکتین یا هماگلوتین ها سیانوژن ها ساپونین ها و اسیدهای آمینه سمی. مقدار این مواد در گونه ها و واریته های مختلف متفاوت است ولی به طور کلی لگوم ها مواد سمی بیشتری نسبت به غلات دارند . در این مبحث وازه سمی به معنی " هر گونه عکس العمل وخیم فیزیولوژکی تولید شده در انسان یاحیوان توسط یک ماده غذایی به خصوص یا ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: علوم تغذیه

تاریخچه تغذیه تا اوایل قرن نوزدهم مفهوم غذاخوردن فقط پرکردن شکم بود و احساس گرسنگی بشر را وادار می‌کرد تا آنچه را در دسترس خود می‌دید بدون توجه به کمیت و کیفیت آن مصرف کند. شهرنشینی و تشکیل اجتماعات باعث ایجاد تغییرات زیادی در طرز تغذیه بشر شده است. اولین اجتماعات و شهرها در بین‌النهرین، آسیای باختری، مصر و یونان بوجود آمدند. شهرنشینهای اولیه کشاورزی و دامپروری را به خوبی ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: علوم تغذیه

غذا به هر ماده ای اطلاق می شود که موجود زنده آنرا می خورد یا می آشامد. واژه غذا شامل مایعات نوشیدنی هم می شود. غذا منبع اصلی تولید انرژی و تغذیه در جانوران است و معمولاً جانوران و گیاهان، منشا تولید آن هستند. مطالعه در مورد غذا را علم تغذیه یا علم غذا می نامند. در زبان فارسی، به شکل مجازی هم از واژه غذا استفاده می کنند؛ مثل غذای فکر. تعریف حقوقی در تعریف حقوقی غذا در کشورهای ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: علوم پزشکی

مقدمه انگل شناسی علم پرداختن به موجودات زنده‌ای است که برای بدست آوردن غذا، بطور موقت و یا دائم در سطح بیرونی یا درون بدن موجودات زنده دیگر زندگی می‌کنند. این دانش همچنین به رابطه این موجودات به میزبانان خود می‌پردازد. پیشگفتار دامنه گسترده دانش انگل‌شناسی از ماکرو‌اکولوژیکی تا میکرو‌اکولوژیکی و زیست‌شیمیایی و بهداشت عمومی، جغرافیا، علوم اجتماعی و اقتصادی و علوم مرتبط با آنها را ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: علوم تغذیه

تغذیه درست در عمل کاریست دشوار. این سختی بیشتر مربوط به کنارگذاشتن عادت‌های کهن و سالهای سال شیوه تغذیه نادرست است. اما تغذیه سالم حتما به معنای صرف نظرکردن ازخوردنی‌های دوست داشتنی و لذیذ نیست. اصل مطلب رعایت حد و مرز در خوراک است. این مقاله دربرگیرنده ده دستور در جهت چگونگی تغذیه درست می‌باشد. متنوع بخوریم! متنوع و به اندازه خورده و به تناسب در ترکیب مواد غذایی بایکدیگر توجه ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: ادبیات فارسی

بیت 506 گفت شیر : ار روشنی افزون شدی زهره اش بدریدی و دل ، خوی شدی بیت 507 این چنین گستاخ ز آن می خاردم کو در این شب ، گاو می پندارم شیر و گاو : رجوع شود به بیت 503 بیت 519 از سر تقصیر آن صوفی رَمه خر فروشی در گرفتند آن همه بیت 521 هم در آن دم خر بفروختند لوت آوردند و ، شمع افروختند خر : مالی از ثروتمند که در میان تهیدستان قرار گیرد . بیت 536 خر برفت و خر برفت آغاز کرد زین حرارت ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

چکیده : استفاده از ریز مغزی ها درکشور های پیشرٿته از ارکان تغذیه خاک می باشد درحالی که درکشور ما به هیچ وجه به این امر توجهی نشده است . یکی از این عناصر ریز مغزی وکم مصرٿ روی ( ZN ) می باشد ، که کمبود آن دربیشتر کشورهای جهان گزارش شده است . دراین تحقیق سعی شده است که به تأثیرات کمبود این عنصر درخاک و خواص شیمیایی آن و چگونگی تأمین آن برای تغذیه گیاه و همچنین اعمال انجام شده توسط ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: علوم تغذیه

پروتئین ها مواد مغذی اصلی هر سلول زنده هستند. در ساختمان آنها نه تنها کربن، هیدروژن و اکسیژن وجود دارد، بلکه ازت و گاهی گوگرد نیز موجود می باشد. پروتئین ها مسئول انجام اعمال گوناگونی هستند. نقش آنها از تشکیل ماده انقباضی عضلات گرفته تا ساختن بعضی از هورمون ها، آنزیم ها و آنتی کورها، تبدیل انرژی شیمیایی به کار و انتقال اکسیژن و هیدروژن متنوع می باشد. بهتر است ابتدا کمی در مورد ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: تربیت بدنی

مقدمه: ورزش یکی از اموری است که به عناوین مختلف در جهان مطرح شده و گروه زیادی به اشکال گوناگون با آن سرو کار دارند. برخی از مردم، ورزشکار حرفه ای اند و گروهی ورزشکار آماتور . گروهی طرفدار و علاقه مند به ورزش و دیدن برنامه ها، مسابقات و نمایش های ورزشی بوده، وعده ای نیز از راه ورزش امور زندگی خویش را می گذرانند. وزارتخانه ها و ادارات ورزشی فراوانی تاسیس شده و مخارج زیادی صرف ورزش ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: زیست شناسی

مقدمه در عمل باکتریهایی که دارای خواص یکسانی باشند بندرت یافت می‌شوند، حتی باکتریهایی که از یک سلول منشا می‌گیرند ممکن است از نظر یک یا چند صفت با یکدیگر متفاوت باشند. این تفاوتها نتیجه تغییراتی است که به علت جهش ژنی یا موتاسیون در سلولهای باکتریایی پدید می‌آید. این باکتریهای تغییر یافته ، موتانت Mutant نامیده می‌شوند که از نظر بعضی از خواص نظیر ساختمان آنتی ‌ژن ، حساسیت در ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: سایر موضوعات

نخستین کشاورزان 9 هزار سال پیش از میلاد مسیح دست به پرورش گیاهان زدند و اولین بار در مناطقی از خاورمیانه زراعت به طور گسترده انجام می‌شد. گرایش ایشان از شکار به زراعت باعث اسکان بشر در کنار مزارع شد. با ورزیده شدن کشاورزان در تولید محصولات کشاورزی و پرورش دام امکان سکونت برای افرادی پدید آمد که می‌توانستند به کارهای دیگری بپردازند و مواد غذایی مورد نیاز خود را از کشاورزان بخرند. ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت