دانلود تحقیق و مقاله دانش آموزی و دانشجویی در مورد گیاه برنج

براساس جستجوی مقاله و تحقیق دانشجویی در مورد گیاه برنج تعداد 100 مورد در سایت یافت گردید که می توانید پس از مطالعه عناوین این تحقیقات و مقالات دانش آموزی و دانشجویی برای دانلود تحقیق در مورد گیاه برنج و یا دانلود مقاله درباره گیاه برنج اقدام نمائید:

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه ایران با داشتن سطح زیر کشت برنج به میزان 620.000 هکتار جزو کشورهای عمده برنج خیز دنیاست مصرف کود و سم زیاد در این مزارع باعث آلودگی محیط زیست می‌گردد بنابراین از طرفی برای تولید بیشتر گرایش به مصرف کود زیادتر و از طرفی با مشکلات محیط زیستی مواجه هستیم. استان مازندران رتبه اول و گیلان و گلستان و خوزستان و فارس در رتبه‌های بعدی از نظر سطح زیر کشت قرار دارند مصرف بهینه کود در ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه اغلب یک دوره بارندگی یا آبیاری بیش از حد همراه با زهکشی ضعیف خاک، باعث غرقاب شدن خاک می‌شود. غرقاب شدن به طور گسترده‌ای در خاک‌های جهان رخ می‌دهد که آسیب جدید به پوشش گیاهان طبیعی و گیاهان زراعی دارد. در خاک‌ های غرقاب فضای مخصوص هوا از آب پر شده و در نتیجه انتشار گازها بین جو و خاک سپهر (ریزوسفر) و ریشه به تاخیر می‌افتد. اکسیژن محلول توسط میکروارگانیسم‌ها و تنفس ریشه‌ای ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه در شرایطی که در هر سال جمعیت کشور بیش از یک میلیون نفر افزایش می‌یابد و تقاضا برای مواد غذایی رو به فزونی است، ایجاد تعادل مواد غذایی در خاک به منظور افزایش کمی و کیفی تولیدات کشاورزی از وظایف همگانی است. خودکفایی و استقلال هر کشور منوط به تامین مواد غذایی آنها در داخل کشور است. علیرغم وسعت زیاد کشورمان به علت محدودیت‌هایی مانند کوهستانی بودن، شوری خاک و کمبود آب و غیره، ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه واژه شلتوک از کلمه هندی چلتو (chalto ) گرفته شده و در زبان انگلیسی به شلتوک ( دانه برنج همراه با پوست ان ) Rice Paddy گفته می شود . نام برنج از زبان هندی گرفته شده که به آن Ariai می گویند . در زبان انگلیسی به برنج Rice گفته می شود که همان نام عمومی برنج است . در زبان فرانسه Riz ، در زبان ایتالیایی Rizo ، روسی Ris و در زبان المانی Ries می گویند . نام علمی آن Oryza Satival ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

به این گیاه در فارسی ماش سبز و یا ماش می گویند و در انگلیسی آن را Green gram ، mung bean و یا golden gram می گویند . نام علمی قدیمی آن نیز Phaseolus aureus بوده است . این گیاه بطور وسیعی در هندوستان وبرمه کاشته می شود . بومی هندوستان است اما در چین ، ایران ، ژاپن ، امریکا ، سریلانکا ، ویتنام و تا حد کمی در بعضی از قسمتهای افریقا می روید . سطح زیر کشت آن در دنیا حدود 5/2 میلیون ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

گیاهان زراعی تراریخته (ترانسژنیک) از جمله محصولات بیوتکنولوژی نوین هستند که پیش‌بینی می‌شود انقلاب عظیمی در کشاورزی به‌وجود آورند. بنابراین کشورهای مختلفی در جهان نسبت به توسعه کشت این گیاهان اقدام نموده‌‌اند. هدف از این مقاله بررسی وضعیت کشت جهانی گیاهان زراعی تراریخته از سال شروع به توسعه آنها (۱۹۹۶) تا آخرین آمار معتبر منتشر شده (۲۰۰۳) از زوایای مختلف است. امید است که این ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مطالعات دیرینه شناسی حاکی است غلظت گاز کربنیک موجود در اتمسفر از حدود 150 هزار سال تاکنون بین 200 تا 300 پی پی ام در نوسان بوده است و در هزار سال اخیر نیز غلظت آن تقریبا 280 پی پی ام بوده است. از سال 1850 میلادی با شروع انقلاب صنعتی و بدلیل استفاده بی رویه از سوختهای فسیلی، تخریب اراضی و جنگل زدایی مخصوصات در نواحی حاره بارانی، میزان گاز کربنیک بصرت نمائی شروع به افزایش نمود ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

پرورش گیاهان *در سرزمین آند ، احتمالاً مردمان خیلی زود دریافتند که گیاهانی معین در مکانهایی دور از موطن اصلی خود ، بهتر به عمل می آیند . و نیز پاره ای از گیاهان را میتوان برگزید و در شرایط مخصوص دیگری کاشت و پرورش داد مثل سیب زمینی . *همچنین ، این احتمال وجود دارد که این مردمان ، هم گیاهان و هم حیوانات را پرورش داده و اهلی کرده باشند مثل سیب زمینی و نوعی گندم در کنار حیوناتی ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: زیست شناسی

تا کنون بیش از 300 هزار نوع، گیاه شناخته شده است. گیاهان از آغازیان و قارچها پیچیده ترند. بیشترشان پر سلولی و کلروفیل دارند و غذای خود را می­سازند. گیاهان نمی­توانند مانند جانوران حرکت کنند و دارای بافتها و اندامهای مشخص هستند. سلول های گیاهی بر خلاف سلولهای جانوری دارای دیواره اسکلتی می­باشند. این دیواره به سلول شکل هندسی معینی می­دهد. بیشتر گیاهان آب و نمکها را از راه ریشه جذب ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

تا کنون بیش از 300 هزار نوع، گیاه شناخته شده است. گیاهان از آغازیان و قارچها پیچیده ترند. بیشترشان پر سلولی و کلروفیل دارند و غذای خود را می­سازند. گیاهان نمی­توانند مانند جانوران حرکت کنند و دارای بافتها و اندامهای مشخص هستند. سلول های گیاهی بر خلاف سلولهای جانوری دارای دیواره اسکلتی می­باشند. این دیواره به سلول شکل هندسی معینی می­دهد. بیشتر گیاهان آب و نمکها را از راه ریشه جذب ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

نقش کشت بافت در توسعه تحقیقات برنج - باززایی گیاهان هنگامی که پینه‌های مشتق از پروتوپلاست به بزرگی 2 میلی‌متر رسیدند، در یک محیط غذایی باززایی کشت می‌شوند. معمولاً از محیط غذایی N6 بدون تنظیم کننده رشد یا با سیتوکنین (یک میلی‌گرم بر لیتر کینیتن) به عنوان محیط غذایی باززایی استفاده می‌شود (جدول 2-3). عبداله و همکاران (1986) ثابت کردند که محیط غذایی N6 به دلیل این که غلظت آمونیوم ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

هورمون در ربان یونانی به معنی محرک می باشد . این ماده در مقادیر بسیار اندک در حد قسمت در میلیون اثرات مهم و بارزی در ریخت زایی و اندام زایی گیاه و رشد و نمو دارد. مقادیر مختلف هورمون در یک اندام و مقدار ثابت آن در اندام های مختلف ممکن است اثرات متفاوت و حتی متضاد داشته باشد. در بسیاری از اثرات بیش از آنکه غلظت یک هورمون اثر گذار باشد اغلب غلظت نسبی آنها و ترکیبشان اثر بخش است . ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه تهیه بذر سالم و قوی نقش مهمی در افزایش محصولات کشاورزی دارد. کشورهای پیشرفته جهان سال‌های زیادی را برای دستیابی به یک برنامه مدون برای تهیه و تکثیر بذور سالم صرف کرده‌اند. در ایران نیز از بدو تاسیس موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر، برنامه‌های تکثیر و تولید بذور محصولات مختلف، در دست اجرا بوده است. هدف از کنترل و تهیه بذر سالم، حفظ خلوص ژنتیکی بذور اصلاح شده است که طی سالیان ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

علف های هرز برنج و آفات برنج: این علفها شامل سوروف ، اویار سلام ، قاشق واش ، تیر کمان آبی ، بندواش ، سل واش و …….. میباشند که هزینه مبارزه با این علفها بخش اعظمی از اقتصاد کشاورزی برنج را شامل میگردد . مهمترین آفات برنج در ایران از مهمترین آفات برنج که سالیانه خسارات هنگفتی را بر جای می گذارد کرم ساقه برنج ( Chilo Suppressalis ) می باشد . این آفت ، حشره ای است که برای اولین بار ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: تحقیق و مقاله رایگان

بیشتر برگهای گیاه مسن حدوداً در موقع گل دادن مورد حمله این قارچ قرار می‌گیرند. لکه‌هایی گاهی روی غلاف برگ و گلومها نیز مشاهده می‌شوند. این بیماری از تمام دنیا، جز کشورهایی اروپایی گزارش شده است، ابتدا از ژاپن در 1910 گزارش گردید. نشانه بیماری از لکه‌های کروی تا بیضوی متفاوت بوده که به رنگ روشن تا قهوه‌ای می‌باشند و تعداد زیادی لکه ریز کشیده و استوانه‌ای ایجاد می‌نماید که موازی ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

شالیکاران، بذری را که برای کاشت انتخاب می‌نمایند، عموماً از محصول سال قبل تهیه شده است. کشاورزان بعد از برداشت برنج و خشک کردن آن مقداری بذر را بصورت شلتوک یا بصورت خوشه نگهداری می‌نمایند تا در سال بعد از این بذر جهت کاشت در خزانه استفاده نمایند. گاهی اوقات بعلت خرابی محصول، کمی بذر و یا تغییر رقم محصول، بذر را از نقاط دیگر تهیه می‌نمایند. بذری که به این طریق تهیه شده است در جای ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

این آفت اولین بار در سال 1341 در مزارع برنجکاری شلمان و چند منطقه دیگر گیلان مشاهده و شناسایی شد و هم اکنون در اکثر مناطق برنجکاری گیلان و مازندران گسترش دارد. این آفت در کشورهایی نظیر عراق افغانستان، پاکستان، هندوستان، گینه، ژاپن، چین، فرانسه، آمریکا، انگلستان، استرالیا و ... شایع است. مرفولوژی: طول پروانه، در انواع نر و ماده متفاوت بوده و از 13 تا 5/17 میلی‌متر متغیر است و عرض ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

رقم حاضر در شرایط آب و هوایی مساعد و با رعایت نکات فنی در کاشت و داشت به میزان 8-5/7 تن در هکتار محصول خواهد داد. این رقم از کیفیت پخت مطلوبی نیز برخوردار می‌باشند. بطور رعایت نکات ذیل در کشت این رقم الزامی است. 1-این رقم از قبل توسط معاونت موسسه تحقیقات برنج با سم کاربوکسین تیرام ضد عفونی گردیده است پیش از بذرپاشی لازم است بسته 5 کیلو ابتدا آب به مدت 30 ساعت قرار داده شود و سپس ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه برنج ، گیاهی است که به علت نیاز زیادی که اغلب مردم جهان به آن دارند در بین غلات بعد از گندم در سطح بسیار وسیعی از زمین های زراعتی برخی از کشور های مختلف جهان کشت می گردد. کشت و کار برنج در دنیا و تولید آن از نظر کیفیت و کمیت دارای اهمیت خاصی است، زیرا برنج یکی از نباتاتی است که دانه آن برای تامین غذای اصلی بیش از نصف مردم جهان(6/1 میلیارد نفر) بکار می رود. در بخش عظیمی از ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: زبان های خارجی

این بیماری در کلیه نواحی آسیا شایع است و در تایوان خیلی خسارت می‌زند. علائم بیماری بصورت لکه‌های خاکستری قهوه‌ای با حاشیه قهوه‌ای و مرکز خاکستری در سطح فوقانی غلاف برگ نزدیک به خوشه است. خوشه‌ها پوشیده و قسمت عمده‌ای از آن داخل غلاف باقی می‌ماند. این بیماری در حرارت 20 تا 28 درجه سانتی‌گراد به شدت توسعه یافته و در زیر 13 درجه، رشد نمی‌نماید این بیماری گاهی روی ساقه‌های آلوده به ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

عامل این بیماری، قارچی است که شکل کامل آن بنام Cochliobolus miyabeanus (Ito & kuriboyashi) Dre = optliobolus miyabeanus و شکل ناقصل آن Helminthosporium oryzae Breda et Haan Drechslera oryzae ( = می‌باشد. که در حالت جنسی، متعلق به راسته sphaeriales و از رده Ascomycetes است. این قارچ روی محیط کشت، ایجاد سیلیوم‌های خاکستری تا قهوه‌ای تیره رنگ نموده و کنیدیهای آن قهوه‌ای، کمی خمیده، ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

تاریخچه : این بیماری از سال 1828 در ژاپن بوسیله 1931 Ito و kimuro و شناخته شده و بوسیله Hori (1898) شرح داده شده است. وی اشتباها عامل آن را قارچ Fusaxium heterosporum Nees دانست Fujikuro مرحله کامل قارچ را Lisea fujikuroi بوسیله Sawada, 1917 نامید که بعداً جزو گرانر Gibberella به نام (sawada) Ito G. fujikuroi و (Ito & kimuro) 1931 آورده شد. Kurosawa (1926) هیپرتروفی یا bakanae ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

بیماری پوسیدگی سیاه ابتدا بوسیله Iwadura (1931) در ژاپن شرح داده شده است. این بیماری از کره، منچوری و تایوان نیز گزارش گردیده است. علائم این بیماری بصورت سیاه شدگی قسمتی یا لکه‌های سیاه رنگ در انتها یا در وسط گاهی در قاعده دانه پوست کنده می‌باشد. عامل بیماری در لایه الورن و قسمت بالایی آندوسپرم نفوذ کرده، باعث مرگ بافت آلوده و در نتیجه تغییر رنگ آنها به سیاهی می‌شود عامل بیماری ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

تاریخچه : اشاره به بیماری بلاست برنج احتمالاً به زمانهای خیلی دور می‌رسد. در چین Soony Ying- shin در کتاب خود (utili zation of Natural Resources) که در سال 1637 منتشر شده است، چند بیماری قارچی برنج را تشریح نمود اولین علایم بیماری که او شرح داده پژمردگی نشاء‌های برنج می‌باشد، وی در آن موقع آنرا در اثر حرارت و گرمای خورشید که در دانه‌ها نفوذ می‌کرده دانسته است که دانه‌ها قبل از ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

مقدمه برنج، گیاهی است که بعلت نیاز زیادی که اغلب مردم جهان به آن دارند، در بین غلات بعد از گندم در سطح بسیار وسیعی از زمین‌های زراعتی برخی از کشورهای مختلف جهان کشت می‌گردد. کشت و کار برنج در دنیا و تولید آن از نظر کیفیت و کمیت، دارای اهمیت خاصی است، زیرا برنج، یکی از نباتاتی است که دانه آن برای تامین غذای اصلی بیش از نصف مردم جهان بکار می‌رود. حدود 95 درصد برنج آسیا به مصرف ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

بر اساس یافته‌های نوین و توسعه‌های اخیر مبنی بر کاهش مصرف مواد شیمیایی یا عدم استفاده از آنها در تولید محصولات کشاورزی که در حال حاضر در دنیا بالغ بر 12 میلیون هکتار به کشت (ارگانیک) یا کشت بدون مصرف کود و سم مبادرت می‌ورزند. در محصول برنج نیز در بعضی از کشورها از جمله ژاپن در این زمینه اقداماتی را انجام داده‌اند. به طوری که با دست‌آورده‌های تحقیقاتی، برنج‌های ارگانیک با حفظ و ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه : یکی از دلایل اصلی کند بودن روند رشد مکانیزاسیون برنج در کشور، عدم دسترسی کشاورزان به ماشینها و تکنولوژیهای مناسب است. در حال حاضر کشت برنج در کشور، بصورت نیمه مکانیزه می باشد، بطوریکه برخی از عملیات در کشت و کار این محصول، با کمک ماشین و برخی دیگر بصورت دستی اجرا می گردند. با کمی تعمق در این مساله می توان پی برد که عملیات زراعی همچون آماده سازی زمین و خرمنکوبی که انجام ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مهمترین علف های هرز در شالیزار برنج این علفها شامل سوروف ، اویار سلام ، قاشق واش ، تیر کمان آبی ، بندواش ، سل واش و …….. میباشند که هزینه مبارزه با این علفها بخش اعظمی از اقتصاد کشاورزی برنج را شامل میگردد . مهمترین آفات برنج در ایران از مهمترین آفات برنج که سالیانه خسارات هنگفتی را بر جای می گذارد کرم ساقه برنج ( Chilo Suppressalis ) می باشد . این آفت ، حشره ای است که برای ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه برنج (Oryza sativa L.)، بعد از گندم مهمترین محصول زراعی و غذای بیش از نیمی از مردم جهان است (15). سطح زیر کشت برنج بعد از گندم بوده ولی از نظر کالری تولیدی از سایر غلات بیشتر می باشد (17). استان مازندران با 237 هزار هکتار سطح زیر کشت برنج، مقام اول را در کشور به خود اختصاص داده است. این اراضی با 5/4 تن شلتوک در هکتار 44 درصد از کل تولید کشور را دارا می باشند. ارقام محلی ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

کاشت برنج عملیات تهیه بذر برای کاشت در خزانه شالیکاران، بذری را که برای کاشت انتخاب می‌نمایند، عموماً از محصول سال قبل تهیه شده است. کشاورزان بعد از برداشت برنج و خشک کردن آن مقداری بذر را بصورت شلتوک یا بصورت خوشه نگهداری می‌نمایند تا در سال بعد از این بذر جهت کاشت در خزانه استفاده نمایند. گاهی اوقات بعلت خرابی محصول، کمی بذر و یا تغییر رقم محصول، بذر را از نقاط دیگر تهیه ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

فصل اول: مقدمه: برنج از گیاهان زراعی مهم قاره آسیاست . دانه برنج و فراورده های حاصل از آن نزدیک به 40 درصد غذای مورد نیاز نصف مردم جهان را تشکیل می دهد و از لحاظ تولید جهانی نیز می تواند با گندم برابری کند (1). برنج شامل دو گروه زراعی آسیایی و افریقایی است . در برنجهای گروه آسیایی برنج معمولی یا اوریزا ساتیوا[1] وجود دارد که بومی آسیاست (تصویر 1-1) . در گروه برنج آفریقایی اوریزا ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه خشکی، خطری جدی برای تولید موفق ذرت در سراسر جهان محسوب می شود. منابع آب شیرین در جهان محدوده بوده، و با افزایش جمعیت جهان نیاز به استفاده از آب بیشتر می شود و لذا منابع آب بطور فزآینده ای مورد تهدید قرار گرفته، و از آنجاکه بخش کشاورزی عمده ترین مصرف کننده آب بشمار میرود، هر گونه صرفه جویی در این بخش کمک مؤثری به تولید بهینه محصولات زراعی خواهد کرد . با در نظر گرفتن روند ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

هورمون واژه‌ای است یونانی به معنی محرک که فرآیندهای برنامه ریزی شده ویژه‌ای را در یاخته‌های هدف آغاز می‌کنند. مقدمه عوامل بیرونی و درونی در رشد گیاهان موثرند از مهمترین عوامل درونی ، هورمونها و از مهمترین عوامل بیرونی نور و دما را می‌توان نام برد. هورمونها عهده‌دار تنظیم و هماهنگی فرآیندهایی هستند که در نقاط مختلف پیکر گیاهان صورت می‌گیرند. این مواد از ترکیبات آلی هستند که در ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

مقدمه دانه ذرت یکی از انواع دانه‏های غلات است که به واسطه فراوانی نشاسته در آن ارزش غذایی نسبتا زیادی دارد و از این رو در جیره خوراکی دام و طیور و آبزیان به عنوان ماده اولیه انرژی‏زا به مقدار زیاد مورد استفاده قرار میگیرد . ذرت علاوه بر نشاسته دارای مواد مغذی دیگری مانند مواد پروتئینی , چربی , ویتامین و املاح نیز می‏باشد . 1 - هدف هدف از تدوین این استاندارد , تعیین ویژگیها , ...

تعداد صفحه: ۶۳ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه گردآورنده : تحقیقات یکی از مهمترین عوامل تعیین کننده توسعه کشاورزی است. فناوریهای جدید در زمینه تولیدات کشاورزی حاصل از تحقیقات دانشمندان و محققان در موسسات تحقیقات دولتی در گوشه وکنار جهان می‌باشد.هدف از تحقیقات کشاورزی دستیابی به راهکارهها و روشهای نوین علمی‌به منظور حل مشکلات و موانع موجود بر سر راه تولید می‌باشد. فعالیتهای علمی‌اصلاح نباتات در ایران عملاّ از اولین دهه ...

تعداد صفحه: ۸۸ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

تاریخچه : همزمان با تاسیس موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر در سال 1338، تحقیقات مربوط به محصولات سبزی و صیفی نیز با مبنای یک برنامه مدرن ابتدا برای شناخت ارقام بومی و محلی و سلکسیون و خالصسازی آنها شروع شد و سپس با ورود ژرم پلاسمهای جدید سیبزمینی و پیاز و سایر محصولات سبزی و صیفی برنامه شناخت ارقام مناسب جدید و سازگار خارجی از طریق روشهای علمی و آزمایشات مقایسه ارقام و تعیین ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

زیتون گیاه بومی آسیا نر بوده است و بعدها به ایران و سوریه و فلسطین و سپس به کشورهای مدیترانه ای در پنج هزار سال پیش آورد شده . زیتون از قدیمی ترین گیاهانی است که در طول تاریخ کشف شده است . باوجود اینکه تمام روغن ها دارای کالری می باشند و بعضی از آنها دارای منافع بیشتری از بقیه هستند زیتون از روغن های مفیدی می باشد که انسان را در مقابل بیماری های قلبی محافظت میکند . البته در اثر ...

تعداد صفحه: ۵ دسته بندی: تربیت بدنی

یک کالری برابر با مقدار حرارتی است که بتواند درجه ی یک کیلوگرم آب را یک درجه سانتیگراد بالا ببرد در بدن نیز کالری موجود در غذاها موجب ایجاد گرما و انرژی می شود . «بخورید تا پیروز شوید» یک کالری برابر با مقدار حرارتی است که بتواند درجه ی یک کیلوگرم آب را یک درجه سانتیگراد بالا ببرد در بدن نیز کالری موجود در غذاها موجب ایجاد گرما و انرژی می شود . بدن انسان کالری موجود در غذاها را ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: علوم پزشکی

تعریف : ارائه تعریفی جامع برای کلمه ویتامین، عملاً غیر ممکن است. این کلمه در سال 1910 . م به وسیله « فونک » اختراع شد. در این سال او توانست از پوسته برنج عنصر کریستالی را بدست بیاورد که از بیماری بری بری پیشگیری نموده و آن را درمان می کند ( ناراحتی که زمانی اطلاعی از آن در دست نبود و بر اثر فقر ویتامین B ایجاد می شود.) وی به این عنصر نام « آمین حیاتی » را داد که طبیعتاً اصطلاح ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: علوم پزشکی

چاقی و اضافه وزن مسلماً با فشارخون بالا ارتباط دارد. شیوع این مشکل در افراد جوان دچار اضافه وزن دو برابر و در افراد مسن و چاق 50 درصد بیشتر از افراد دارای وزن طبیعی است. در مردان به ازای هر 10 درصد افزایش وزن، فشار خون 6/6 میلیمترجیوه بالاتر می‌رود. اکثر افراد مبتلا به پرفشاری علایمی ‌ندارند، اما این مشکل می‌تواند سبب آسیب حاد یا مزمن به بخش‌های مختلف بدن شود. در مغز این مشکل به ...

تعداد صفحه: ۱۶۳ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه 1-1- گیاه سیب زمینی، منشأ و تاریخچه: گیاهان سر منشأ زنجیره غذایی و حیات در کره زمین بوده و به عنوان ثروت ملی هر کشور به شمار می روند. هر قدر مساحت اختصاص یافته برای گیاهان مربوط به یک گونه و یا یک جنس بیشتر باشد اهمیت آن گیاه نیز به طور طبیعی افزایش خواهد یافت. بعد از ذرت، سیب زمینی دارای گسترده ترین توزیع در دنیا است. این محصول در 140 کشور کشت می شود که بیش از 100 کشور آن ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: جغرافیا و برنامه ریزی شهری

مالچ ها موادی هستند که روی سطح خاک قرار می گیرند تا رطوبت را حفظ کنند. شرایط خاک را بهبود بخشند، در طبیعت برگهای درختها روی رنین می ریزند.و لایه ای از مواد آلی ایجاد می کنند که از خاک حفاظت کرده و سبب ساخته شدن خاک می شود. در حالیکه در نظر فضای سبز شهری برگها از زیر درختان جمع آوری می شوند و روی سطح خاک باقی نمی مانند. استفاده از مالچی که خرده های چمن برگها مواد ناشی از هرس شاخه ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

تعیین برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ردیابی سرولوژیکی جدایه ایرانی ویروس کوتولگی زبر ذرت Partial physicochemical characterization and serological detection of Iranian of maize rough dwarf virus چکیده ویروس کوتولگی زبر ذرت (maize rough dwarf virus – Iranian isolate , mrdv-i) یکی از ویروس های مهم در استان فارس محسوب می شود . رابطه این ویروس با ویروس های مشابه در داخل و خارج از ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه فسفر یک عنصر شیمیایی جدول تناوبی است که نماد آن P و عدد اتمی آن 15 میباشد. فسفر یکی از نافلزات چند ظرفیتی گروه نیتروژن بوده و معمولا در سخره‌ها و کانی های فسفاتی و همچنین در تمام سلولهای زنده یافت میشود ولی هیچگاه به صورت طبیعی تنها و بدون ترکیب با عناصر دیگر وجود ندارد. فسفر بسیار واکنش پذیر بوده و هنگام ترکیب با اکسیژن نور کمی از خود ساتع میکند. از عناصر لازم و حیاتی ...

تعداد صفحه: ۷۴ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

چکیده: شوری یکی از مسائل بسیار مهم در رابطه با کشت گیاهان و گسترش کشاورزی است که عامل محدود کننده اساسی در تولیدات کشاورزی است. مهمترین تاثیر شوری در رابطه با جوانه زنی بذر و رشد رویشی گیاهان می‌باشد. با توجه به اثرات تحریک کنندگی هورمون های گیاهی به ویژه سیتوکینین‌ ها، اثر این هورمون در تحمل و مقابله در گیاه گندم (Triticum aestivum) و لوبیا (Phaseolus vulgaris) با شوری در شرایط ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: علوم تغذیه

زیبایی هرم غذایی ساده بودن آن است. به نظر می رسد این هرم بسیار قابل انعطاف طراحی شده است . مثلا فردی که از آن استفاده می کند می تواند پنیر را جایگزین شیر کند زیرا هر دوی اینها مواد مغذی اصلی گروه شیر، ماست و پنیر را تامین می کنند. همچنین می توان حبوبات (بنشن) و آجیل را به جای گوشتها مصرف کرد ، در واقع این کاری است که گیاهخواران انجام می دهند . هرم غذایی تمایل دارد که گوشتها و ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: علوم تغذیه

گونه‌ای خوردنی است که در جوامع گوناگون به صورت خام و دست‌نخورده، تغییر‌یافته و یا نیمه‌تغییریافته برای مصرف آماده می‌شود. غذا می‌تواند منشاء حیوانی یا گیاهی (و یا گاهی معدنی) داشته باشد، و برای رفع نیاز تغذیه و یا لذت بردن مصرف ‌شود. در گذشته جمع‌آوری غذا به شیوهٔ شکار یا چیدن میوه انجام می‌گرفت، ولی امروزه تهیهٔ آن بیشتر با استفاده از مهارت‌های کشاورزی، دام‌پروری، و ماهی‌گیری ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

موز از چهار هزار سال قبل در هندوستان کشت می شده است . در سال ۱۴۸۲ پرتغالیها موز را در سواحل گینه پیدا کردند و به جزائر قناری بردند و سپس بوسیله میسیونر مذهبی اسپانیولی به نواحی حاره آمریکا برده شد و اکنون موز در تمام مناطق گرمسیر دنیا کشت می شود . موز را هنگامیکه هنوز سبز است از درخت می چینند و به مناطق مختلف می فرستند و در آنجا بوسیله گرما دادن آنرا می رسانند . موز انواع مختلف ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: تاریخ

نیل افسانه اى ترین رودخانه دنیاست. نیل یادآور نام «ایزیس» خداى باستانى مصر و موسى پیامبر (ع) و فرمانروایانى چون سزار، کلئوپاترا و ناپلئون است. بزرگترین رود جهان، از ویکتوریا تا مدیترانه، از جنوب به شمال مسیر طولانی بیش از ۶ هزار کیلومتر را طی می کند و در هرجا که جاری می شود زندگی و نشاط و سبزی می روید. مصریان قدیم نیل را مى پرستیدند و ایزدنیل را به صورت انسانى نمایش مى دادند و ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: محیط زیست و انرژی

مقدمه: جغرافیا علمی است که به بررسی چگونگی پراکندگی پدیده‌های مکانی در چارچوب روابط متقابل محیط طبیعی و محیط انسانی می‌پردازد. شناخت روابط حاکم بین پدیده‌ای در دیدگاه سیسستمی جغرافیا صورت می‌گیرد. بررسی و شناسایی عوامل مختلف طبیعی با عوامل گوناگون محیط انسانی در شکل‌گیری چشم‌اندازها از وظایف اصلی جغرافیا است و هماهنگی فعالیت‌های انسانی با امکانات محیط طبیعی و حفاظت از محیط زیست ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: علوم تغذیه

غذاهاى حاوى پروتئین میزان یادگیرى را افزایش مى‌دهند. همچنین زمینه ی لازم براى ارتباط بین سلول هاى مغز را فراهم مى‌کنند. از سوى دیگر کربوهیدرات ها ، انرژى بخش هستند، اما اگر به مقدار زیاد و بدون پروتئین کافى مصرف شوند، موجب خواب آلودگى مى‌شوند. کمبود اسیدهاى چرب ضرورى موجب آلرژى(حساسیت) و مشکلات یادگیرى شامل کم توجهى و اختلالات بیش فعالى (ATTENTION DEFICIT HYPERACTIVITY DISORDER ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: تربیت بدنی

امروز تغذیه ی مناسب برای ورزشکار ها رو براتون گذاشتم. البته مختص بسکتبال نیست. نیاز های پروتیینی در ورزشکاران بیش از افراد عادی است. البته مصرف گوشت و منابع غذایی حیوانی راحت تر پروتیین بدن را تامین می کند. اما توصیه می شود که تا حد امکان این نیاز از منابع گیاهی و به اصطلاح سبز تامین گردد تا با خوردن گوشت حیوانی. از منابع پروتینی گیاهی می توان به این موارد اشاره کرد: حبوبات، ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: تربیت بدنی

شاید فقط یک ورزشکار حرفه ای از ارزش تغذیه در انجام ورزش ها آگاه باشد و به خوبی نقش تغییراتی را که رژیم غذایی در بهبود انجام تمرینات دارد را درک کند. شواهد بسیاری نشان دهنده رابطه بین مصرف غذا و انجام ورزش ها هستند. همچنین یک رژیم غذایی بد، به طور یقین اثر منفی بر انجام حرکات ورزشی، حتی اگر به صورت غیر حرفه ای باشند، دارد. یک رژیم غذایی که شامل مقدار کافی از کالری ، ویتامین ها، ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: علوم تغذیه

رژیم غذایی و مراقبت تغذیه ایی امری بسیار ضروری مهم است که باید به آن توجه شود تا : 1 . سلامت بدن حفظ شود. 2. بیماریهای که در اثر سوء تغذیه بوجود می آید پیشگیری شود. 3. قدرت روحی و جسمی حفظ شود. تحقیقات نشان داده است افرادی که از عمر طولانی تری بر خوردارند دارای خصوصیات زیر هستند: هر روز بطور مرتب صبحانه می خورند. در هر وعده حجم غذای کمی مصرف می کنند. همواره وزن ثابتی دارند. میوه ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: علوم پزشکی

اصطلاح‌ میگرن‌ به‌ دوران‌ باستان‌ یعنی‌ یونان‌ و روم‌ برمی‌گردد. یونانیان‌ و رومی‌ها از جمله‌ نخستین‌ اقوامی‌ بودند که‌ سردرد های‌ میگرنی‌ را توصیف‌ کردند. مطالعات‌ نشان‌ می‌دهد که‌ میگرن‌ مشکل‌ نسبتاً شایعی‌ است‌ و تقریباً 18% زنان‌ و 6% مردان‌ در آمریکا به‌ آن‌ مبتلا هستند. علایم‌ میگرن‌ می‌تواند در هر سنی‌ ظاهر شود هر چند معمولاً اولین‌ سردرد در دوره‌ نوجوانی‌ یا دهه‌ دوم‌ ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: علوم تغذیه

تغذیه و قلب سالم سلامت قلب ارتباط زیادی با غذای مصرف شده دارد. توصیه های زیر برای حفظ سلامتی قلب مفید است: - هر روز انواع مختلفی از دانه ها به خصوص غلات کامل را استفاده کنید. - روزانه از انواع میوه و سبزی فراوانی استفاده کنید. - برنامه غذایی شما دارای کلسترول و چربی اشباع کم و به طور کلی چربی متوسطی باشد. - نوشیدنی ها و غذاهایی را انتخاب کنید که قند متوسطی داشته باشند. - غذاها ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: علوم تغذیه

تغذیه درست در عمل کاریست دشوار. این سختی بیشتر مربوط به کنارگذاشتن عادت‌های کهن و سالهای سال شیوه تغذیه نادرست است. اما تغذیه سالم حتما به معنای صرف نظرکردن ازخوردنی‌های دوست داشتنی و لذیذ نیست. اصل مطلب رعایت حد و مرز در خوراک است. این مقاله دربرگیرنده ده دستور در جهت چگونگی تغذیه درست می‌باشد. متنوع بخوریم! متنوع و به اندازه خورده و به تناسب در ترکیب مواد غذایی بایکدیگر توجه ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: جغرافیا و برنامه ریزی شهری

مقدمه: جغرافیا علمی است که به بررسی چگونگی پراکندگی پدیده‌ های مکانی در چارچوب روابط متقابل محیط طبیعی و محیط انسانی می‌پردازد. شناخت روابط حاکم بین پدیده‌ای در دیدگاه سیسستمی جغرافیا صورت می‌گیرد. بررسی و شناسایی عوامل مختلف طبیعی با عوامل گوناگون محیط انسانی در شکل‌گیری چشم‌اندازها از وظایف اصلی جغرافیا است و هماهنگی فعالیت‌های انسانی با امکانات محیط طبیعی و حفاظت از محیط زیست ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: محیط زیست و انرژی

پایگاه اطلاع‌رسانی شهرسازی و معماری: کارشناسان محیط‌زیست همواره هشدارهای خود نسبت به تخریب محیط‌زیست از پدیده‌‌ای با عنوان «پدیده گلخانه‌ای» نام می‌برند اما اغلب کسانی که در شهرها زندگی می‌کنند،‌ نمی‌دانند پدیده گلخانه‌ای چیست. لایه ازن اطراف زمین مانند شیشه پوشش گلخانه است. این لایه موجب می‌شود که گرما از اتمسفر خارج نشود. در صورت نبود این فرایند زمین سرد می‌شود به گونه‌ای که ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: علوم آموزشی و مشاوره تحصیلی

هدف : مهندسی کشاورزی – اقتصاد کشاورزی هدف تربیت کارشناسی است که با تکیه بر معلومات و تجاربی که می‌اندوزند بتوانند سمتهایی چون مجری، برنامه‌ریز، تحلیل‌گر برنامه‌های کشاورزی و اقتصاد کشاورزی را عهده‌دار شوند. داوطلب باید از روحیه کارکردن در محیط‌های روستایی و قطبهای تولید کشاورزی و دانش قوی ریاضی دبیرستان برخوردار و به فعالیتهای پژوهشی ، ارشادی و مشورتی در زمینه‌های علوم اقتصادی و ...

تعداد صفحه: ۵۱ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مدیریت تلفیقی آفات مقدمه امروزه بسیاری از موسسات زیست محیطی نسبت به اثرات سموم شیمیایی واکنش های زیادی از خود نشان می دهند . کشت های تک محصولی نیز که در دنیای امروز با کمک تجهیزات پیشرفته مکانیکی توسعه یافته ، مصرف این سموم را افزایش داده است . لذا ما بر آن هستیم تا با بررسی مدیریت تلفیقی آفات راهی برای کاهش سموم و مصرف بهینه آن پیدا کنیم . در این مقاله بعد از ذکر تاریخچه ای ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

کاربرد هورمون اکسین بیوسنتز اکسین ساخت اکسین عمدتا در بخشهای مریستمی گیاه بخصوص ، جوانه های راسی و برگهای جوان صورت می‌گیرد. در پژوهشهای اولیه در مورد اکسین گفته شده بود که چون اندول استیک اسید از نظر ساختمان شیمیایی شبیه اسید آمینه تریپتوفان است احتمالا از تریپتوفان ساخته می‌شود. بعد از شناسایی عناصر رادیواکتیو و استفاده آنها در تحقیقات زیستی ، این نظر تائید شد. با بکارگیری ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: علوم تغذیه

کربوهیدراتها کربوهیدرات‌ها (هیدرات‌های کربن یا مواد قندی) یکی از انواع مولکول‌های زیستی هستند که از نظر شیمیایی آنها را پلی‌هیدروکسی‌آلدئید یا پلی‌هیدروکسی‌کتون می‌دانند. هیدرات‌های کربن از اتم‌های کربن، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده‌اند. کربوهیدرات‌هادر بدن بیشتر به عنوان مولکول‌های ذخیره‌کننده انرژی عمل می‌کنند، اما کاربردهای ساختاری و نقش در انتقال پیام و... نیز دارند. ساختار ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

گندم معمولی در محدوده وسیعی از شرایط آب وهوایی جهان رشد می‌کند ودر حقیقت این گیاه سازگارترین گونه های علات است . زمینهای زیادی در سرتا سر جهان در مقایسه با سایر گیاهان زراعی به کشت آن اختصاص داده شده است . زیرا گندم غذای اصلی انسان است که بطور مستقیم مورد مصرف قرار می‌گیرد . باین ترتیب سطح کشت وتولید جهانی آن از سایر محصولات بیشتر است . گر چه احتمالاً برنج ماده اصلی غذای نفوس ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: اقتصاد

مالیات مقدمه مالیات بر ارزش افزوده به عنوان مالیاتی غیرمستقیم که بر مصرف کالاها و خدمات وضع می گردد، هم اکنون در بیش از 140 کشور جهان به مورد اجرا گذاشته شده است. استقرار این نظام مالیاتی در جمهوری اسلامی ایران به عنوان مهمی از تحولات نظام مالیاتی کشور محسوب می گردد و لایحه مربوطه اولین بار در دهه 1360 به مجلس شورای اسلامی ارائه گردید، لیکن به دلیل شرایط خاص اقتصادی ناشی از جنگ ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

چشم پوشیدن از اگزون القائی تحت فشار سرما در یک گونه از ژن انورتار سیب زمینی : دپارتمان سلول و ژنتیک مولکولی، نماد تحقیقات محصولات اسکاتلندی چکیده : ما نشان می دهیم که دو ژن انورتار در سیب زمینی مانند بیشتر دیگر، ژن های انورتار گیاهان، شامل یک اگزون بسیار کوتاه ثانویه با bp 9 است که سه آمینواسید مرکزی از یک طرح کاملاً حفظ شده در انورتارهای با اصل و مبداء متنوع، را کدگذاری می کند. ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

نگاهی به رشته زراعت زراعت و اصلاح نباتات نام یکی از رشته‌های آموزشی کشاورزی در دانشگاه‌های ایران است.این رشته را می‌توان به عنوان گرایش در مقطع کارشناسی انتخاب نمود. که خود به دو رشته اصلاح نباتات و زراعت تفکیک می شود که اختلاف آنها در دروسی تخصصی (اصلاح نباتات خصوصی و بیوتکنولوژی و طرح تکمیلی)برای گرایش اصلاح و(رزاعت ذر شرایط تنش و رزاعت حبوبات و مرتعداری و نباتات صنعتی )برای ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: مهندسی عمران

فن و جنبه های هنری در ساختن نمای بیرونی خانه هاست که سلیقه به خرج می دهند و می کوشند جلوه ای زیبا به ساختمان بدهند. به این منظور، یا از کیفیت مصالح کمک می گیرند و یا عناصری تزیینی به نمای بیرونی می افزایند و یا حتی نظمی موزون به اجزای برجسته ساختمان می دهند. کاهگل ظریف و یکدستی که نمای خانه را می پوشاند ممکن است با مواد رنگی آغشته شده باشد. در این موارد، قدری اُخری زرد یا قرمز ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: زیست شناسی

کلسترول تشکیل یافته از دو لایه مولکول فسفولیپید (لیپوزومها) یکی از بهترین حاملهای داروئی برای دستیابی به "ویژگی" اثر داروها می‌باشند. در این بررسی لیپوزومهای چند جداره، یک جداره کوچک و یک جداره بزرگ تهیه و مورد مقایسه قرار گرفتند. لیپوزومهای یک جداره بزرگ به روش تبخیر فاز معکوس تهیه شد و از نظر کارآئی محصورسازی نسبت به دو نوع دیگر برتری نشان داد. مقادیر کارآئی محصورسازی ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: علوم اجتماعی و جامعه شناسی

اصلاح الگوی مصرف اصلاح الگوی مصرف که به معنی نهادینه کردن روش صحیح استفاده از منابع کشور است، سبب ارتقای شاخص‌های زندگی و کاهش هزینه‌‌ها شده و زمینه ای برای گسترش عدالت است. از طرفی الزام اصلاح الگوی مصرف باعث می شود تا علاوه بر پیشرفت علمی ناشی از ارتقای فن آوری در طراحی و ساخت وسایل و تجهیزات بهینه مطابق با استانداردهای جهانی، فرصت توزیع مناسب منابع و به تبع آن پیشرفت در دیگر ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: مهندسی شیمی

ویژگی های فلز مس،خواص و کاربرد مِس یکی از عناصر جدول تناوبی است که نشان آن Cu و عدد اتمی آن ۲۹ می‌باشد. ویژگیهای مهم فلز یک نمونه مس طبیعی مس فلز نسبتاً قرمز رنگی است که از خاصیت هدایت الکتریکی و حرارتی بسیار بالایی برخوردار است.( در بین فلزات خالص، تنها خاصیت هدایت الکتریکی نقره در حرارت اتاق از مس بیشتر است) چون قدمت مصنوعات مسی کشف شده به سال ۸۷۰۰ قبل از میلاد برمی گردد، ...

تعداد صفحه: ۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

محققان ایرانی با کشف علف های مقاوم به علف کشها ، توانستند شیوه های مدیریتی جدیدی برای کنترل این علفها به عنوان معضل زمین های کشاورزی دست یابند. بیماریها، آفت های گیاهی و علفهای هرز در دنیا حدود 40 درصد عملکرد کشاورزان را کاهش می دهد که این میزان در ایران بیشتر است. وی خسارتهای ناشی از علفهای هرز در گندمزارهای کشور را سالانه 25 درصد ذکر کرد و افزود: در کشور سالانه 25 میلیون لیتر ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

سویا : (Soya Bean) سویا یکی از گیاهان قدیمی بومی آسیا و منچوری چین و ژاپن است . این گیاه همیشه به صورت اهلی دیده شده است این گیاه به عنوان گیاه دانه روغنی از سال 1900 مورد استفاده قرار گرفته است و کشور آمریکا با تولید سالیانه صدها میلیون تن بزرگترین تولید کننده این گیاه می باشد . کشورهای برزیل ، چین ، آرژانتین از بزرگترین کشورهای تولید کننده این دانه می باشند . آمریکا 63% تولید ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: مهندسی معماری

نام درس : نقاشی دیواری (1) مقدمه : در استان گیلان تعداد زیادی امامزاده و بقعه وجود دارد که در هیچ استانی به تعداد مکان های متبرکه این استان امامزاده دیده نمی شود . این مکان ها ، آرامگاه ها ، پناهندگان سادات علوی و وابستگان خاندان نبوت است که همیشه مورد احترام مردم گیلان قرار داشتند . این مکان ها با معماری استان گیلان یعنی سقف های سفالی و ایوان به دور بنا ساخته شده اند و امامزاده ...

تعداد صفحه: ۴ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه افزایش رشد زیاد جمعیت در سالهای گذشته و مشکلات تامین مواد غذایی و مسائل زیست محیطی از یک سو و عدم موفقیت فن آوری انتقالی و ترویجی از سوی دیگر اهمیت نقش کشاورزی را بعنوان یک بخش از اقتصاد با استفاده از دانش های بومی بیشتر از گذشته نمایان می کند . کشور چهار فصل و اقلیمی ایران نیز از یک سو با کاستن هایی مثل کم بارشی گسترش کویر نابودی منابع طبیعی روبروست .و از سوی دیگر از نعمت ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه ترویج کشاورزی ، نوعی خدمات آموزشی برای مشاوره ، آموزش و اطلاع رسانی به کشاوزان در زمینه موضوعات علمی و عملی مرتبط با امور مختلف کشاورزی و دامپروری اعم از تولید ،مدیریت مزرعه ، برداشت ،ذخیره سازی،بسته بندی و فرآوری ، بازاریابی و بازارسازی محصولات می باشند. در دهه های گذشته ، اغلب نظام های ترویج کشاورزی از رهیافتهای کلاسیک و بالا به پایین برای انتقال فن آوری بهره می گرفتند و ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

چکیده : با توجه به اینکه در استان مازندران کشت و کار کرفس برای کشاورزان ناشناخته می باشد لذا برای اولین بار تحقیقات کرفس ، با هدف بررسی سازگاری کرفس و امکان کشت آن در تاریخهای مختلف در کشت بهاره و پائیزه صورت گرفت . همچنین بررسی کشت آن بعد از برداشت برنج بعنوان کشت دوم ، بمنظور استفاده بهینه از اراضی شالیزاری و دستیابی به بهترین تراکم بوته و عملکرد بیشتر همراه با کیفیت مطلوب ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

چطور حمل و نقل کردن ابتدا، تعداد خیلی زیادی انتخاب نکنید استفاده از تعداد زیاد ممکن است به آنها آسیب برساند. برای انتخاب کردن آنها با دست زیر شکم جوجه را بلغزانید و دست دیگر را روی نوک جوجه بگذارید و به آرامی آن را نگه دارید. اکنون آنها را گرم کنید. فورا آنها را گرم کنید اگر شما جوجه های تازه متولد شده ای دارید و یک جعبه ی گرم ندارید (مثل 90 درجه، خیلی گرم) شما می توانید آنها را ...

تعداد صفحه: ۹ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

نگاهی به رشته زراعت زراعت و اصلاح نباتات نام یکی از رشته‌های آموزشی کشاورزی در دانشگاه‌های ایران است.این رشته را می‌توان به عنوان گرایش در مقطع کارشناسی انتخاب نمود. که خود به دو رشته اصلاح نباتات وزراعت تفکیک می شود که اختلاف آنها در دروسی تخصصی (اصلاح نباتات خصوصی و بیوتکنولوژی و طرح تکمیلی)برای گرایش اصلاح و(رزاعت ذر شرایط تنش و رزاعت حبوبات و مرتعداری و نباتات صنعتی )برای ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: زیست شناسی

مقدمه عوامل بیرونی و درونی در رشد گیاهان موثرند از مهمترین عوامل درونی ، هورمون ها و از مهمترین عوامل بیرونی نور و دما را می‌توان نام برد. هورمونها عهده‌دار تنظیم و هماهنگی فرآیندهایی هستند که در نقاط مختلف پیکر گیاهان صورت می‌گیرند. این مواد از ترکیبات آلی هستند که در بافتهای ویژه‌ای ساخته می‌شوند و مستقیما از یاخته‌ای به یاخته دیگر و یا از طریق آوندها در سراسر گیاه انتقال ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت